REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Ţuţuianu

Horia Ţuţuianu

Replica API 9 august 2018 | 00:00 325

Scandal cât casa! Cât pe ce să cadă pe sub masă angajaţii de la Direcţia Sanitar Veterinară, în timpul şedinţei cu prefectul şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Discuţiile pe seama pestei porcine l-au scos din sărite pe Horia Ţuţuianu, şeful CJC, care s-a trezit urlând că... la DSV se cam freacă menta! Dar măcar... miroase frumos – au comentat unii, pe la colţuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un lachet care se crede superior, te a pus Dumitrache acolo si acum te crezi floarea, stai calm ca te duci in jos de acolo, cand o sa cazi o sa iti rupi gatul si tu si tinereii de langa tine
3
0
ia mancati-mi voi cacatul astia care-l lingeti in cur pe analfabetul tutuianu ! Muie tutuianu,muie dragnea,muie pesede !!!
3
0
Horia Tutuianu este politicianul nr. 1 al Judetului!
2
13
De unde stiti dvs ca la DSVSA se freaca menta ?!vb multa, saracia omului , cum era o vorba din popor !!!la dat din gura si aratat cu degetul suntem primii ...chiar sunt curios cu ce te implicti "TU" direct in combaterea PPA'ului !natie de cacat care doar macane pe la colturi ...
10
0
Foarte bine face. Manglitorii de la Dsv si-au luat concedii medicale. Va rog verificati. 30 de inspectori sunt in medical. Turuiene musca din ei.
1
9
Horia Tutuianu este un om de caracter si care a dus la finalizarea multor proiecte cu fonduri europene!
0
11
Horia Tutuianu este presedintele de care judetul Constanta are nevoie! Este trup si suflet pentru acest Judet! Rusine celor care vorbesc urat despre el!
0
13
Ar vrea si alte judete sa aiba asa un presedinte de CJ cum are Constanta!
0
12
Horia este un om extraordinar! Este tanar, ambitios si realizeaza lucruri frumoase pentru judetul Constanta!
0
12
Horia Tutuianu este un om ambitios! El inceaca sa faca lucruri importante pentru judetul Constanta! Printre singurii care se zbate pentru spitalul regional!
0
12
Tutuianu este un presedinte de nota 10!
0
12
Tutuianu este singurul care se zbate sa faca lucruri bune pentru acest judet! Este un om implicat 100%!
0
12
Cata dar stii ca fara probe acuzele tale de cacat nu au nici un fundament si constituie infractiunea de calomnie? De ce nu esti tu baiat bun cum.vrei sa pari si nu iti dai numele complet ca sa stim si noi cine dezinformeaza sau cine face denunturi?
2
3
Daca se freaca menta , sa se ia masuri! Domnule presedinte, impreuna cu Prefectul nou numit, v-ati angajat in ultima conferinta de presa sa faceti ordine in deconcentrate. O buna gestionare a crizei actuale, ne-ar mai spala si noua ca regiune obrazul. Sa se faca ce trebuie facut, indiferent cine, ginerele cui este. Cat despre astia care injura la fiecare stire... daca aveau c.... postau pe facebook unde trebuie sa isi dezvaluie identitatea, nu aici. As putea sa va injur sub mii de nume,de pe mii de ip-uri schimbate pe retelele mobile dar nu imi sta in caracter asa ca Hai sictir!
1
9
Horia Tutuianu este cel mai bun presedinte de CJ pe care l-a avut Constanta! Este singurul care este interesat de problemele judetului si singurul care ii ajuta pe primari!
2
13
Foarte bne a facut Tutuianu! Trebuie sa puna cineva biciul pe lenesi
4
16
Foarte bine domnule Tutuianu! Sa isi faca treaba la timp
3
16
Astia de la dsv sunt cei mai mari spagagii. Acum la pesta asta nu au cum sa faca spaga si normal ca nu fac nimic. Asta ii caracterizeaza. Dl presedinte... Pe Ei !!!
2
12
Faceti lumina in acest caz. Asa e, la dsv se freaca menta. Felicitari Horia ca spui lucrurilor pe nume, si asta deranjeaza!
4
16
Cu ce se implica institutia pe care o conduce in aceasta actiune? De vorbe suntem satui.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108