REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

HAOS pe DRUMURILE din Constanța: DROGAȚI la VOLAN, BEȚI și FĂRĂ PERMIS!

HAOS pe DRUMURILE din Constanța: DROGAȚI la VOLAN, BEȚI și FĂRĂ PERMIS!

Replica API 22 iunie 2020 | 21:25 2721

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat, la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 19.10, un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Venus din satul Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Ion Corvin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în direcția 2 Mai, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 20 iunie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gării din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Topraisar în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

DROGAT la VOLAN

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Belșugului din comuna Băneasa, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 02.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Cobadin în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 04.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39 - 2 Mai, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IN CONSTANTA SI MAMAIA E PLIN DE DROGATI SI BETIVI IN WEEK-END!!POLTIA CIRVULATIE DOARME IN WEEK-END???
1
1
Baneasa este COMUNA ???? Din ce an ? Eu stiam ca e ORAS ???
2
0
Ce usor e sa arunci cu piatra, nu? Pana esti un acea situatie si pe urma vrei ca lumea sa se inteleaga!
1
1
Vom lua urma.
1
0
ba gaborilor,asa zisii instructori habar n.au de mersul in sens giratoriu,oprirea in dreptul benzii continue...ba,mangalia,sos constantei la ludl,tot timpul ocupata de taranoi tigani xare stationeaza intersectie in dreptul opririi interzise,ce faceti,luati spaga,amenzi nexam? deci,bouarii n.au auzit de orbirea celorlalti,oprire ca ula,claxonat ca boii in oras,atentie,teaficul greu mangalia zona garii claxoneaza intr.o veselie.plus turare motoare de catre drogati,sirene mirlenesti politie salvare la or 23,5dimin,cind nu e nici dreq pe strada. mirlandezi din toate tarile,muriti.va!
2
2
Trist dar adevarat tupeu ,nesimtire si multe altele se intimpla foarte des si in MANGALIA chiar si mie care nu am o amenda in 30de soferie daca nu ma feresc eu nu are nimeni grija de mine depasiri fortari in intersectii lume fara permis si care totusi conduc autoturisme rusine politiei MANGALIA
2
1
Tratament pentru toate chestiile astea, antinevralgic calibrul 45
3
1
Doar eu pot circula rupt de beat prin tara lui klaus fascistul si nu pot pati nimic
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212