REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Geoană: A existat coloana a cincea a lui Băsescu în PSD; fraudarea alegerilor ar fi avut loc în țară

Geoană: A existat coloana a cincea a lui Băsescu în PSD; fraudarea alegerilor ar fi avut loc în țară

Replica API 8 mai 2017 | 00:00 387

Fostul președinte al PSD Mircea Geoană, candidat la prezidențialele din 2009, susține că a existat în perioada campaniei "coloana a cincea a lui Băsescu în PSD" și că, din punctul său de vedere, fraudarea alegerilor care ar fi avut loc în țară ar fi cel mai probabil mușamalizată de o comisie de anchetă parlamentară.

"Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. (...) A existat coloana a cincea a lui Băsescu în PSD. Sunt lucruri triste, pentru că într-un fel este evident că mandatul doi al lui Traian Băsescu este ilegitim, este evident că există indicii cu privire la un demers coordonat și organizat de fraudare și de influențare a alegerilor prezidențiale din 2009. Acest lucru este fără dubiu. Cred că a existat o acțiune coordonată, spun cu toată rezerva faptului că corb la corb nescoțându-și ochii dovezile după atâția ani de zile sunt cel mai greu de obținut, dar cred că nu a existat instituție care a statului român care să aibă de-a face direct sau indirect cu alegerile, să nu fi fost implicată. (...) Iar ideea că se mușamalizează în Parlament, în așa zisele comisii de control, asta e o chestiune pe care deja o știm, n-are rost să ne ocupăm timpul cu ea", a afirmat la Antena 3 Mircea Geoană, președinte al PSRO, conform Agerpres

Conform acestuia, există zvonuri potrivit cărora s-ar fi creat "un rezervor de CNP-uri în rândurile populației rome" în favoarea lui Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e adevarat ca ma-ta l-a sarbatorit sugandu-i pula ? eu stiam doar de tine .
0
0
Nea mircea vezi ca ti ai dat mue in ochiul drept
0
0
Coloana infinitului si sirul indian.mihaela pacostea mea...
1
0
Cine a platit shampania de 6 mil euro pe care a bauto geoana si ai lui pentru victoria PSD adica Presedinte in Seara de Duminica?
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108