REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Grefiera de la Mangalia, ameninţată de Raim?

Grefiera de la Mangalia, ameninţată de Raim?

Replica API 10 martie 2012 | 00:00 799

Ipoteză: a fost forţată să dea documente

Ipoteză: a fost forţată să dea documente

Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis, vineri, propunerea de arestare preventivă a concubinei lui Iuzeir Raim, Andreea Mehedinţeanu, reţinută, iniţial, pentru 24 de ore.

Anchetatorii au stabilit că tânăra a mituit-o pe grefiera Semra Omer, de la Judecătoria Mangalia, pentru a avea acces la dosarul penal în care este cercetat Iuzeir şi restul acoliţilor lui Raim. Mai exact, pentru o pungă de cafea, o ciocolată şi un buchet de flori, grefiera i-a permis lui Mehedinţeanu să sustragă mai multe documente din dosar. Astfel, în urma unei acţiuni în forţă a mascaţilor, coordonaţi de un procuror, joi dimineaţa oamenii legii au descoperit, la domiciliul grefierei, mai multe dosare care, în mod normal, trebuiau păstrate în arhiva Judecătoriei, în timp ce la iubita scandalagiului Raim au găsit copii ale documentelor din dosarul penal al acestuia. După audieri, grefiera a fost lăsată liberă, pentru a fi cercetată în stare de libertate, în timp ce Andreea Mehedinţeanu a fost reţinută şi arestată pentru 29 de zile. Acuzaţiile care li se aduc acestora sunt de dare şi luare de mită, sustragere sau distrugere de înscrisuri oficiale şi complicitate la aceste infracţiuni, săvârşite în concurs real. Surse neoficiale susţin că, de fapt, grefiera Semra Omer ar fi săvârşit faptele reţinute în sarcina sa sub ameninţările unor persoane din anturajul lui Mustafa Raim, şeful clanului cu acelaşi nume, care a scăpat şi de cercetare, şi de arest, şi de trimitere în judecată.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108