REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

HAOS pe Aurel Vlaicu! Şoferii sunt REVOLTAŢI că parcurg câţiva metri în zeci de minute! VIDEO

HAOS pe Aurel Vlaicu! Şoferii sunt REVOLTAŢI că parcurg câţiva metri în zeci de minute! VIDEO

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:00 305

Veşti bune: iată când se termină calvarul

Veşti bune: iată când se termină calvarul

Șoferii din Constanța susțin că se circulă infernal pe bulevardul Aurel Vlaicu, mai ales la orele serii, din pricina lucrărilor din zona centrului comercial Vivo, care au blocat o bandă a carosabilului. Din fericire, iată că vin și veștile bune: în curând, totul va intra pe făgașul normal.

De ceva vreme, traficul rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu (zona cunoscută ca variantă) este îngreunat din pricina lucrărilor ce se desfășoară în zona centrului comercial Vivo, care au blocat o bandă a carosabilului.

”Parcurgi 200 – 300 de metri în zeci de minute, în fiecare zi. Seara se formează cozi infernale, se circulă bară la bară, totul este blocat. Dacă vrei să ocolești zona, la fel, dai de infern. Pentru că toți încearcă să o ia pe străduțele adiacente și se formează blocaje. Mi se pare absurd ce se întâmplă”, a spus un conducător auto care frecventează zona. Iar părerea nu este una singulară.

Precizăm că societatea care efectuează lucrările chiar a fost sancționată de către Poliția Locală, la finele lunii noiembrie, întrucât nu a respectat legea privind executarea lucrărilor de construcție/intervenții pe domeniul public și privat din Municipiul Constanța de refacere (asfaltare/montaj pavaje/betoane).

Mai exact, se pare că angajații nu aveau echipament de protecție adecvat, nu împrejmuiseră zona corespunzător cu gard de protecție înscripționat cu mesajul: ”Ne cerem scuze pentru disconforul creat!” și nu respectau termenele prevăzute de autorizație. Amenzile aplicate în acea perioadă au fost cuprinse între 1.000 și 2.500 lei. Însă, locuitorii de la malul mării au menționat că nu îi încălzește cu nimic această amendă, în condițiile în care situația a rămas la nivel de corvoadă.

Vești bune: situația reintră pe făgașul normal!

Firma care desfășoară lucrări în zonă este Ave Tebia S.R.L., o societate cu capital integral privat românesc, infiinţată în anul 2000, cu activitate principală "Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale – 4120". "Societatea noastră a început activitatea cu o echipă restrânsă, pe parcursul anilor prin politica de personal adoptată a crescut considerabil numărul de angajaţi calificaţi,

Astfel, în prezent avem peste 90 de angajaţi, cu următoarele calificări: dulgher, zidar, faianţar, electrician, instalator, fierar - betonist, izolator, sudor, maistri si tehnicieni în construcţii, precum şi ingineri cu experienţă, atestaţi de forurile de specialitate", potrivit descrierii de pe siteul firmei.

Tipul lucrării este: "Deviere conductă aducțiune apă DN 800" și, după ce au încasat amenda, reprezentanții societății au afișat și mesajul cu scuzele de rigoare pentru disconfortul creat. Despre toată această situație, reprezentanții Primăriei municipiului Constanța au declarat că există autorizații, că toate documentele sunt în regulă și, în câteva zile, totul va reintra pe făgașul normal.

Mai exact, aceștia au precizat că lucrarea a fost finalizată și că urmează asfaltarea. În funcție de vreme, reprezentanții societății în cauză au dat asigurări că fac tot posibilul să termine cât mai repede, iar săptămâna viitoare să se reia traficul rutier în condiții normale.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati linistiti ca o sa se termine lucrarea si se va bloca banda cu apa stransa de la ploaie si de la topirea zapezii asa cum se intampla de ani si ani de zile ca la cat de retarzi sant m as mira sa faca si o rigola de preluarea apei!!
1
0
Sa mori ars de viu!!!
3
0
Bag pula in ei de tulceni.
5
2
Multa mooye moldovean asistat atarnator. Ti ai dreaq cu natia de hoti si koorve
2
4
Papacostea Alexandru sa fie ars pe rug in Piata Ovidiu si dat de mancare la caini
5
3
Papacostea Alexandru pregateste o cantitate enorma de extaxy si cocaina in weekend in cluburi plus bonusuri de sarbatori si alte surprize, este un traficant plin de bani, umbla la parpalac si pantofi lacuiti plus tatuaje
11
2
Mazare a vandut acel teren .pe spaga mare .si aia fac scurgeri acolo pt blocurile lor si dureaza un an se inteapa tot la reteaua veche care e aglomerata multe blocuri noi si proaste consttuite
9
0
ce asteptari putem sa avem de la un limbist. mie unu imi vine sa vomit cand ii vad mecla aia de arogant prost analfabet oligofren drogat . la puscarie dupa tatal tau mazare fmmm de incompetent
12
4
e sindrom pod butelli :D
7
0
Nesimtire ca asta chiar nu am vazut. O artera de maxima importanta, cum este centura Constantei, cu trefic intens, sa fie blocata de 2-3 luni pentru niste lucrari de deviere conducte...Si ca sa ce? Sa mai foota un kaufland...Ca nu e auchanul langa....
21
0
mai bine mergeti si votati.
12
2
pai hai odata ca e frumos afara!sau asteptati sa ploua sa mai trageti de timp,asa sa fie mai romaneste?!
7
1
Cine construieste acolo a fost verificat de provenienta banilor?Adica albi,negri,gri?Sau nu stiti sa verificati ori cei ce trebuie sa verifice tot ei construiesc?
14
1
In tarile normale , unde sunt oameni intregi la cap , se lucreaza 24 din 7 sa termine cat mai repede . Aici la noi , un oras condus de un oligofren arogant borat , ce asteptari poti sa ai . Da lasa ca vede el la alegerile urmatoare , cum fuge direct spre stapanu sau in madagascar sa -i faca albitura de anu s ...
31
2
dupa ce-ai dat muie la un oras intreg. Ce batjocura. Lasa ca vin alegerile, sa vezi ce muie ii dam si noi tractoristului din stejaru.
32
3
Alooooo!!!! Amenda de 2500lei??? Polita Locala Cta, ai retard???? Mie mi ati dat amenda 500 lei ca m am maritat si stateam in fata portii cu alte 2 cupluri la ora 23. Eu sunt o amarata care muncesc pe 1250 lei, si probabil am deranjat 2 vecini ca am vb putin mai tare. Astia deranjaza mii de cetateni ai Constantei!!!!
29
5
Hai sa nu exageram, eu trec zilnic pe acolo si nu stau zeci de minute, ce-i drept se circula foarte incet dar se circula. Mai mult am stat pe b-dul Tomis la semafor.
10
31
@ dadaa...." ametiti " nu sunt toti pietonii ...oricum in acest oras , masina conteaza mai mult , decat viata omului. La trecerile fara semafor , astepti mila soferilor , sa te lase sa treci . Trec masinile , precum trenu , prin Baragan...
11
6
asteptam punerea in functie a conductei si aparitia primelor avarii datorate calitatii slabe a sudurilor. si iar blocata banda, iar stai ca prostu. o intrebare, nu se putea face o banda suplimentara temporara pe celalalt sens, sa ia din trotuar temporar si ramaneanu 4 benzi putin mai inguste. la asta se pricepe fagadau, si in tomis 3 a ingustat benzile sa faca insula la trecerea de pietoni. mai elegant era cu semafor cu buton pt pietoni si ura si la gara. nu mai traversau toti ametitii cum li se scoala, in loc sa astepte 10secunde sa se mai adune alti bosorogi
23
3
In afara, pe astfel de artere, se lucreaza non stop. La noi, vin la munca la 8.30 si pleaca la 15. Nu credeti, mergeti la poarta 1 sa vedeti cum lucreaza Confort Urban
25
0
Sunati la tel 0721412821 pentru urari de bine
13
1
firma condusa de hotul de butucescu
16
1
Prosti care se cred mai smekeri ca altii gasesti oricind.
3
14
sper sa nu uitati chinul prin care ati trecut si sa nu cumparati apartamente din blocul al caror proprierati a facut juma de oras sa sufere. Amin.
35
1
sa-i iau mortii si toti vii in pla la mizerabilul de fagadau. Un distrus de primar, o jigodie infecta
37
3
Majoritate din ceei care se plang ii gasesti frecand mmenta prin mall. Daca s-ar grabi catre servici as intelege.
8
48
... nu FAC NIMIC ! Situatia dureaza de 2 luni ! Sau nu sunt lasati , de altii mai mari , sa ia masuri legale ?!?!... In schimb cetatenii urbei sufera din cauza carosabilului strangulat aiurea la o singura banda pt. ca un machidon isi construieste in zona un bloc si un mall !
56
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102