REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Hârșova se mândrește cu un vicecampion intercontinental

Hârșova se mândrește cu un vicecampion intercontinental

Replica API 26 iunie 2022 | 00:00 3806

Dacă David Popovici a ținut capul de afiș cu medaliile de aur obținute la Campionatul Mondial de Natație, iată că și Constanța se poate mândri cu un vicecampion intercontinental. Ștefan Ionel, din Hârșova, a obținut locul doi la Campionatul Internațional de Masaj din Atena, secțiunea Western Freestyle, desfășurat la începutul lunii iunie. Proaspătul vicecampion a a acceptat invitația Replici de a spune câteva cuvinte despre experiența trăită în Grecia.

Cu toate că este la început în masaj, Ștefan Ionel a reușit să învingă concurenți mult mai experimentați în acest domeniu. Astfel, hârșoveanul a terminat cursul de masaj, în urmă cu câteva luni și, la îndemnul antrenoarei sale, s-a hotărât să participe la acest concurs internațional reușind un prestigios loc 2. Bărbatul este hotărât să continue această activitate, și să încerce să devină din ce în ce mai bun pe zi ce trece.

Am reușit să obțin locul 2 la Campionatul Internațional de Masaj, secțiunea Western Freestyle, am ținut o competiție frumoasă alături de un coleg român. A fost o experiență de nedescris, nu credeam că poate să fie atât de spectaculoasă. În această competiție am învățat multe lucruri, a fost un schimb de experiență frumos, mulțumesc pe această cale trainerului meu Cristina Vaporidis, care mi-a deschis calea către această competiție, totodată soție mele care m-a împins către această competiție și promit că voi continua această cale.” a declarat Ștefan Ionel, pentru Replica.

La competiție au participat peste 200 de competitori

În această competiție, pe toate secțiunile au fost peste 200 de competitori, din toate statele lumii. Au fost categorii pe amatori și pe profesioniști, eu am participat la amatori. Am terminat cursurile de masaj pe 2 mai, și apoi îndemnat de trainerul meu am participat la această competiție unde am reușit să obțin locul 2. Mulțumesc și judecătorilor care au fost alături de mine, m-au îndrumat și m-au îndemnat să continui, ceee ce voi face. A fost o experiență frumoasă. M-am apucat de această activitate după ce m-am trezit într-o zi că vreau să fac ceva pentru mine. Întâmplarea a făcut să văd o reclamă la un curs de masaj, am sunat și m-am înscris la curs, am crezut că pot să fac ceva pentru dezvoltarea mea personală.” a mai spus Ștefan Ionel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
campion intercontinental la masaj este cind unul de pe un continent face masaj unuia de pe alt continent si dupa aia i-o trage la dodoashca.
0
0
Bre ce e ala campion intercontinental?
1
0
Cum sa comparati munca si ceea ce a facut David Popovici , cu ceea ce a facut baiatul asta? Masaj ...
0
0
Ionescu angajeaza omul la echipa de oina.
0
0
un concurs de ...frecat menta nu se poate?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920