REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Constantinescu PLEACĂ de la PRIMĂRIA Constanța. Se întoarce la OPC

Horia Constantinescu PLEACĂ de la PRIMĂRIA Constanța. Se întoarce la OPC

Replica API 16 septembrie 2021 | 21:18 7914

După ce a fost respins la concursul pentru funcția de director al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța, Horia Constantinescu a considerat că trebuie să-și dea demisia din funcția de director adjunct.

Horia Constantinescu

"Consider că este un gest de normalitate. Dacă nu am promovat concursul, înseamnă că nu mă potrivesc cu scaunul respectiv. Am înaintat încetarea detașării începând cu 1 octombrie. Am vorbit cu domnul primar. Plec, zic eu, în condiții bune", a spus, pentru Replica, Horia Constantinescu.

Referitor la rezultatul concursului, întrebat dacă consideră că a fost "lucrat" pe la spate, așa cum se vehiculează, acesta a declarat: "Nu știu".

„Cred că numai pe Cartoon Network nu a apărut faptul că nu am promovat examenul pentru ocuparea postului de director general în cadrul Primăriei Constanța, dar haideți să vedem jumătatea plină a sticlei. Examenul meu nu a fost aranjat, nici conducerea primăriei și nici eu nu aș fi acceptat vreo variantă prin care să ocup acest post fără a mă califica cu adevărat.“ a declarat Constantinescu.

„Consider că timpul pentru a-mi pregăti examenul a fost extrem de redus pentru că perioada pe care aș fi putut-o dedica pregătirii, a trebuit să o dedic activității de la primărie. Fiecare dintre noi avem, de-a lungul vieții, examene pe care nu le promovăm nu numai cele propriu-zise, ci și cele oferite de viață. Probabil nu sunt cel mai bun personaj ce ar putea sta pe scaunul de director al Direcției Generale Servicii Publice Constanța, îmi doresc ca persoana care va sta pe acest post să aibă cel puțin determinarea pe care am avut-o eu pentru a îndrepta lucruri. Dacă nu am promovat examenul nu înseamnă că a existat o teorie a conspirației în spate, a fost multă materie de parcurs și, din păcate, nu i-am dedicat suficient timp.“ a mai spus Horia Constantinescu.

„Mă întorc la Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor, este un loc ce-mi este drag, este o instituție de care sunt atașat. Am stat de vorbă cu o parte dintre colegii mei de la București și i-am informat că voi trimite solicitarea de revocare a detașării mele. La nivelul Comisariatului sunt multe lucruri de făcut în județ“, a mai adăugat Constantinescu.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din lac in put ...Pleaca domn'le pe plaja, acolo unde ai facut mata cariera; ti-au marit astia acum tarlaua cu nisip, ai de carat si aranjat sezlonguri -fara numar .Ia si regulamentul parcarilor cu tine, pune-l in rama si dispareti din Constanta; si tu, si altii ca tine . Sa aiba si oraselul asta, in sfarsit, parte de oameni care sa-l iubesca, nu doar sa-l beleasca.
0
0
Inapoi la batut femei pe plaja,bisnitarule.
1
0
Tabla inmultirii este grea...2 ori 7 egal patrusprezece cat fac?
1
0
hopa, avem si comentariile lasate la rama asta de om...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108