REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Georgeta BUMBAC cere DAUNE unui expert în securitate aeriană după ce a spus că a fost CONDAMNATĂ PENAL

Georgeta BUMBAC cere DAUNE unui expert în securitate aeriană după ce a spus că a fost CONDAMNATĂ PENAL

Replica API 14 noiembrie 2020 | 00:33 6948

Georgeta Bumbac, fost secretar de stat, în război cu un expert în securitate aeriană, după ce a acuzat-o de furt. Bumbac vrea daune de la David Matt Ian, în valoare de 100.000 lei, după ce a prezentat și susținând public, cu tărie, că „o companie de stare nu are cum să meargă atâta timp cât vorbim de o președintă care e condamnată penal și care a furat (…) asta a făcut, a furat!”.

Georgeta Bumbac a făcut, în trecut, parte din Consiliul de Administraţie al Companiei Naționale de Aeroporturi București SA, al cărei acţionar este Ministerul Transporturilor și Fondul Proprietatea SA. David Matt Ian a chemat în judecată cele trei instituţii solicitând suspendarea în instanță a Hotărârii nr. 2 din data de 01.02.2019 a Consiliului de Administrația a CNAB, pe motiv că Georgeta Bumbac, care făcea parte din CA, este condamnată penal pentru delapidare și că face parte din grupări de interese ilicite, care pun în pericol companiile de stat. În urma acțiunile bărbatului, David Matt Ian nu s-a mulțumit doar cu acțiunile în instanță, ci a prezentat și susținut public aceeași situație juridică. Într-o emisiune TV, bărbatul a afirmat că „o companie de stat nu are cum să meargă atâta timp cât vorbim de o președintă care e condamnată penal și care a furat (…) asta a făcut, a furat!!!”, potrivit site-ului de Jurisprudență Românească referindu-se, evident, la Georgeta Bumbac.

În urma acestor declaraţii, Bumbac a deschis acțiune în instanță, solicitându-i daune morale. Într-adevăr, Judecătoria Constanța a condamnat-o în 2010 pe Georgeta Bumbac la închisoare,însă este vorba despre altă persoană ce purta același nume ca și fostul secretar de stat, fiind doar o coincidență de nume.

Iată că magistrații din București au decis ca Bumbac să primească daune, nu de 100.000 lei, ci în valoare ce 15.000 lei. Dosarul, în prezent, este în faza de recurs, pronunțarea urmând a fi dat pe 25 noiembrie.

Cine este David Matt Ian!

În CV-ul postat pe rețelele de socializare, David Matt Ian menționează că a făcut Dreptul la Universitatea Româno-Americană și că este expert în securitate aeriană și managing partener în două societăți: Wab și Aviation Audit. Este membru al partidului Noua Românie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Madame Cotton este extrem de superba!
2
0
Este foarte superba.
3
1
Madame Cotton este extraordinar de superba!
7
3
Fata este o buna afacerista, are o fleoasca si pe aia a stiut sa o vanda foarte bine, doar nu va inchipuiti ca de destepta e in 7 consilii de stat.
13
1
Superba gagiga
6
2
Si eu mi as baga pela in retarda lui dumitrache. Aia chiar e o semianalfabeta care vorbeste despre boli. Cea mai buna boala de combatut ar fi boala furatului dar aia nu le convine
10
0
DUMITRACHE NU PUTEM SA NE BAGAM MADULARUL PUTIN?
11
1
Machidonimea vestita a Constantei.
12
1
Si chiar daca nu a furat ce mare scula este ea de a ajuns in atatea consilii de administratie de icaseaza o gramada de bani de la stat, chiar asa de competenta este ce a realizat ea atat de important in companiile astea in afara de asi primi salariul.
13
1
pizda bubuita
12
1
Sunt pierdere de vreme si la sfarsit diploma. Drept dovada ca fraierul e doar un pelican care a inghitit o mangla fara sa gandeasca. Sa plateasca ca e prost. Ca si studiile si le a platit.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272