REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Horia Țuțuianu: „Nu sunt interesat să preiau conducerea PSD Constanța!”

Horia Țuțuianu: „Nu sunt interesat să preiau conducerea PSD Constanța!”

Replica API 9 februarie 2018 | 00:05 683

Organizația județeană a PSD Constanța nu trece prin cele mai fericite momente ale sale. Cu doi miniştri trimiși acasă, cu spaima că Liviu Dragnea s-ar putea „răzbuna” inclusiv pe conducerea organizației județene, prin târg circulă tot felul de zvonuri: ba că la conducerea organizației județene va fi desemnat unul dintre parlamentarii PSD Constanța, ba că ar urma să fie trimis unul dintre liderii din centru în teritoriu. Tot mai des, în ultima perioadă, se zvonește că vizat pentru conducerea Organizației Județene a PSD ar fi președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu.

Acesta a declarat în mai multe rânduri, pentru „Replica de Constanța” că nu este interesat de funcție. „Nu se pune problema, nu îmi doresc președinția PSD Constanța”, a precizat Horia Țuțuianu. "Avem o conducere statutar aleasă, suntem cu toţii colegi în Birou Permanent Judeţean şi avem un preşedinte ales. Ce speculează unii şi alţii nu e problema mea. Eu, personal, am multă treabă în Consiliul Judeţean Constanţa, îmi văd în continuare de problemele locuitorilor judeţului Constanţa şi de proiectele pe care le-am demarat la CJC, de priorităţile pe care le am cu Spitalul Judeţean şi drumurile judeţene. Mă interesează dezvoltarea judeţului şi ca locuitorii să ducă un trai mai bun", a spus Ţuţuianu.

Şi secretarul PSD Constanţa, Lucian Lungoci, care este directorul Regiei Judeţene de Drumuri, a declarat că situaţia este sub control la partid: "Avem o conducere statutar aleasă, mergem înainte. Ne vedem de activitate. În rest, mai mult din presă auzim tot felul de zvonuri, ceea ce nu este în regulă, îi tensionează pe colegi. Oficial, nu e nimic din ce se zvoneşte".

În urmă cu ceva timp, şi Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, a respins ideea de a comenta pe marginea unei eventuale schimbări a conducerii judeţene: "PSD Constanţa are conducere: Felix Stroe - preşedinte şi Decebal Făgădău - preşedinte executiv".

Rămâne de văzut, în aceste condiții, ce decizie va lua Dragnea cu privire la organizația județeană de la malul mării.

Reamintim că la momentul demisiei premierului Mihai Tudose, cei doi miniștri constănțeni, respectiv Felix Stroe și Mircea Titus Dobre au făcut declarații de susținere a acestuia.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horia este bun acolo unde este...Trebuie sa-si continue proiectele, are multe de facut ! Este singurul care a mai facut ceva pentru judet, in mod onorabil, si vreaus a cred ca si corect ! Pe viitor nu se stie, dar acum e bine sa ramana PRESEDINTE CJ!
1
0
mai certati-va voi ca parca vezi ca vine Palaz si atunci vezi armata in psd
0
0
NU ESTI INTERESAT SA PREIEI CONDUCEREA PSD CONSTANTA. CERCUL IN CARE TE IVIRTI ITI DA SATISFACTI. MA REFER LA SLUGOIUL GRASA CARE DOAR LA UN PIIS II PREZENT LA APEL. NU MAI VB DE DINICA SI DE ALT ASEMENI BRAV CEL DE LA CAS CTA. FA TREABA IN FOLOSUL CETATENILOR NU A CAMARILEI POLITICE SI A CUNOSTINTELOR CUM II AZI. NU NU VREAU SA EXEMPLIFIC AICI NU VAR AVANTAJA DEEEELOC.
1
0
feteli di la replica SUG pulicica.
0
0
nu va mai certati ca vin eu...am toate calitatile sunt sarac..pensionar...nu am afaceri...as elimina toti hotii din psd si din toata conducerea romaniei cu ajutorul celor multi si saraci dar cu constiinta curata.Ne-am saturat de burghezii astia cu ceafa groasa care nu se mai satura de furat firar mamitica lor sa le fie de sacali...Osa mai auziti de mine
0
1
bai,postacii lui tutuianu terminati cu prostiile gen proiecte...
1
1
Si Dragnea a spus ca il sustine pe Tudose si pana la urma l-a mazilit! Asa face si Horica!In presa spune ca nu este interesat si in realitate i-ar trage presul lui Stroe! Dar,uita un lucru! El nu este Dragnea!!!
5
1
Tov instructor auto DIMA MARIN, director la DRDP Constanta, ar fi ideal sa preia conducere acestei gasti de mafioti, care au distrus Constanta.
4
3
Domnul Tutuianu a reusit intr-un timp destul de limitat sa isi arate capacitatile manageriale. Sa isi faca treaba bine incontinuare si cine stie ce ii va aduce viitorul.
2
9
Tutuianu este unul dintre cei care a facut ca lucrurile sa se miste inspre un progres, chiar vizibil.
2
8
Horia are un proiect ambitios la CJC si pana acum a facut o treaba excelenta! Cred ca nu are timp sa se ocupe de partid...
6
9
Cred ca Tutuianu a construit proiecte care trebuiesc continuate. Nu il vad la conducerea Psd Cta. Mai bine sa faca lucruri bune pt spital si drumuri in judet!
3
8
Pana acum este singurul care a facut treaba in judet. Eu cred ca s-ar descurca la conducerea partidului
3
9
Nu-i ia scaunul nasului Felix Stroe. Doar sunt finul cu nasul!
6
3
Ca sa fie sef la Constanta trebuie sa fie propus de DNA
10
2
pentru MARIA si mazare la primarie nu mama ar fi excelent
4
1
sa mori tu?
4
4
cel mai corect ar fi sa vina inapoi dl nicusor, mama. el are grija de oamenii sarmani.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108