REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Guvernul a trecut de plen; după vot, Dăncilă a fost aşteptată cu flori de colegele de la PSD

Guvernul a trecut de plen; după vot, Dăncilă a fost aşteptată cu flori de colegele de la PSD

Replica API 30 ianuarie 2018 | 00:19 397

sursa foto: Hotnews

Guvernul Viorica Dăncilă a trecut, fără probleme, de votul parlamentarilor.

Nu au lipsit incidentele în Parlament, pe parcursul zilei de luni. Astfel, fostul premier Victor Ponta a făcut show, declarând că aceasta este ceremonia de învestitură trimestrială a unui Guvern PSD și i-a urat Vioricăi Dăncilă să aibă parte de succesul pe care Liviu Dragnea l-a urat fiecărui premier PSD.

De asemenea, tot în timpul ceremoniei, parlamentarului Varujan Pambuccian I s-a făcut rău, fiind scos din sală pe braţe, de către colegi.

282 de parlamentari au votat în favoarea celui de-al treilea guvern al PSD în numai un an și o lună. 136 de voturi au fost "împotrivă" şi s-a înregistrat și o abţinere. Pentru a putea trece, Cabinetul Dăncilă avea nevoie de 233 de voturi.

Imediat după vot, Dăncilă a ieşit pe holul Parlamentului, unde era aşteptată cu flori de un grup de social-democrate, între care şi primarul comunei constănţene Mariana Gâju.â

Ulterior, miniştrii au depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina Alex Velea premier fratiuer
0
0
Pana in 2020 dragnea aduce la guvern toate dansatoarele populare din ansamblul folcloric din teleorman acolo unde el in tinerete era calusar si le-,a tavalit traditional olteneste.Carmencita si vasilica inca se mai imbraca in costum popular sa-l intarate pe dragnea
1
1
E mult pana la anul! Imediat ce apar ciresele de mai apare si alt guvern.Madama vasilica isi va pune poalele-n cap repede. Nu prea ii rezista coafura.
2
0
Ce Tovarasi nu e bun guvernu ,,La anu vom avea unu mai mare si mai frumos.
2
1
guvern categoria emil bobu dragi postaci pesede .analfabeti si curve toti "supt"coordonarea marelui tractorist flausat din teleorman
5
1
Acesta e guvernul zdranganila! La cat e de fatalista vasilica precis nu sta mult in functie.Ca ponta! Doar Pana la o catastrofa sau tragedie gestionata prost.
2
1
Madama vasilica primeste flori de parca a nascut ....guvernul .OH ce s-a mai scremut!
4
0
mult moloz tuturor Cimp...z..ei..lor Activisti ...P..N...L-..e...p..r...e si Hastagienilor Fascisti din USR.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108