REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

GUVERN: Secretari de stat, schimbaţi pe bandă rulantă

GUVERN: Secretari de stat, schimbaţi pe bandă rulantă

Replica API 10 martie 2018 | 00:50 388

Şefa Guvernului, Viorica Dăncilă a semnat miercuri pentru eliberarea din funcţie a mai multor secretari de stat şi înlocuirea lor.

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Totodată, şefa Guvernului a decis numirea lui Remus Munteanu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului şi eliberarea lui Paul-Claudiu Cotîrleţ din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

De asemenea, Viorica Dăncilă l-a eliberat pe Ovidiu-Cristian Iane din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi a numit-o pe Debelka Boglarka Lilla secretar de stat la acelaşi minister.

Pe de altă parte, prim-ministrul Dăncilă l-a eliberat pe Stetco Istrate din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Totodată, Ilie Covrig a fost numit secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor iar Constantin-Dan Deleanu a fost numit subsecretar de stat la acelaşi minister, prin alte decizii ale şefei Executivului. Deciziile premierului Viorica Dăncilă au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial, scrie dcnews.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi romani ne credem super inteligenti,si plini de noi ca nu suntem Prosti,dar nu vedeti unde am ajuns cu Teleormanu ca ne fut pe toate partile si inca nu stiti cati bani a furat si de la noi din Jud.Intrebare la Tataroaica Saidek.DNA,sau DIICOT.
5
0
asta e buna sa joace in las firbinti in locul Aspirinei ha ha hah ha ha hah
5
0
daca elimina din ei si numai numea altii facea o treba,avem 86 de secretari de stat,mai multi decat in germania,franta si italia la un loc,asa proasta varcolacului n-a facut decat sa-si numeasca neamurile si pretinii
5
0
pt pensionar: in noua era predominant de culoare rosie, cuvantul consecinta se scrie si citeste CONSEXCINTA. si taare mult mai avem parte de ea zilele-astea...
5
0
Mizerabili , pesedei de trei parale ...
9
1
Agramata si fosta muita europarlamentar a primit dispozitie de la penalul draknea si cum pozitia ghiocelului o caracterizezaza, a reactionat in consecinta.
9
1
Tanti Viorica Vasilica isi face freza asta dupa ce mulge vaca, sau inainte sa suga pula ?
11
2
unii aplica regula ca seful sa se inconjoare de oameni mai slab pregatiti decat el. formula atinge culmi apocaliptice cand nici seful nu este competent si nici pregatit
14
1
Sefa asta a guvernului, pare tare constipata, saraca!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108