REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

George Simion și-a dus iubita la malul mării, înainte de nuntă

George Simion și-a dus iubita la malul mării, înainte de nuntă

Replica API 26 iunie 2022 | 00:00 4024

George Simion, președintele AUR, a spus „stop” speculațiilor cu privire la identitatea viitoarei sale soții, deoarece mai multe fotografii cu iubita sa, cu care urmează să se căsătorească pe 27 august, au apărut în spațiul online.

Nunta președintelui AUR a fost subiect de discuții și speculații o bună perioadă de vreme, dar cu cât ne apropiem de data de 27 august, când va avea loc nunta la care George Simion așteaptă pe toată lumea, cu atât semnele de întrebare cu privire la identitatea viitoarei soții sunt în creșter, scrie click.ro

Cine este, de fapt, viitoarea soție a președintelui AUR

Totuși, se pare că George Simion e gata să răspundă tuturor întrebărilor și să nu mai dea curs speculațiilor cu privire la identitatea viitoarei sale soții.

George Simion a postat imaginile cu viitoarea sa soție chiar pe pagina lui de Facebook, unde mai mulți urmăritori le-au urat casă de piatră și o relație frumoasă.

În trecut, din cauza fotografiilor apărute în mediul on-line, s-a vehiculat că Iulia Burcea ar fi, de fapt, viitoarea soție a lui George Simion. Totuși, Iulia a răspuns reporterilor Click! acestor afirmații, menționând că, de fapt, cei doi nu sunt nici măcar împreună.

„Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, a spus Iulia Burcea, pentru click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca asta o astapta pe Sosoaka sa divorteze, aia e beton pt el ca nevasta !
0
0
Putin vine la nunta sa le dea ruble?
0
0
De "Mail Order Brides" ati auzit? Este o practica des intalnita printre impostorii astia din lumea mondena si mai ales in politica, pentru imaginea partidului. Am inteles ca poti cumpara cu contract, toate actele in regula, o mireasa de unica folosinta, ca sa zic asa. O platesti cu minim 5000 euro pe luna si specifici in contract cate zile pana la "divort", cu posibilitatea de prelungire a contractului. Sa intelegem ca in august incepe contractul si expira in decembrie 2024, cu posibilitatea de prelungire, nu-i asa? Oligarhii rusi i-au platit lui Simion o mireasa pentru 30 luni, 150.000 euro.
10
0
Dar contul Iliancai Simion Munteanu de pe VKontakte, reteaua de socializare ruseasca, il are cineva? Hi hi hi!
0
0
Imi place ca si ea umbla des cu lentile de contact, e spioanca ca ma-sa. Hahaha!
0
0
Ar fi ciudat ca mama ei sa aibe nume de familie rusesc, nu?
0
0
Asta e IlincaMunteanu aia de pe youtube cu machiajele? Hahaha!
0
0
Stie cineva ce nume are Ilinca Munteanu Simion pe onlyfans?
0
0
Saraca! I-au facut si suvite ca sa prosteasca prostimea ca a fost o simpla confuzie intre ea si Iulia Burcea. PENIBIL! Toate astea la recomandarea rusofililor din conducerea grupului infractional A U R. Sa speram ca Ilinca SIMION sa NU participe si ea la PETRECERILE DE PREACURVIRE care se organizeaza in interiorul partidului. Auzi ce zice el, "Dragoste in minim doi". A zis-o si acum cateva zile, a zis-o si la emisiunea Denisei Rifai. Stiti voi, gura pacatosolui, adevar graieste. Sunteti cuplu de swingeri, Simioane? Presedintele cu 2 mirese! Iulia si Ilinca Simion. Primele 2 doamne ale tarii!
8
0
De fapt, Iulia Burcea trebuia sa fie sotia lui, dar s-au aflat secrete murdare despre individa, asa ca i-au gasit alta fraiera, pe pustoaica asta fara discernamant si care nu stie sa spuna NU. E fix ce trebuie, ca sa nu fie trasa de limba de catre reporterii de investigatii. Daca mai exista patrioti adevarati printre ultrasii galeriilor de fotbal, va rugam frumos, in numele stramosilor nostri care au fost batjocoriti si ucisi de catre rusi de 12 ori in istorie, de cate ori a fost Romania invadata de Rusia, sa ne prezinte si noua alte fotografii si detalii despre impostorul ULTRAS George Simion
6
0
Exact cum ne asteptam. Este o alta "Irina Dragnea". Asta este o casatorie pentru imagine, i-au gasit fondatorii partidului infractional A U R o p*****a sa-l ia de sot. De ce? Pentru ca in ultima perioada era acuzat de foarte multi ca este gay, i-au reprosat ca nu s-a casatorit si nu are copii la varsta lui. Nu ma mira, dezaxat d-asta ca el era si Putin. Prea multi au spus si despre Putin ca nu era interesat de femei in copilarie, adolescenta etc. Scopul lui era doar sa "se razbune pe nazisti" ca i-au omorat fratele, ca au infometat-o pe ma-sa si l-au lasat pe tac-su handicapat in WW2.
5
0
Cand eu am fost intr-o tabara cu acest mincinos toate fetele stiam ca el e pe contrasens asa ca niciuna nu ne uitam la el si nici el la noi. Dar acum din scopuri politice se da mare familist acest neica nimeni
0
0
o sa-i faca ciorba si o sa-i spele ciorapii individului ?
0
0
Alte cyory. Va doresc luna de miere prelungita pe taramurile natale din insorita Indie. Fie sa ramaneti multi ani sau detot acolo.
1
0
doi t****i spioni rusi,drojdia tarii
0
0
Nu o plange,asta este una dintre fetele care alearga dupa cineva cu parale si sa nu credeti ca Simion este chiar asha sarac cum lasa sa inteleaga si pentru nu stie cine este Simion:"asta este liderul unui partid care a intrat in parlament pt.ca sau gasit destui p****i sa voteze AUR si acum la viitoarele alegeri Simion spera sa ajunga presedintele Romaniei,atat de iubit de romani crede el ca este".
0
0
Sa fiti sanatosi si casa de piatra!
0
0
Din poza rezulta ca nationalistul de la haur nu si-a dus iubita la marea neagra nici macar la fite la mamaia
1
0
Sarmana fata, isi va lua o supradoza de mahalagism si p******.
0
0
Nu a reprezentat nimic pe stadioane.un pis at pe care nu l baga nimeni in seama. Nu a fost vreun lider sau ceva de genu.un pisat ordinar bagator de seama. Venea cu o portavoce mai profesionista si atat.nimic in plus.
0
0
Si noi nu stim ,poate pe stadioane el si galeria,lasati ne cu vedete ca asta si sosoaca.
0
0
Cine e George Simion?
0
0
Cine e George Simion?
0
0
De aurolac
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920