REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
20.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Gino Iorgulescu, la ieșirea din tribunal: „Băiatul meu nu a fost drogat!”

Gino Iorgulescu, la ieșirea din tribunal: „Băiatul meu nu a fost drogat!”

Victor ROTARU 12 septembrie 2023 | 10:20 938

Luni, 11 septembrie, Gino Iorgulescu a fost prezent pentru prima dată la Curtea de Apel București de la începerea cazului.

Gino Iorgulescu, la iesirea din tribunal: „Baiatul meu nu a fost drogat!”

Șeful LPF le-a transmis jurnaliștilor că are dovezi care certifică faptul că fiul său nu ar fi fost drogat în momentul în care a produs accidentul.

”Eu vreau să vă spun ceva, că băiatul meu nu a fost drogat și cine mai spune că e drogat, o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi și o să plătească, o să îi chemăm în instanță. Așteptăm să fie corectitudine. 

(n.r. cum se simte Mario?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ, are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește și ce face”, a declarat Gino Iorgulescu, la ieșirea din tribunal, informează prosport.ro.

Avocații lui Mario Iorgulescu au încercat să schimbe încadrarea juridică
Avocații fiului lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au încercat să schimbe încadrarea juridică din dosarul deschis după ce tânărul a intrat cu mașina într-un bărbat aflat într-un alt vehicul la semafor și l-a omorât. 

Concret, echipa legală a lui Iorgulescu a cerut în instanță, luni, schimbarea încadrării juridice din omor în ucidere din culpă.

Însă, conform Prosport, instanța a respins cererea apărării, astfel că Iorgulescu va fi judecat în continuare pentru omor, așa cum și-a dorit procurorul, potrivit digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
15 ani e putin pentru o viata curmata de inconstientul de Mario. putin ... inchisoare pe viata fara drept de eliberare conditionata. nh o mai dati in vrajeli ieftine
0
0
sa mori tu? inconstientule..doar pentru ca aia de la spitalul Folreasca nu au nu stiu ce acreditari. i-ai dat arma crimei pe mana. in iad sa putrezesti si tu si nemernicul de Mario. calatorie placuta in iad javra.
0
0
Până și porcii din noroi au caracter mai bun decât ăștia
2
0
Mai Iorgulescule , cat de p****i ne crezi ? Progenitura ta este cumva handicapat mintal ? Atunci cum a luat permis . Hai mars . Sa dea Domnul sa te ridice si pe tine, pentru toate manariile facute sa ti scapi handicapatul .
3
0
Gino, bagamias p**a in gura ta de mincinos ordinar imputit ca mananci c***t cu polonicul. Sa ajungi cat mai repede la puscarie si tu si fiitu si sa stati toata viata. Nu are nici o scuza, nici daca era drograt nici daca nu era. E un criminal imputit cu sange rece, asa cum esti si tu si ai fost toata viata ta de lichea ordinara. Esti o scursura a societatii, un mincinos si un zero barat! esti o zdreanta! Dumnezeu va va plati asa cum meritati!
13
0
cat tupeu de jigodie ordinara
12
0
Si pe ta-su la puscarie. Alt drogat si asta! Auzi tu la el nu era drogat.... prea mult poate? Dar baut era ?!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515