REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

George Munteanu, noul Șef al Poliției Rutiere Constanța

George Munteanu, noul Șef al Poliției Rutiere Constanța

Andreea CONDURACHE 25 august 2023 | 14:20 8361

Adjunctul șefului Poliției Județene Constanța, șeful Biroului Rutier Constanța, șeful Poliției Mangalia și șeful Biroului de Poliție Vama Veche au fost demiși din funcții, în urma verificărilor făcute de Corpul de control în cadrul tragediei de la 2 Mai, unde un băiat de 19 ani, care consumase droguri, a intrat cu mașina într-un grup de tineri, doi dintre ei murind pe loc. Potrivit informațiilor noastre, George Munteanu a venit la cârma Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, în locul demisului comisar-șef Stoian Constantin, iar Marian Moroianu a fost împuternicit ca șef al Poliției municipiului Mangalia, în locul comisarului șef Dragoș Cristea.

George Munteanu, noul sef al Politiei Rutiere ConstantaGeorge Munteanu

În trecut, George Munteanu a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Constanţa, șef al Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, dar și șef al Secţiei 5 de Poliţie din Constanţa.

Adjunctul șefului Poliției Județene Constanța, comisar-șef Marin Dincă,  șeful Biroului Rutier Constanța, comisar-șef Stoian Constantin, șeful Poliției Mangalia, comisar-șef Dragoș Cristea și șeful Biroului de Poliție Vama Veche, comisar-șef Radu Vachente,  au fost demiși din funcții. Decizia a fost anunțată de Ministerul de Interne, în urma verificărilor făcute de Corpul de control în cazul tragediei de la 2 Mai, unde un băiat de 19 ani, fiind vorba despre Vlad Pascu, care consumase trei tipuri de droguri, a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri, doi dintre ei murind pe loc.

George Munteanu, noul sef al Politiei Rutiere ConstantaMarian Moroianu

Marian Moroianu a fost împuternicit ca șef al Poliției municipiului Mangalia, în locul comisarului șef Dragoș Cristea. Acesta a fost în trecut și la cârma Secției 5 de Poliție Constanța, dar și în funcția de adjunct al șefului Secției 4 Poliție Constanța.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din km 4-5 veneau si lua drepturi de la vanzarea de droguri... e clar .
0
1
La rutieră e teroare numai spagangi exemplu Zafer Mutalapt arevfirma de tractări si la majoritatea accidentelor vin doar mașinile lui plus este si proxenent cu frasu Faruk care se prostituează in Deutsche si mamă lor Nuzet suge bătrâni pe o franzelă. Bai ce jmecheri sunteți voi neam de..... Capuri de oi.
2
0
Este o avansare pentru George Munteanu, dar in acelasi timp este si o mare, chiar foarte mare raspundere pe umerii lui de acum in colo! Nu mai exista timp liber pentru EL ca persoana, nu mai exista liniste, decat raspunderi la tot ce imseamna activitai de munca... Si pentru cel care a fost anterior in functie, tot acelasi lucruri a insemnat! Raspunderi si iar raspunderi! Nu este deloc usor sa fi intr-o functie din aceasta, in timpurile acestea la care, la tot pasul exista evenimente rutiere grave cu consum de bauturi alcolice si droguri , in care inconstienti se urca la volanul unui vehicol si ajung la tragedii si... raspunzi pentru altii fin pacate...
5
1
au avut toti o revelatie, si-au facut autoevaluarea si au decis sa ceara eliberarea din functie printr-o simpla coincidenta toti 4 in aceeasi zi confom purtatorului de cuvant mai care a aparut in seara asta la tv; ancheta si verificarile procurorilor si corpului de control al ministrului continua; s-a mai remarcat ca starea grav deteriorata a tanarului drogat, vizibila si pe inregistrarea din magazin in care nu se poate tine pe picioare cateva minute mai tarziu, ar fi trebuit sa-l conduca pe politist la concluzia evidenta ca soferul trebuia retinut si condus ptr prelevarea unei probe de sange in baza suspiciunii foarte clare de consum de droguri, deoarece la alcooltest iesise negativ dar avea droguri in masina, chiar si in lipsa drugtestului; asta este legea
4
2
Tot respectul pentru Munteanu și Moroianu...doi polițiști care au deranjat multe personaje in trecut..niste profesioniști de care era nevoie
13
2
Mi se cam rupe în seara asta facem taxi la blat în fata la Deea Market la Vamă ca de obicei sa se oftice taxigii aveți grija milițienilor sa ne ocoliți ca va dau na na
3
5
Punem pariu ca și în aeara asta Neptunul e plin de căruțe trăsuri?
5
1
Are experienta..are grad,..a lucrat în sistem...la rutiera...un băiat pregătit.. capabil...deci merita funcția....știe cu ce se mănâncă. El la femei are probleme...cu femeile...este mic...și jos și sus
15
6
Mult succes, nu mai judecati pana nu il vedeti ce poate face. Eu l-am cunoscut, fiind tot in Politie, si lumea are de zis numai lucruri bune despre el. E un bun profesionist, sa vedem cum va fi cu o responsabilitate asa mare in mainile lui
12
10
iar pizzde? ir g****i de weekend manjiti?
3
3
Ti a dat Marcan asta sau cum il cheama amenda sau tia luat permisul si iti spui frustrarile pe aici?!
11
2
cea mai tare mafie este la militia Port. Acolo functioneaza o centrala a contrabandei dirijata de la Bucuresti. Toti politisti din posrt numai cu asta se ocupa.Aveau protectie de la DGAanticoruptie la Vasilescu.Acum Despecsu schiba septarii cu popii si valetii.
6
3
Redau din articol...unde un băiat...unde un drogat,borfaș,beizadea,scrântit din laba,dilau,etc.
5
2
Pentru Replica acele patru personaje nu au fost destituite din funcție ci doar eliberate pe alte funcții.Cum.puteti p****i cititorii?.
13
2
Glugaaaaaaaaaaaaa , c.acanarule, ce mai astepti ,sa te faci de tot cacatul ?, Demisia , magarule ! Afaraaaaaaaaa cu tine !
18
4
Doua batalioane de sefi si sefuleti si un singur aparat ,,Drugtest" pe care cel autorizat sa-l foloseasca era in concediu medical! Cum am mai scris,nu stau in anumite locuri sa efectueze controale,tocmai ca sa evite ,,complicatiile",cine stie peste ce persoane sau ce droguri dau! Astia de la Antidrog,prind si ei pe cineva ?
15
2
sa ai grija de agentul Marcan. Pare a fi un fel de jmecher. face numai ce vrea el si ce i se dicteaza la telefon. Voi veni cat de curand cu amanunte.
8
8
Daca a fost sef la sectia 5 este clar , sectia cu cartierele Km 4-5 ,Cet unde drogurile,intrerlopii , proxenetii isi fac de cap si nimeni nu ii atinge . Este clar ce v-a face si ca sef la Circulatie mai ales ca amicitiile cu baietii din Km 4 5 nu se uita .
27
4
2 sclavi, 2 bosketi, 2 scursuri care la un apel de la stim noi cine se fac presulet! Hartie igienica
20
6
Guru, eu in poza vad un viitor demis...
12
7
Eu in poza vad un agent sef adjunct
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468