REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

George TUFĂ și-a LANSAT candidatura din partea PNL la Primăria Cumpăna

George TUFĂ și-a LANSAT candidatura din partea PNL la Primăria Cumpăna

Replica API 15 august 2020 | 00:00 2234

George Tufă, un tânăr cu voință și putere de muncă, își dorește o schimbare în localitatea Cumpăna şi luptă pentru ea. Liberalii şi-au pus toată speranţa în el şi îl susțin în această bătălie electorală.

Ce l-a determinat pe George Tufă să candideze? „Mi-am pus întrebarea dacă vreau să candidez, am întrebat familia, colegii, prietenii. M-am convins că a fost o decizie corectă atunci când am avut primele întalniri cu oamenii din Cumpăna. Mesajul transmis de aceştia a fost acelaşi: Noi te susținem, Încearcă să schimbi metehnele vechi, Se poate. Candidez pentru că am o responsabilitate uriașă față de generațiile viitoare din Cumpăna. Avem o alternativă reală, credibilă, viabilă care să răspundă nevoilor oamenilor”, a spus George Tufă.

La Cumpăna, principalele două cuvinte vor fi: Se poate

„O alternativă clară, civilizată, împotriva unui sistem corupt, învechit, care nu mai are contact cu realitatea. Sunt un om liber, nu am angajament ascuns, nu am tranzacționat și nu voi tranzacționa interesul comunei. Voi face ce-mi stă în putere să obţin fondurile necesare pentru ca a noastră comună să devină o localitate de care să fim mândri. Cumpăna are nevoie de viziune pentru viitor. Am ales să întru în cursă motivat de ideea unei generații care poate pune capăt rămășițelor comunismelor. N-am probleme cu comunismul, dar la Cumpăna se cunoaște istoria. Cumpăna are nevoie de un primar, nu de mamă între mame. Voi fi primarul comunei Cumpăna. La Cumpăna, principalele două cuvinte vor fi: Se poate”, a conchis Tufă.

La evenimentul de lansare a candidaturii au participat şi mai mulţi liberali, printre care şi candidatul PNL la preşedenţia CJ, Mihai Lupu. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului aspirant la funcţia de primar. " Venim la Cumpăna cu un tânăr care a demonstra ceva. George Tufă e cel mai potrivit pentru Cumpăna Cred că trebuie să spunem cu toții: Ajunge! E prea mult pentru Cumpăna, nu trebuie să rămână întepenită în trecut. Ne propunem parteneriatul cu oamenii de afaceri, avem în județ importante resurse. Dar, mai important, avem resursă umană. Dacă vom știi să o folosim, vom crea o lume mai bună”, este de părere Lupu.

Lupu: PSD e ca un parazit

„PSD ne-a ținut captivi. Constanța are două feţe: una, litoralul și dincolo sărăcia. PSD e că un parazit pentru acest județ. Avem un primar, care știti unde este, avem un preşedinte al CJ, care știți unde este. Avem un manager de spital, care știm unde este. Asta a însemnat PSD. Vrem să schimbăm fața acestui județ, acestei localităţi, vrem să schimbăm și Constanța”, a încheiat Lupu.

La rândul său, Marian Cruşoveanu, secretarul general al PNL, a declarat: „În PNL Constanța s-a putut observa un nou val de tineri de succes, care vor să schimbe față politicii. Primarii PNL din Constanţa au demonstrat că se poate. Sunt sigur că George le va călca pe urme și le va arată că se poate. E nevoie de un suflu nou”.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920