REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Gigi Chiru, AMENDAT după un moment romantic alături de soția sa pe digul din fața curții sale

Gigi Chiru, AMENDAT după un moment romantic alături de soția sa pe digul din fața curții sale

Replica API 12 aprilie 2020 | 20:31 27857

Fostul senator constănțean, Christian Gigi Chiru, a profitat de sărbătoarea Floriilor pentru a celebra numele soției sale, Violeta, într-un mod inedit. O scenă romantică, desprinsă din filmele de dragoste s-a petrecut pe un dig din stațiunea Eforie Nord, care după spusele soției, s-ar afla în apropierea casei.

Probabil, Jack și Rose din Titanic ar fi geloși pe acest act romantic, demn de o stare de urgență, mai ales că cei doi probabil nu ar părăsi nava.

Filmulețul cu pricina a fost postat de soția lui Gigi Chiru, Violeta Luminița Munteanu, către public. Oare fostul senator va primi o amendă din partea oamenilor legi? Scenele romantice pe dig nu sunt specificate în motivele declarației pe proprie răspundere.

Postarea inițială: https://www.facebook.com/violetaluminita.munteanu/videos/1309367422582169

Ce spun polițiștii:

Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini în care două persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancționate contravențional, pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Femeia a primit un avertisment, iar bărbatul, 2.000 de lei.

Christian Gigi Chiru a reacționat pe Facebook în legătură cu amenda primită pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3:

„La mulți ani de sfintele florii! Nu voiam să intervin, dar..., să transformi un eveniment în familie, de sfintele florii, în subiect de pandemie publică este prea mult. Oameni buni, nu am încălcat nici un decret, nici o lege, suntem izolați la fel că toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferință. Neputința sau manipularea unora nu este generată de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzați pentru că suntem optimiști și fericiți. Vă urăm La mulți ani, Paște fericiți! fraților catolici!“, a scris Chiru pe rețeaua de socializare.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incercati sa invatati de la altii. Jigniti degeaba. Da, curtea lor se afla pe malul marii, adika sa aflau in curte. Si amenda va fi anulata, normal. Sunt o familie frumoasa, muncesc foarte mult si nu trage nimeni pe nas, afirmati numai prostii.
0
0
Ce face ce nu face macar nu jigneste pe nimeni mi se par un om ok
1
3
Publicitate gratuita! Omul a intrat in campanie si era singura modalitate de a intra in atentia cetatenilor! Si-a gandit regia! Amenda de 2000 lei e nimic ptr reclama facuta pe tv si ziare! E destept tiganul!
5
1
Si doar 2000 amenda..si un avertisment..dc avertisment?
5
2
A fost si ziua mea, dar nu am mers pe plaja sau in alta parte, impreuna cu sotia si copilul, cu toate ca am vrut dar am respectat legea si am stat in casa.
6
0
Bai cata frustrare este in sufletele noastre. Doar pentru ca unii suntem nevoiti sa stam in casa, mai multi de catre nevasta, ca e paranoia cu virusul decat de catre autoritati, asa ura ce prindem pe cei care ies afara, fie cu munca, fie au curaj si se plimba. Sfatul meu e sa puneti masca la loc chiar si cand va uitati la TV sa vedeti ce zice Streinu-Cercel, baiatul lui Petrica Cercel. Asta a ajuns mai rau ca Hancu...
3
8
Stati calmi. De la eoliene stati voi linistiti, Chiru a luat doar jumatate din cat a luat Palas care era prefect atunci. De el nu se aude nimic
6
2
Sa ne pupi in cur nenorocitule de Pdl inputit infractorule mai ai si tupeu sa te mai afijezi in public un nesimtit
2
3
Un infractor...
5
6
Comportament specific etniei din care provine gratargiul cu gingiile vinete. Daca tuta nu posta pe Facebook, mintind dupa aceea cu nerusinare, putea sa fie catalogat ca un gest frumos.
19
2
De fapt iapa se cere la monta si fraierica o danseaza. Borcea pregateste-te sa-i potrivesti barza!
20
4
S a inecat ca tiganu la mal
9
4
Cioara borata pisham-as pe muia ta de slinos cacacoios! Vrei sa pui ca erai in curte la tine?? Ti ai cumparat dig mai analfabetule analist? Te mai doare curu slobizila??? Mortii matii de cioara!!! Te umfli pe net! Pisam-as pa natia ta ! Candidezi??
19
3
Politia a anchetat de s-a rupt. De ce nu a verificat si persoana care ii filma. Au format un grup de trei care poate nu sunt din aceeasi familie. Si amenda trebuia aplicata tuturor.
16
4
Si tu trebuie sa respecti aceleasi legi . Digul nu este la tine pe proprietate, desi tu asa consideri. Probleme cu legea ai avut tot timpul. Intr-o tara normala erai pus la punct de mult. Oricum, din punct de vedere politic esti doar un cadavru viu. Zombie, daca ma intelegi.
21
3
Oameni buni!!!, Doamne, cata suparare am produs. Nu am incalcat nici o lege, nici un decret. Este prima data cand reactionez la ce scrie aceasta publicatie, Replica. . Oamenii astia fac rating jurnalisting , scriind neadevaruri despre mine si familia mea. NU AM PRIMIT NICI O AMENDA! NU MI A SUNAT MIMENI LA POARTA. . Tot ce fac eu estre despre ubire si lucruri normale. Nu vreau sa va stric sfintele florii! Paste fericit catolicilor!
6
12
Asta nu era cu primaria aia paralela?Primaria constantenilor,parca asa o numise!Nesimtirea si grandomania sunt la fel,nu conteaza culoarea politica!
10
3
Nu ati specificat a cata nevasta? Oricum, tiganul, sta cu ambele sub acelasi acoperis. Ca asa e la ei. Acest articol, este de fapt campanie electorala. Nu a costat mult. Amenda o contesta, la voi ce a dat . Atat. Circ jalnic.
14
2
Violeta este prenume
3
1
am doar o intrebare: s-au servit si mici preparati de catre fostu gratargiu...?!?
14
2
Pai 2 prosti mingamfati si cretini. Gigi gingii vinete si Chitac care da cu Covid in lume
12
4
S a basit mireasa
12
3
Ia luat ma-sa plaja si dig, in fata curtii?!?
13
3
Pai de tigani nu se ia nimeni numai de prostii de romani
16
2
Chirule, lasa dansurile erotice si ocupa-te de fiul tau, ca trage pe nas la greu !
24
2
Cine puuula mea este gigi chiru ?
23
2
Asta are plaja si dig privat. Se crede pe coasta californiei, pacat ca este in sat orasenesc eforie. Prostia este ca s.a afisat public. Era mai frumos daca isi pastra aminterea in privat. Pacat de privelistea aia frumoasa cu marea nevinovata!
28
2
Doamne ce scirba imi este de acesti indivizi jegosi, infecti , totul premeditat omoriti ar trebui !
27
2
Luati si batuti cu masa si cu sticla de DomPerignon peste cocoasa! nu va aruncati in mare?n ati facut nimic daca nu o faceti pe asta! FUTU V AR LUMEA IN GURA DE OLIGARHI ! O sa va luam pe sus!WWG1WGA
21
1
ca boul de chiru sunt 90%din cei care conduc destinele acestei tari.Noi votam si ei profita.Rusine intregii clase politice
32
3
vedeti ca daca ma enervati candidez la primarie ca si asa ma cam plictisesc in perioada asta
14
0
E frasu. Lu fostul primar din Lumina psd
15
3
Asa se face dupa ce iti tragi 1 milion de euro fara sa te prinda dna ul!
23
1
E pandemie de Covid si chiru baga mana la curvid.
26
1
are seminte pe masa ? Sau sunt cojile pe sub masa ? Cum pula mea dati ma un asemena analfabet . Asemenea model de bisnitar ieftin. Super ziar !!
35
3
lake flausat asta isi permite cand toata tara urla sa se distreze si sa mai si puna asta pe net.om hranit din banii publci.de ce nu i izolati un pic la poarta alba ?
28
3
Prostu pana nu-i fudul....
31
3
vai de putulica voastra...numai aveti ce scrie duminica?
14
14
Doamna are armasar? Daca nu are, sa ma caute ca o ajut eu bine de tot! Hahahaha
19
3
O curva de la oi
17
3
nu specifica EXPRES "pentru activitati economice sau activitati urgente"? Daca astuia nu-i pune amenda in plic, la cutia postala, ma pis pe ei de liberali. Ca dansul pe dig cu cameramannu e nici miscare fizica, nici urgenta!
18
2
Chiru nu e machidon, e tigan de al vostru
39
5
ce salariu ai de-ti permiti luxul de a avea casa la un pas de mare?Chiar mor de curiozitate.Ori si tu esti vreun vampir ca si Mazare si in ai vostri 850 ani de viata v-ati chinuit sa agonisiti acolo un banut ptr o viluta ...Nesimtitilor,cata aroganta pe voi.Auzi,cu salariu de bugetar ne permitem case pe malul marii.Asa ne muiti pe fata
34
3
Asta e PNL pe care l-ati votat...gigi Chiru, un grataragiu...si-a schimbat numele, a adaugat Christian cu H...un spagar...Eoliene??? Pt cei care stiu...
34
2
bani dati pt amenajarea falezei ef sud 2mil euro. aici este pe plaje dig sanatoriu.
20
1
de politician in Romania singura ocupatie cu profit garantat,investesti in cateva mii de galeti,zahar si ulei,tii populatia in foame si frig iar succesul e garantat Nu ai nevoie de multa carte,doar de un caracter infect
25
2
Ce tot il promovati pe cocalaru asta.Dupa revolitie vindea mici la gratar
43
1
Avea declaratie? parca in declaratie spune ca doar cele necesare. Nu vad ceva necesar acolo.
25
1
Globul arde si baba se piaptana ; Vom trai si vom vedea Daca astia cei toti fireste care De 30 de ani au devalizat statul Roman Daca o sa se mai dea in spectacol Ca astia nu au muncit ca cati dintre ei E plina Romania de Nenorociti si Nemernici . Cu acest virus venit parca ca o pedeapsa Nu este de gluma deci cum am mai spus Vom trai si vom vedea . Va fi din ce in ce mai rau .
17
1
Ce gunoi de om
39
5
Ce dansau makidonesti? Au branza pe masa... pute a oaie
30
5
Nu v a cunosc dar jos palaria pentru momentul frumos asa sa bravo
8
35
Vrea sa candideze la primaria Eforie. Dar acum lumea a uitat total de el si ar vrea sa o ia pe nevasta sa la o... dans. Oricum a semnalizat si el putin, dar si a vandut nevasta.
25
2
Vomit..ce frustrati..amendati fara discutie Nu ii e rusine..nu se vad cat de penibili sunt?!..
38
2
penibila pereche.
37
1
cine poate oase roade
16
2
un om deosebit, un jeg..
41
2
Forever un machedon frustrat
36
5
Vreau si eu niste mita, spaga, spert. Din munca banu se face greu. Ma intorc la politica. Am platit la Replica sa ma bage in fata sa saliveze meltenii la ce fut eu.
27
1
de ziua iei sa o frecam in anus toata eforia,eu miam luat amenda ptr ca am fost la magazin,si astia sfideaza legea uhhhh
28
2
A dat kiru cu banul ca sa apara la ziar. Uitase lumea ca mai traieste!
42
2
declaratia pe propria raspundere ce punct a bifat merg la un sprit sau declaratia trebuie facuta numai de fraieri in ce tara traim alo vela ministru orban ai curaj sai dai amenda pacat
28
1
Ce a vrut sa arate nesimtirea cum are voie pe domeniu public cand este in izolare sa fie amendati impreuna pentru prostia de a se lauda
35
1
E buna nevasta-sa de inghesuit putin in izoleta cu finalizare
35
2
Doamneee... cat de penibil!! Ce au vrut sa ne arate??? Ca n au minte saracii..
36
2
Foarte frumos !
2
34
Amendat fara discutii!
38
1
de ce aratati astea ?
37
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212