REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Gheorghe ALEXA NU mai este primar la Cogealac. A CONTESTAT ordinul!

Gheorghe ALEXA NU mai este primar la Cogealac. A CONTESTAT ordinul!

Replica API 13 septembrie 2020 | 23:00 5492

După ce Partidul Mişcarea Populară Constanţa a solicitat Instituţiei Prefectului să constate încetarea de drept a mandatului primarului comunei Cogealac, Alexa Gheorghe, ca urmare a depunerii candidaturii pentru alegerile din acest an din partea altui partid politic, iată că minunea s-a produs. Prefectul George Niculescu a semnat vineri ordinul de încetare al mandatului.

La alegerile din 27 septembrie 2020, Gheorghe Alexa doreşte un nou mandat de primar din partea PNL.

Și Pro România a asolicitat încetarea mandatului

Precizăm că și Pro România, filiala Cogealac, a sesizat Instituția Prefectului să constate încetarea mandatului de Primar al Comunei Cogealac.

De precizat că Gheorghe Alexa a contestat ordinul în instanţă.

Mrela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haide Gigi la PUSCARIE cu tine.
2
0
GIGI, ai luat apa precum Titanicul Mai lasa di pe altii ca ai ciordit destul si bate la ochi.
4
0
Forta Gigi , te sustinem !!!!
2
8
Nesuferit rau mitica funda mai ai trei basini si te intereseaza politica buna echipa lui sorin dar ce cauta basinosu de mitica care si pe strada le trage nu tie rusine ba pula succes sorin fara mafia funda
8
0
Mai oameni buni, voi la cogeakac doar la furat va ganditi? Oameni de cuvant aveti in urbea voastra acolo, sau doar hoti
14
0
Bine ca am scapat de Lascarica, cu prostu de Paka ma descurc eu ca fara mine este praf si daca nu asculta de mine nu-i mai bag utilajele la treaba ! I-am supt sangele lui Cati prin firmele mele si acuma trebuie sa-i sug sangele si lui Paka ca e mai prost decat Cati si Lascarica. Daca ia prostu de Paka primar sunt realizat pe viata ca eu nu am votat nimic cat am fost consilier si nici nu o sa votez niciodata. Daca ia Paka primaria eu o sa fiu primarul din umbra, sa iau si BANCA ca tot am vrut sa o licitez si nu am putut. O sa va sug si sangele din voi, numai sa ajunga prostu meu primar.
12
1
La puscarie cu el, nu la Primarie...
15
1
Daca ma apuc sa spun ce combinatii are Cati si cati bani a supt de la Primaria Cogealac si unde i-a dus va fi primar in alta parte. Sa spuna noul administrator Riky al firmei Construct Exclusiv Invent a lui Cati cat minus are in firma administrata de el si daca ANTIFRAUDA stie, iar daca profitul de 20 de miliarde din 2019 este real. Cati si cu echipa lui vor doar banii Primariei. Doctora Corni vrea sa puna mana pe Primarie prin Cati dar o sa iasa razboi cu talibani. Nu va uitati la Cati ca primar, uitati-va la cei din spatele lui. Ce cauta Sebi Bacu cand el este prieten cu cel ce l-a arestat !
15
1
Cati Primar !!! Mai e putin pana pe 27.
7
10
mafia foamete paca funda bogatasii din comuna jos hotii ati furat tot ce mai vreti javrele dracu
12
5
Atata timp cat eu Alexa voi fi mana dreapta a lui Cati nu vad cu nu voi mai fi primar in Cogealac. Circul este doar pentru fraieri, noi ne intelegem foarte bine.
4
4
Sifonul ala care a fost la psd, i-a facut-o. Oricum, tot alexa iese.
1
13
Forta Gigi , te asteptam sa reviii in forta sub comanda PNL , Uraaaaa
3
18
La Harsova este la fel!cand semnati?
7
1
Sa le dea la copii, ca nu mai are cogealacul o echipa, rusineee. Macar cand era Katilu ,mai jucau .. A pus el comuna pe chituci, dar tot el o repara.. Macavei ,de la 100 de hectare ai ajuns la 1500 ,si acum fii tu si a mai luat si 500 de tauri,
11
4
acuma sunt primar pana la alegeri si o sa apar legea ! jardele tinete tata ca avem un martor care a dat declaratie ca tu ierai in masina cand ai lasato in fata la cociu a lu ilinca . la puscarie jardele sapunu se tine legat cu sfoara
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389