REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Grindeanu: I-am chemat la Guvern pe miniștrii Energiei, Economiei, Transporturilor și de Interne pentru a pregăti perioada următoare de Cod roșu

Grindeanu: I-am chemat la Guvern pe miniștrii Energiei, Economiei, Transporturilor și de Interne pentru a pregăti perioada următoare de Cod roșu

Replica API 8 ianuarie 2017 | 00:00 360

Premierul Sorin Grindeanu i-a convocat sâmbătă la Guvern pe miniștrii Energiei, Economiei, Transporturilor și de Interne pentru a stabili măsurile necesare pentru perioada următoare, când ar putea fi emisă o avertizare meteo Cod roșu de ger.

"I-am rugat și pe ministrul Energiei (Toma Petcu n.r) și pe cel al Economiei (Alexandru Petrescu n.r) și o să vină și ministrul Transporturilor (Răzvan Cuc) și doamna ministru de Interne (Carmen Dan n.r.) la Guvern pentru a pregăti și perioada următoare de Cod roșu. (...) E ședința cu miniștrii pe care i-am anunțat pentru a vedea măsurile următoare, pentru că fiecare în parte gestionează o anumită componentă și să vedem etapele următoare", a spus Grindeanu la finalul ședinței cu reprezentanții Ministerului Energiei.

Acesta a precizat că le-a cerut operatorilor din sectorul energetic să fie cât mai implicați pentru rezolvarea problemelor, deoarece va crește consumul de gaze și energie electrică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cucul de la transporturi e cel mai retardat ministru din guvern cauta numai friptane si placinte in loc sa dezapezeasca sinistratii halal echipa si-a facut Dragnea cat i-o fi dat acest Cuc oare? CNADR sunt depasiti total fir-ati ai naibii de hoti cu Polaris cu tot!
4
0
Ministrul economiei este ce care a falimentat Posta Romana?!
3
0
a venit si obezul de la transporturi?
2
0
speram ca de acum vom avea oameni ce vor sa faca bine poprului ! Multumim ca au putut ajunge la putere si oameni cinstiti !
1
2
Felicitari d-le premier ! Aveti initiativa, curaj si responsabilitate, bravo ! Sunteti un tanar care promite sa schimbe ceva in bine, in mult mai bine. Aveti sustinerea noastra !
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108