REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

George Simion cheamă oamenii în stradă, după noile restricții impuse în București

George Simion cheamă oamenii în stradă, după noile restricții impuse în București

Replica API 7 martie 2021 | 00:00 1747

Liderul AUR, George Simion, se arată extrem de revoltat din cauza faptului că Bucureștiul revine în scenariul roșu și susține că este timpul pentru proteste de amploare.

”Din nou scenariu roșu! Restaurantele și școlile se închid în București, Timiș și alte zone. Nici măcăr nu se poate respinge starea de alertă și aceste scenarii în Parlament. Alții decid în numele românilor. E timpul pentru proteste!”, scrie George Simion, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta-i guvernul meu,al lui rahat cu mot de case hot ,fac tot ce-mi sopteste bibiloi nety,si ma supar pe cei care o fac la fel,vezi agentii mosad trecuti pe alte posturi de ambasadori ai romanicii,ca sa vada cine-i seful,in rest la proteste nu la intins mana
2
3
de cand cu masca nu mai suport duhoarea de dinti stricati ai interlocutorilor care nu au dentist, nu am mai racit, nu am facut gripa. sigur, pt boarfele de pe insta sau tik tok masca e naspa ca nu li se vad buzoaiele umflate. mai terminati cu prostiile. cine enatural, va trai!
5
2
Domnule desteptule, n-ai auzit pana acum ca si cei vaccinati se reinfecteaza ? Foloseste-ti capul cand gandesti asa profund !!!!
6
4
Cei ce nu doriti sa fiti protejati contra coronavirusului va rog sa va organizati. Faceti o lista cu ai vostrii iar la finalul listei declarati pe proprie raspundere ca nu veti apela la asistenta medicala gratuita. Ce va rog este sa va puneti pe piept un semn distinctiv, ca sa va ocolim ca mai usor in rafic. Poate este sau poate nu este un pericol acest virus, dar nu obligati pe cei care vor sa traiasca altfel decat voi sa va suporte, mai ales ca sunteti exceptia de la regula. Chiar credeti ca toata lumea este nebuna si voi sunteti sanatosi ?
6
7
Toti trrbuie sa iesim in strada, acesta este guvernul lui claus si al bruxelesului, nu e al nostru al romanilor! Ne omoara copii pas cu pas,ca in cartea lui matahala, masca e o crima pt copii , pentru noi toti! Romani, nu dormiti ca securea e deasupra capilui, masca e doar o metoda un experiment de manipulare, de asuprire....vor sa vada cata rabdare si cat poate indura omul!
9
6
conduc romania spre dezasastru sa mi suflakys in trompetis
4
2
Ce destept esti bai caricatura!
2
6
prezent in strada cu toti angajatii mei
6
1
Galeria lu Dinamo spune Prezent!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108