REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

George Simion vrea mii de români în stradă: ,,Nu ne vindem țara”!

George Simion vrea mii de români în stradă: ,,Nu ne vindem țara”!

A.V. 5 mai 2023 | 00:00 2055

Alianța pentru Unirea Românilor, AUR, anunță că va organiza un protest pe data de 6 mai în fața Palatului Parlamentului. Pe rețelele de socializare ale organizației centrale, anunțul este însoțit de lozinca ”Apărăm România, bogățiile, copiii, țara”, dar mai multe organizații din țară îl promovează sub lozinca anilor 90 ”Nu ne vindem țara”. Lozinca a fost utilizată în primii ani după revoluție de regimul Iliescu și de partidele extremiste gen PRM pentru a se opune privatizărilor și occidentalizării României. ”Nu ne vindem țara” a fost principalul ”argument” al foștilor securiști pentru a împiedica intrarea capitalului străin în țară.

George Simion vrea mii de romani in strada: ,,Nu ne vindem tara”!

,,Situația în care societatea românească a fost adusă de către guvernarea trădătorilor conduși de Nicolae Ciucă, precum și ultimele acțiuni anti-naționale și anti-familie promovate de aceștia, ne obligă să luăm atitudine și în STRADĂ!

Astfel, în data de 6 MAI – ora 16.00, toți românii de bună credință ne vom mobiliza pentru a face auzită vocea poporului și pentru a protesta în fața Palatului Parlamentului (Izvor)”, au transmis reprezentanții AUR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta si toti ca el ar trebui sa aiba un regim special de care sa nu beneficieze de binefacerile aderarii la ue Sa li se faca o enclava unde sa traiasca ca in korea de n ,sau belarus sau rusia sau...independenti !
6
0
ATATA PROTESTE DEGEABA SINGURA SILUTIE ESTE O MISCARE POPULARA CU FURCI SI TOPOARE !!
1
5
Pe 27 februarie 2022 ar fi trebuit ca Putin sa anunte "CADEREA REGIMULUI NAZlST" si "eliberarea Ucrainei" de catre "mareata armata a RuZZiei". George Simion si AURolacii urmau sa 0RGANlZEZE PR0TESTE Vl0LENTE si un fel de REVOLUTIE, de LOVITURA DE STAT pe 27 februarie 2022, iar soIdatii rusi din Transnistria urmau sa intre violent in MOLDOVA, urmati apoi de orcii rusi veniti prin HERSON si ODESA, apoi intrau in ROMANIA unde s-ar fi instaurat ANARHIE prin pr0teste masive 0RGANlZATE de AUR+SOS, de NOUA DREAPTA, UNITI SUB TRICOLOR (f0ndat de George SIMION), NOII GOLANI, ACTIUNEA2012 si celelalte grupari extremiste cu huliganii din galeriile de fotbal, dar si de teroristi wagner care stateau in STAND-BY la granita cu SERBIA si urmau sa intre in Oltenia "pe furis" spre Deveselu. Suntem NATO, nu intrau soldatii rusi in Romania, ci doar mercenariii wagner si orcii rusi "in civil", ca la REVOLUTIA DIN 1989 cand URSS a capturat revolutia! S-a anulat "REVOLUTIA"din 27 februarie, lNVAZlA A ESUAT!
11
0
PR0TESTUL este ORGANlZAT in primul rand de MOSCOVA, iar PUTlNlSTll astia isi arata astfel sustinerea fata de Moscova cu ocazia PARADEl din 9 mai. E cam ca atunci cand Liviu Draqnea a ORGANlZAT referendum pentru "FAMlLlA TRADlTl0NALA" FlX de ziua de nastere a lui Putin. (LlVlU Draqnea - nepot al singurului general roman MEDALlAT DE PUTlN pentru "prietenie fata de Rusia si URSS", gen. MARIN Draqnea). De asemenea, GE0RGE SlMl0N a 0RGANlZAT un alt PR0TEST pe 27 februarie 2022, la care NU S-A DUS NIMENI, ci au ajuns doar MEMBRll DE PARTlD. Dar adevarul este ca Rusia a lNVADAT Ucraina pe 24 februarie 2022 si planuia sa ocupe Kievul in 3 zile, lucru dovedit ulterior. DAR AU ESUAT, deci FlX pe 27 februarie 2022 cand isi planuise si SlMl0N PR0TESTUL, FlX atunci trebuia sa fie lNFlPT steaguI Rusiei in KlEV si sa puna C0NDUCERE MARl0NETA. Apoi s-ar fi semnat revenirea BASARABlEl la Romania + tezauruI de aur al ROmaniei si AUR scandau la PR0TESTE"Referendum pentru iesirea din NATO". E "agent rus".
11
0
Va spun doar atat: George Simion este fix precum lDlOTII care se bateau cu pumnii in piept si urlau ca niste gorile ceva de genul "Huuua! Ati vandut DACIA francezilor! Huaaa! Dacia si ARO, simbolurile Romaniei! Huaaaa, ne-ati vandut tara!". Ei bine, uitati-va unde a ajuns DACIA in prezent si unde a ajuns ARO? Uitati-va unde a ajuns ROMANIA si unde a ajuns MOLDOVA/Ucraina/Georgia/Belarus etc. Toti PUSCARlASII LUI DRAGNEA sunt in jurul AUR acum si inca se mai lupta cu "STATUL PARALEL". Motto-ul lor este: "DE CE SA FURE STRAINII? MAI BINE FURAM NOI! JOS NEAMTU' (Iohannis), SUS RUSU (GEORGICAputamica SIMION)!". Cam asta e si cu circul lor. Uitati-va la protestele marionetei Rusiei din partidul putinist SOR cum actioneaza MARINA TAUBER la recentele proteste din MOLDOVA. SUNT IDENTICI in actiuni! Singura diferenta e ca reptila e blonda, iar carbunele asta cu ochii ca Unchiul Fester e b****t si la gingii. In rest sunt "mascotele" partidului trimise de Rusia. "JOS LABELE" se striga si din SOR!
11
0
Cat de idiot poate sa fie un om sa-l voteze pe Simion si AURul lui,pai netotul asta vrea sa scoata Romania din Uniunea Europeana si NATO pentru ca dupa mintea astuia U.Europeana si NATO au transformat Romania intro colonie,nu mai Simioane adevarul este ca fara U.Europeana si NATO Romania era acum mai rau decat Moldova,Ukraina sau Belarus.
7
0
a fost vanduta de mult de ucigasul ilici iliescu !!!
4
2
Intotdeauna a existat o masa de p****i dusa de nas in Romania, primul a fost Iliescu , apoi unul Vadim Tudor, Funar, Diaconescu , acum a venit asta,cu AUR ,, AURomanii cap ?
9
1
Și eu votez AUR că sunt prea p***t sa fi votat cu Noua Dreapta si prea dobitoc ca sa imi dau seama ca AUR a fost infiintat pentru a deturna voturile celorlalte partide nationaliste adevarate si mult prea fraier sa imi dau seama ca de aia i se face publicitate la TV si Noua Dreapta , B.U.N. si ceilalti sunt cenzurati total.
6
6
S-a trezit stancuța de Simion ca vrea el ordine...nu se vinde tara dar nici sa o lași la mana analfabeților g***i
16
2
Oricum eu, familia si prietenii votam AUR.
4
21
dragi compatrioti,aur testeaza procentul pentru viitoarele alegeri !cine doreste poate pune botul !
17
3
exista un procent de nemultumiti, serviciile stiu si manipuleaza populatia nepregatita/needucata. ca in vremea lui ceasescu: toti faceam bancuri politice, mai injuram. cei care conduceau isi vedeau de ale lor, se perpetuau la putere.
10
1
S-au reactivat sorosistii, tradatorii, slugoii, vaccinistii, adica leprele Romaniei. Da in ei Simioane, nu-i slabi. Romanii s-au saturat de sclavie occidentala.
3
21
spoitorul care n-a muncit in viața lui vrea să fie președinte.
18
4
Asta e dus cu pluta. Cine mai ia in consideratie apelurile lui? Interzise manifestarile de genul asta. La munca,lasa amatorismele cu care induioseaza lumea!
20
6
Nu o vindem țara, o lăsăm să devină ruină. Nu ne vindem țara, o trădăm. Simion știe cum se face
22
6
nu ne vindem tara decat la rusi
20
6
Simioane u ai vrea sa dai startul aici la Constanta? Cica ar fi astazi o mare reuniune la nou infiintata Regie de Drumuri unde de altfel se intampla ceea ce incerci tu si partidul tau sa preintampini. Au pus mana liberalii pe aceasta regie si din intelectul lor sinonim cu rectul o vor pune in curand pe chituci. Dar poate cine stie, se vor trezii si angajatii inainte de colaps si ii vor alunga cu pietre din carierea care au cedat-o concurentei.
5
15
Asta face cat 1000. Nu mai e nevoie să mergem și noi.
20
4
ce.i simion,tie si securistilor tradatori v.au intrat in cont banii de la rusi,spionilor,si o puneti de ceva scandal destabili,are?de ce nu va duceti in rusia,e bine acolo!hai,carati.va dreq de tradatori!
23
8
Marș în rusia și simioane!
20
8
Sloganurile astea cu "JOS LABELE" le auzi doar la rusofila SOSoaca, dar si la protestele recente organizate de partidul Moscovei in MOLDOVA, anume partidul SOR plateste alienati sa urle si sa poarte bannerele cu "JOS LABELE de pe blablabla". "JOS LABELE, JOS LABELE". TIPIC satanismuIui rusesc!!! Diavolul se ascunde in detalii. De-aia pe SATANA il recunoasteti dupa picioare cum scrie si in BIBLIE si se stie de milioane de ani, nu de doar aproximativ 2023. Copitele/tocurile lui Putin sunt indicii clare ale satanismului. El este SATANA IN CcARNnE SI OASE. Ei bine, FlX asa si in cazul de fata "DIAVOLUL SE ASCUNDE IN DETALII" in lozinciile "JOS LABELE, JUS CHlL0Tll" Sau invers! I-ar v-am prins, putinistilor! HUAAAAA!!! Tradatorilor de tara si de neam! HUAAAA!!!
28
10
Simioane da cum e cu spionii și laturile de ruși cu care te ai întâlnit în Moldova?Ce vindeți akum?Transilvania.Moldova.Dobrogea sau care parte?Sau nu te ai înțeles la preț cu tezaurul r*mâniei?
18
9
Alupigus Simioane!
14
8
Jos labele de pe copii
11
9
Succes !
11
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272