REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

GRILE pentru ADMITERE la Facultatea de MEDICINĂ din Constanța, VÂNDUTE pe INTERNET

GRILE pentru ADMITERE la Facultatea de MEDICINĂ din Constanța, VÂNDUTE pe INTERNET

Replica API 18 decembrie 2020 | 23:36 11986

Pe internet se găsesc de vânzare grile rezolvate pentru admiterea la Facultatea de Medicină din Constanța, din cadrul Universității Ovidius. O facultate de renume, care a dat, de-a lungul timpului, foarte mulți medici străluciți. Însă, iată că nici admiterea nu mai este ce a fost. Pentru sume cuprinse între 60 și 100 de lei, cei ce se vor studenți, pot avea rezultatele ”de-a gata”. Cei ce le vând sunt, cel mai probabil, tot studenți.

Pe site-urile de socializare circulă diverse anunțuri prin care cei ce doresc să fie admiși la Facultatea de Medicină din Constanța pot apela la grilele rezolvate, comercializate la prețuri între 60 și 100 de lei. Cei care vând aceste grile garantează succesul.

Click pe imagine!

Grilele la admiterea la medicină nu au mai fost schimbate de câțiva ani

Potrivit informațiilor noastre, grilele pentru admiterea la Facultate de Medicină din Constanța nu au mai fost modificate de câțiva ani de zile, astfel că aproape oricine poate să achiziționeze un set de grile rezolvate și să promoveze examenul de admitere. Un student la Medicină a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, sub protecția anonimatului: ”Se știe de această problemă cu grilele încă de anii trecuți. Nu mi se pare normal ca ele să rămână aceleași și oricine care poate toci niște litere să poată intra la facultate. Eu am învățat pe brânci și chiar îmi doresc să devin medic, așa că eu cred că aceste grile ar trebui schimbate în fiecare an, în așa fel încât nimeni să nu poată profita”.

Precizăm că decan al Facultății de Medicină a fost Dan Iliescu, acum rectorul Universității Ovidius.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol de 2 bani. Mai multe facultati de medicina au aceeasi asa zisa problema, vezi Oradea, Iasi. Sunt carti de grile publicate sau de vanzare care nu se schimba de la an la an si un exercitiu de memorie poate aduce un succes - desi fara sa stii materia e foarte greu sa memorezi cateva mii de intrebari. Medicina a ramas inca o facultate la care nu are acces oricine, trebuie chiar sa inveti ca sa intri, nu dosare ca la majoritatea celorlalte.
3
0
Cam tarziu ati ajuns la informatie metoda se practica de cel putin 3 ani
0
1
toate femeile ma iubesc!!!
0
0
V-ati intrecut in prostie cu articolul asta... Habar n-aveti de admiterea la medicina. De-aia ati ajuns ziaristi de mana doua...!
12
1
Si Chitac cum era? Tot un spagar,tot un hot.Nu trebuia ales.Dar ce cacat am avut de ales sa alegem? Mai avem o speranta sa cada guvernul si alegeri anticipate.Rozatoarea veorner sa mearga la makrela sa faca pe dictatorul acolo.Nu se mai spune nimic acum de vanzatorul de copii.Mi-am dat seama acum de Craciun cine este...dictatorul.
4
3
pachete o face bobe pe trandafir. pana se dezmeticeste individa, bobe ii pregateste alta.incearca fraiera sa-i tina piept lui bobe,dar ala o lasa mereu pe locul 2. un asemenea circ nu poti vedea decat la ovidius in loc sa se faca treaba. niste maimute cu totii
7
2
La Bucuresti este cartea de grile de cand am dat eu ! Ce e asa nou ca sunt niste grile rezolvate gresit vandute de studenti ! Vor si studentii sa faca un ban pe niste subiecte date in anii trecuti. Or fi dat de mai multe ori si or fi fost frustrati.
15
1
Bobe a fost scavetele meu. O cazatura infecta. Spagar si mocangiu de nivel inferior. O rusine nationala a educatie care se screme sa fie rector la UOC. Are o grupare de slugi decani pe carei santajeaza si cu care spera sa ajunga rector in 2024 dupa ce Iliescu o sa fie la DNA.
11
1
La orice facultate se intra foarte usor, de asemeni e usor sa treci prin facultate! No problem!
12
2
Va fi Bobe Alexandru. Ii dorim sanatate si multa putere de munca.Este un profesor iubit de studenti.Are tot viitorul in fata.Alex, ne bazam pe tine.
5
13
Da, sunt grilele din anii trecuti, gasesti pe net grilele rezolvate de la toate universitatile, ce stire este asta ???
18
1
Bobe se numara printre cei mai penibili si corupti universitari. E o rusine a mediului universitar, o nevertebrata care ia spaga de la studenti si linge acum podelele la PNL, dupa ce il lingea inainte pe fagabou. Da, e calificat intr adevar sa poata conduce universitatea ovidius, care si asa e la coada universitatilor
13
5
alexandru bobe este persoana cea mai calificata care poate conduce universitatea ovidius din constanta.este un merit al lui.bravo alex!
5
15
Cat de bou e cel care a scris articolul, grilele astea rezolvate sunt cele din anii trecuti, adica sunt practic degeaba pentru ca in fiecare an se dau alte subiecte. Asa se intampla cand esti ziarist si nu ai material de stire senzationala
16
2
o executa bobe pe trandafir de-i merg fulgii.nimic nu stie aia
13
5
dupa terminare,in max un an recuperezi din shpagi, banii dati pt examene. Romania te iubesc
9
2
Singurul care poate duce Ovidius printre primele universitatile de top este Bobe Alexandru. Este singurul care poate intelege acest fenomen. Spiritul de initiativa este unul dintre atuu-urile lui. Este plin de viata, corect, cerebral cu un simt al raspunderii care scoate in evidenta mentalitatea si principiile dupa care se ghideaza in viata. Fara el la conducerea Ovidius se va duce totul de rapa. Este carismatic si inteligent. Multi din conducerea Ovidius ar trebui sa ia lectii de administrare de la Alexandru Bobe. Va fi urmatorul rector in 2024. Capacitati extraordinare de manageriat.
6
17
iar si-a supt p... Bobe in alegeri, in politica. Ce crede-ai unsoare, ca aia din politica sunt prosti ca la universitate? e doar primul pas in decaderea ta
11
2
Stoiane, doar un dobitoc de talia ta putea scrie o asemenea tampenie de articol. Intrebarile din grile, da, or fi aceleasi, desi si aici am dubii ca de la an la an nu se mai schimba 4-5 intrebari, ordinea raspunsurilor, unele raspunsuri se scot, se introduc altele. Iar pe internet se vand grilele date in anii anteriori. Oricum, grilele sunt facute de asa natura incat acopera aproape toata materia. Asa ca grilele pe care le cumperi pe net sunt excelente ca antrenament dar nu garanteaza intrarea la facultate. De ce nu i-au toti 10, Stoiane, daca asa cum insinuezi tu, se pot cumpara subiectele?
13
2
ce naiba fumezi ca iti face foarte rau, si pina la urma 5000 de euro tot e mai costisitor decit 60 -70 ron grilele de admitere UOC
8
1
UOC o mizerie in care Bobe si Iliescu impart intre ei spagile stranse de la decani. Examenele se trec usor cu o spagutza minina la orice facultate. Absolventii analfabeti sunt emblema UOC. O universitate pe care nimeni nu respecta si care nu reprezinta nimic in peisajul universitar romanesc.
18
4
Toate ,,elitele" de la medicina din Bucuresti sunt restantierii din spitalele din Constanta.Medici fff buni sunt multi absolventi din Constanta. La medicina din Buc. poti sa fi student cu cu nota 5 la admitere daca platesti 5000euro taxa.
16
12
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
3
2
Care sunt medicii aia straluciti dati de Ovidius de-a lungul timpului? Se stie doar ca cel mai bun medic din Constanta este trenul de Bucuresti.
28
9
S a vazut la rezidentiat ,elitele au fost la buc,iasi si cluj restul e ....degeaba
26
8
Doar copiii securistilor promovati la medicina, trimisi apoi sa isi faca experienta in strainatate. Facultatea de medicina constanta este un mediu infect, unde adevaratele valori cu olimpiade in chimie si biologie sunt distruse. Jigodii care se dau nobili, atestati de Ovidius
29
5
cta nu are universitate!ate o fabrica de diplome care scoate numai prostani,si aia. u examenele luate pe bani.De aia sint atitia medici habarnisti la cta,e o cloaca de bouari la spitale de.ti vine rau!
34
10
UOC sufera iar fizicienii lui peste prajit din conducere nu au viziune
17
2
Eu nu cunosc vreun medic stralucit cu adevarat care sa fi terminat la Ovidius .
49
14
Cat de jos s-a ajuns!
17
4
in 2021, 2013 se vindeau de catre aia mari cu 3000 euro. Iar a comandat gasca articole impotriva universitatii?
19
3
Iliescu, combina admiterile de cand era asistentul lui Bordei. Mafia de la medicina a distrus UOC, a ajuns la coada. In curand se va desfinta aceasta universitate.
35
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407