REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Horia Țuțuianu, prezent la inaugurarea bazei sportive multifuncționale de la Chirnogeni

Horia Țuțuianu, prezent la inaugurarea bazei sportive multifuncționale de la Chirnogeni

Replica API 2 martie 2019 | 00:36 509

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a fost prezent vineri la Chirnogeni, unde primarul urbei a inaugurat o bază sportivă modernă.

”Activitățile sportive sunt deosebit de importante pentru tinerii din județul Constanța. Vineri, în localitatea Chirnogeni, împreună cu primarul Gheorghe Manta, am inaugurat o bază sportivă multifuncțională. Această investiție este de peste 900.000 de lei și a fost realizată în totalitate cu fonduri alocate de către Consiliul Județean Constanța. Acest teren de sport poate fi folosit de locuitorii comunei în practicarea mai multor sporturi, cum ar fi: fotbal, handbal și tenis de câmp. Consider că niciun efort nu este prea mare pentru copiii noștri, pe care îi asigur că pot găsi întotdeauna în mine un prieten pe care se pot baza!”, a spus Țuțuianu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sanatatea si educatia reprezinta o prioritate in programul de guvernare, iar domnul Marius Horia Tutuianu a reusit sa concretizeze 2 din promisiunile cu care a pornit la drum in mandatul de Presedinte al Consiliului Judetean. Asadar, avem increderea ca impreuna cu ajutorul dumneavoastra putem creste generatii sanatoase.
1
1
Prosti romani...Sunt amagiti cu terenuri de sport sau parcuri,din care isi trag partea lor de bani,in locul unor investitii care sa aduca locuri de munca...Bravo tzutzuianu , om cu freza de ginere mort , ca ai gasit prosti.
2
0
pai banii au ajuns deja la hotul dragnea ! Muie tutuianu, muie stroe, muie fagadau, muie dragnea vitamina d, muie pesede !!! Si mai ales muie cu cacat postacilor hotului tutuianu !!! Plateste mai bine ca stroe !!!
2
1
O SPOIALA ELECTORALA PENTRU CREDULI CARORA NU LE MAI VINE MINTEA IN CAP CI ZACE IN PICIOARE DE 30 DE ANI! 50 SPOIALA RESTUL 50 FURTISAG!
3
0
Penibili. O mana de bitum pe post de teren de sport. Vomit. Comisia de impartire a ciolanului s-a desfiintat... incompatinilul incapabil ... Stroe dormi?
5
0
FELICITARI CJC Cta !
1
7
Foarte frumos ca se mai fac lucruri pentru comunele din judet. Doamne ajuta si forta de munca!
3
8
Chirnogeni. Du-te si ia lectii, Fagadau,de la oameni in stare sa faca ceva. N-au nici bugetul si nici forta Constantei. Dar n-au nici Fagadau, Babu, Rasauteanu, Merla sau Vanturache. Si voi, concetatenii mei, iesiti fratilor la vot data viitoare. orice vot conteaza, mai ales in porcaria asta de sistem dintr-un singur tur.
0
6
Horia Tutuianu un presedinte CJC pe sufletul constantenilor
3
8
Horia Tutuianu face multe lucruri bune pentru Judetul Constanta! Felicitari!
4
8
Felicitari! Se fac investitii in judet, asta e important!
3
7
Mue Tutu , nu Tata nu Papa jegule
6
2
e foarte frumos, de vazut insa la anu in ce stadiu este investitia, sa nu fie o noua sifonare de buget
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468