REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gigi Becali vrea să emigreze în Grecia de frica DNA: „Nu vreau să mi se nască nepoții și să fiu în pușcărie”

Gigi Becali vrea să emigreze în Grecia de frica DNA: „Nu vreau să mi se nască nepoții și să fiu în pușcărie”

Replica API 27 decembrie 2019 | 00:00 435

Gigi Becali (61 de ani) s-a speriat serios de DNA, din cauza dosarului în care este acuzat de spălare de bani, și spune că vrea să emigreze în Grecia.

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia... M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia!

Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii. El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti.

De asta am mers în Grecia, să iau cetăţenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoţii şi eu să fiu în puşcărie”, a declarat Becali la România TV.

Gigi Becali și Vasile Geambazi sunt acuzați de DNA de spălare de bani, fiind pus sechestru pe averea patronului FCSB, care însă a fost ridicat la sfârșitul lunii noiembrie.

„Eu am făcut puşcărie şi nu mai vreau să fac! Adică să am nepoţi şi eu să stau la puşcărie că vrea un procuror! E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu şi fac puşcărie în Grecia! În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcărie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori!”- Gigi Becali

Becali și Vasile Geambazi sunt acuzați de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă. Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul.

Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce ai jefuit pana nu ai mai putut, o tara intreaga, vrei sa pleci ? Nu iti este rusine ?
0
0
ba cap de oaie! Cand faceai smenurile pe banii prostimii nu te ai gandit ? Asa face si cap de oaie - machedonul sindicalist de la aeroport. Baga banii de cotizatii in pacanele ca sa scoata furaciunea. Si baga... si baga si cand scoate fura Boldea banii din torpedou.
0
0
Nici o data in istorie grecii nu au agreat si acceptat chipanii. De ce oare?
3
1
Frate gata cu comentariile ca ai omorat lb romana
2
1
Foarte bine, daca a putut sa spuna chestia asta, jupuit de toti banii furati si trimis la Fanariotii Greci care ne-au jupuit de vii Romania 300 de ani. Traieste numai din bani furati si el si familia lui, o mizerie de familie.
6
1
In familia lui puscaria nu este o rusine
9
1
mai degraba capo di tuti capo o sa fuga la muntele athos intre pidosnici caci altfel grecia l-ar impacheta urgent cu ramburs in schimb peninsula are jurisdictie proprie dar in schimb jiji risca sa fie crucificat in scop stiintific
8
2
Ba, mache, Gigi este geniu in furat si prostit amarati! Eu machedon filantrop, fara vreun interes, n-am intalnit pana acum. Norocul vostru ca romanii sunt o natiune toleranta, daca va nasteati in Grecia sau in Serbia, nu ridicati ochii din pamant. Aici, noi v-am oferit un deget, iar voi, cu nesimtirea caracteristica etniei machedonesti, ne-ati luat toata mana!
14
2
sa se duca invartindu-se, dar sa ia si fcsb cu el!
16
1
cind o sa afle gracii ca e makidon sa vezi jeale si nu o sa stie drumul inapoi la palat .grecii nu prea inghit makidonii decit cu multa lamaie
11
1
Pacat ca a investit multi bani in fotbal si ia ajutat pe saraci nu se va naste prea curand un astfel de geniu
3
25
Daca ai facut ceva pentru care meriti sa fii in puscarie in Romania degeaba iti ei cetatenie intr-un alt stat membru U.E. mai intreaba-ti avocati.
18
2
E bine safaci bani dubiosi dar e tare greu sa fii cercetat si judecat. Este o mentalitate cipana.
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108