REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Guvernul Orban, decizii urgente în plină criză de COVID-19: 'se întrerup concediile de odihnă pentru personalul acestor instituţii'

Guvernul Orban, decizii urgente în plină criză de COVID-19: 'se întrerup concediile de odihnă pentru personalul acestor instituţii'

Replica API 27 martie 2020 | 14:51 3385

Guvernul Orban a decis, prin ordonanţă de urgenţă, modificarea statutului poliţiştilor şi statutului militarilor, prevăzând, între altele, întreruperea concediilor de odihnă pentru asigurarea continuităţii programului de lucru şi suspendarea prevederilor legate de pensionare anticipată.

"Au fost instituite reglementări care să întărească disciplina ierarhică în cadrul acestor instituţii şi pentru a reglementa situaţia unor angajaţi care trebuie în această perioadă să fie la dispoziţia instituţiilor de ordine şi siguranţă publică, în vederea combaterii efectelor epidemiei cu coronavirus. Astfel, potrivit acestei ordonanţe de urgenţă, se întrerup concediile de odihnă pentru personalul acestor instituţii, se iau măsuri pentru asigurarea continuităţii programului de lucru", a anunțat Ionel Dancă, vineri, la Palatul Victoria, unde a anunţat o parte din deciziile luate de Executiv în şedinţa de joi.

Totodată, detaşarea personalului în vederea efectuării misiunii se va face obligatoriu fără acordul angajatului şi, de asemenea, se suspendă prevederile legate de pensionare anticipată pentru personalul din aceste instituţii pe perioada stării de urgenţă, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt porc-uror umflat si imbuibat fac ce vrea bucile mele tin politisti la poarta pana la 6 dimineata si invart bani cu lopata am un strat gros protector de grasime si ma doare la buci de toata lumea
6
4
Domnule Ministru Popescu, eu cand voi fi OUT? Am fost pus de guzganu rozaliu.
4
1
Si se taie salariile si pensiile taietorilor de frunze la caini, impingatorilor de creioane, caratorilor de mapa din servicii, procurorii, judecatorii, administratie centrala etc. ca sa finantam spitalele. Whoops!!
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108