REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

HOTELUL Alma din MAMAIA are casa scărilor CONSTRUITĂ pe domeniul PUBLIC!

HOTELUL Alma din MAMAIA are casa scărilor CONSTRUITĂ pe domeniul PUBLIC!

Replica API 8 ianuarie 2021 | 13:44 14226

În ultimii ani, construcțiile abuzive din Mamaia, și nu numai, s-au înmulțit, dezvoltatorii imobiliari depășind, cu sau fără voia lor, limita de proprietate. În urma controalelor efectuate de instituțiile abilitate și a sancțiunilor, operatorii de pe litoral au intrat în legalitate, iar în cazul altora, cu pile și relații la primărie, de exemplu, instituțiile abilitate au închis ochii. Așa se face că astăzi, în zona Perla Select, o suprafață din domeniul public este „înghițită“ de către hotelul Alma, deținut de soții Ionel și Georgeta Pilat. Iar, pentru cei care nu știu cine sunt cei doi, vă spunem noi. El-fost director în primărie, ea-administratorul firmei Alpil Star SRL, firmă care administrează unitatea hotelieră din Mamaia.

Familia Pilat pare să facă legea în zona hotelului deținut de aceasta, Alma. În urmă cu vreo trei ani, un vecin, Gabriel Tudorașcu, acuza soții Georgeta și Ionel Pilat că au depășit limitele proprietății, construcția fiind așezată, parțial, pe proprietatea sa, conform măsurătorilor cadastrale. Gabriel Tudorașcu a făcut sesizări la Primărie, la instituțiile abilitate pentru a face verificări și a lua măsurile legale pentru a rezolva situația, însă fără rezultat. Așa că a mers în instanță, pentru a-și recupera bucățica de teren furată de Pilat, dosarul judecându-se și astăzi.

Când ești director în primărie, ai beneficii

Atunci când ești director în primărie, îți permiți să faci abuzuri. Proprietarii hotelului cu pricina au construit scări de acces în hotel, ocupând o bună bucată din trotuar, care este domeniu public. La acea vreme, fostul consilier local Romeo Rezeanu a semnalat abuzul la Poliția Locală, însă s-au luat 0 măsuri. Potrivit unor surse, după realizarea lucrărilor, SC Alpil Star SRL a depus la Primăria Constanța cerere de cumpărare a terenului de sub scară.

Alpil Star SRL are 0 angajați de 4 ani

Societatea Alpil Star SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa, zona Perla - spaţiul comercial nr. 9. Asociat unic şi administrator al societăţii este Georgeta Pilat, soţia fostului director al Direcţiei Servicii Publice din Primăria Constanţa, Ionel Pilat.

Până în anul 2007, societatea s-a numit Pisica de mare și avea unic asociat pe socrul lui Ionel Pilat, Ion Burducel. În 2008, acesta s-a retras din societatea și a predat ștafeta fiicei sale, Georgeta Pilat. De patru ani, societatea are 0 angajați, anul trecut cifra de afaceri fiind de 350 594, iar profitul-267 203 lei. De altfel, Ionel Pilat a avut, în trecut, probleme cu legea, fiind condamnat cu suspendare. Pe data de 19 decembrie 2005, Constantin Babuş, Marius Tărcatu şi Ionel Pilat au fost deferiţi justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conform organelor de anchetă, „inculpatul Babuş Constantin, în toamna anului 2002, i-a pretins lui Burciu Dumitru suma de 20.000 USD, pe care a primit-o în anul 2004, prin intermediul lui Tărcatu Marius, pentru a-i facilita cumpărarea unui teren, iar inculpatul Pilat Cornel l-a constrâns pe Burciu Dumitru pentru a-i vinde un spaţiu comercial la un preţ derizoriu”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VINDE COCAINA
0
0
SA MA PIS PE TINE SI SA TI DAM LA MOOIE
0
0
PILAT SA NE CACAM PE TINE SI PE RETARDATUL DE ALEXANDRU, CEL MAI P***T DIN PORTUL CONSTANTA. O FAMILIE DE JEGOSI SI HOTI !!!!
0
0
SUNTETI DE TOATA JENA DACA ATI AJUNS SA SCRIETI ARTICOLE LA COMANDA UNUI JEG CARE SE AUTOINTITULEAZA CAPITANUL SEF AL PORTULUI CONSTANTA CHIAR DACA A LUAT CONDAMNARE ,DU TE BAI ACASA CA TE AI FACUT DE CACAT
0
0
Sa te fut in gura ma si pe tine si pe Dumitrache Cosmin care te tine condamnat penal pe post la fel cum tu l ai bagat ilegal la PSC inspector
0
0
Am mai imbatranit fa dar daca vrei sa vezi reactia mea da ti chilotii jos si n ai sa te mai caci cu motz toata viata fa m***t o
0
0
Da ma,avem da v as la m**e de saracii si de boschetari si sa mi bag p**a in mamele si n mortii vostri.Articol comandat de penalul Mezei sa mi bag p**a n ma sa aia murdara de cacat
0
0
Fam Pilat sunteti niste scursuri ale societatii, va futeti si mama pentru banii, cred ca toti cei care au scris aici v-au cunoscut la un moment. Asta imsa va dea de gandit cat de jigodi penale sunteti.
12
0
Mai lacheilor cu cine radeti voi si pe seama cui , cine plm va baga pe voi in seama ma saraciilor pishate care asteptati ziua de salariu sa va platiti ratele?
0
0
A mai imbatranit si cretinul de fiu-su, cam slabut in reactia la articol. Nici prostii sadea se pare ca nu mai sunt ce erau odata.
5
1
Asa Alexutzu, tu esti dobitocul mitocan pe care il stim si pe seama caruia ne amuzam zilnic. Daca pristia ar durea, ai sta intubat in coma, pristi an hidrocefal ce esti.
6
0
Boschetar spagar si umflat sa ma pis pe tine si pe toate slugile tale
3
0
Si sa mi bag pula n toate slugile lui Meziii
0
1
Si sa imi bag pula n ma sa
0
0
E clar, probabil datorita medicatiei si progreselor in domeniu, Alex cretinul institutiei a devenit mai linistit. Mai e posibil si ca vecinul lui, care stie sa scrie corect gramatical, sa fie plecat in concediu.
5
0
Stie tot Anr ul cum a fost injurat unul din colegi de spagarul Alex dar nu sa luat nici o masura asupra retardatului. Baiatul cotizeaza mai sus sa poata rezista, se plimba saracul peste tot cu masina Anr, retardatul dracului!!!
5
0
Cam subtirica reactia cretinului, ne obisnuise cu o doza mai mare de mujicie, la orice articol despre talharul de tac'su.
9
0
DAR DE SPAGILE CARE LE DA DIRECTORULUI DE LA ANR SA SI POATA TINE PE RETARDU DE FISU IN FUNCTIE , NU STIE NIMENI?
5
0
sa dea si parcarea de pe domeniu public sia cumparat parcare el
5
0
Si sa ma pis pe voi de zdrente
0
5
Muie Pilat,se ne suga nevastata pe toti
6
0
Ce va mai place shaworma cu de toate baga-v-as pula pe gat sa v-o bag
1
4
Ati stranit din nou oligofrenul, sa vedeti acum o avalansa de mitocanie, specifica familiei Pilaf.
9
2
Tu esti un boschetar homosexual,frustrat si mare hater,recunoscut!miroase a transpiratie cand treci pe langa tine.Mai schimba apa cand faci baie.
3
1
Boshetarul acesta nespalat si pletos tot face monologuri pe aici si jigneste,scrie comentarii in numele altora si agita spiritele. Ionas stai cuminte ca tu esti autorul tuturor comentariilor de aici.
0
1
Acest jeg de om a trait doar cerand spaga toata viata lui.O scursura de om care se credea buricul puli.
6
0
Ati trezit mitocanul, sa te tii acum. Auzi la el, prostovanul, delationistii....SE SPUNE DELATORII, CRETINOID CONGENITAL CE ESTI.
9
0
Sa va dau la muie toata viata voastra si sa va fut mamele si copiii si toate nemurile in gat !
1
8
Sa-i suge-ti pula lu' tata!
0
8
Controlati si imobilul situat pe bdul A Vlaicu nr 313! Cele doua accese rutiere la subsol sunt construite pe domeniul public! Am facut sesizari iar raspunsul nu avea nicio legatura cu sesizarea facuta!
4
1
La Mangalia cel cu hotelul msr a luat trotuarul si a facut parcare ptr hotel, cu acordul primarului.pnl. Ulterior acesta fiind numit "city manager" al orasului. Despre ce vorbim??
4
1
Nu inteleg cum este posibil ca scarile sa fie pe domeniul public, asta insemnand ca hotelul este pe limita de hotar. In cazul asta cum de are hoch parter?
5
0
Nu va mai saturati cu stirile astea de kkt? Ziar de barfe nu de stiri. Incompetentilor!!!
3
10
www alma hotel ro
1
1
Cand era la primarie pilat o babardea o iapa blonda pe care a pasat-o lui fiisu la anr ca sa nu se prinda nevasta-sa.Dar iapa are grija de cardurile la amndoi
13
1
A facut numeroase reclamatii si sesizari pt a sicana si deranja pe cei de acolo. Un bulangiu care vinde canabis si cocaina
4
13
Daca ati fi votat Noua Dreapta acum era confiscat hotelul si camerele date familiilor tinere sa nu mai plateasca chirii exorbitante la negru. Dar .. prostimea e prostime
8
11
Demolatii Hotelu si gata
16
3
Hotel Alma functioneaza pe alta societate. Verificati la min.de turism inainte de ham ham.
3
11
Proprietatea publica este la discretia smecherilor .Din ea rup halci nesimtitii la preturi modice, peste ea se spanzura balcoanele unor fara nici o plata,,aici depoziteaza unii masini fara numar fara plata.Termenul este impropriu, normal ar fi sa se numeasca proprietatea smecherita.
12
1
Tot ce este acolo este din furt. Sa i se ceara acte justificative si pentru tot ce are ca dotare in acel hotel. Multe sunt obtinute fraudulos.
16
2
cacatul asta de pilat este cel mai mare jeg de om, un muist ordinar. Bagami-as pula in el si-n familia lui de moldoveni imputiti
28
3
As vrea sa se faca dreptate, si aceste personaje, sa traiasca ca oamenii de rand, cu indatoriri de contribuabil, nu cum au fost ei pana acum, privelegiati. Din fericire, nemurirea nu se gaseste de vanzare. Oare or sa mai fie afaceristi de succes, acum cand vor fi tratati ca orice cetatean? Toate se platesc in viata, mai devreme sau mai tarziu. Sa nu uite astia care se cred miezul din pixda!
18
0
Arhitectul,proiectantul nu a facut asa ceva.Nu are voie,nu poate,nu suporta hartia.Scarile pe domeniul public sunt inventia proprietarului acoperit si indrumat de functionarii corupti din Primaria Constanta.In Constanta sunt mii de situatii de genul asta.Murdara,infecta si corupta administratie a avut Constanta.Sa pleci dracului din Constanta ,Fagadaule ! Asta este oglinda voastra Fagadaule.Strada va recomanda,strada arata cine ati fost.
23
2
La puscarie cu mafia care a distrus Constanta.
18
0
Amenda si fatalaul ala care a ascuns aceste lucruri sa plateasca.
21
0
pilat a fost cainele meu de atac impotriva agentilor economici din municipiul constanta.un sociopat care ne umfla buzunarele.
21
1
Da, fiisu e un handicapat angajat in ANR, este coleg cu mine, este la alt etaj, alt departament. Este un spagar ordinar si cersetor pe la nave tanc. Inspectorul pulii. Sunati-l sa va convingeti: 0734000905. Alex Pilat.
40
1
I se rupe pwla lui Ionel Pilat. A scapat si de condamnare, s-a si reabilitat, a ramas si cu multe proprietati.Vorbiti pe aici saraciilor.Stai ca fomistii si comentati.Chitac nu are ce sa-i faca.E prea smecher ionel Pilat.La primarie s-a schimbat doar primarul si viceprimarii, dar subordonatii de pe timpul lui Mazare au ramas acceasi.Cum sa-i faca ceva lui Pilat acei subordonati de pe timpul cand taia si spanzura Pilat in primaria Constanta.Voi nu va ganditi asa putin?Cat de idioti sunteti!
23
12
sapati mai adanc si veti afla si alte ordinarii savarsite de acest nemernic din perioada cand era tutalarul lui mazare la primaria cta
30
0
Cu hotel cu 0 angajati asta e caz de DNA... Cat sa furati baaaaa flamanzilor. Ca nu va mai satura
37
1
Cum sa cumperi ma un trotuar? L-ai intrerupt, darami!
26
0
E atat de simplu sa le darame primaria!
31
1
toate au asa ceva. irciumile din mangalia au yerase pe domeniu public,toate.putina spaga la primarie si nimeni nu vede,nimeni nu aude!
12
0
Domnul Pilat a cumparat domeniul public, adica parcarea din zona Perla. Daca ajungeti in zona Perla, respectiv restaurant Don Corleone trebuie sa platiti taxa de smecher, deoarece Primaria Constanta a vandut parcarea acestui Director prieten al lui Mazare.
23
1
Inginerii machidonesti...de fapt nu inginerii pentru ca astia sunt prea prosti.
16
7
pilat asta a fost politruc in armata si pe urma slugoiul lui mazare.un jeg de om
26
0
Asta nu are un fiu handicapat mintal, pe care l-a angajat prin port?
30
0
Spagarul asta de Pilat nu a crapat? Ce mizerie de om, doar Merla din primarie e la fel de mizerabila ca imputitul asta de Pilat.
27
1
Tudorascu a vrut acolo sa construiasca dar odocumentele cadastrale sunt vechi deci terenul lui nu e in programul cadastral eterra, e neactualizat.Primaria nu ii aproba o eventuala constructie pentru ca actele sale sunt in neregula. Toate proprietatile invecinate sunt in proces de granituire cu acest reclamagiu.Instanta va dovedi ca actele hotelului vecin sunt legale si vizate spre neschimbare. De aceea institutiile nu i-au dat dreptate lui Toderascu desi a reclamat peste tot.
3
10
Aveti dreptate! Chiar duce povara acelui baiat care saracu sufera de retard cronic! ANR a vrut de nenumarate ori sa l dea afara in urma plangerilor avute la adresa acestuia ,una din ele si cea mai grava fiind ca jecmaneste orice nava care cade pe mana lui la control, baietelu cersnd sume fabuloase de bani pentru a le semna actele de intrare in port! Poate macar acum ANR se sesizeaza si scapa de aceasta beizadea pe nume Alexandru Pilat!
31
1
O COMBINATIE DE EXCROCI
27
1
Omul asta a dus si duce povara unui baiat cu un avansat grad de retard, caruia i-a asigurat o viata aproape normala si destulde prospera. Ma rog, ii plang pe cei din ANR, nevoiti sa il suporte pe cretinoid si desele sale crize de mitocanie acuta.
40
2
Dar pe prostul ala de fi-su, angajat inspector la ANR de ce nu il zburati ca numai tac-su la tinut ani de zile, un neica nimeni care nu a navigat o zi in viata lui si controleaza nave . ce competenta profesionala are boul ala
34
1
Si hotelul Sulina are terasa construita pe domeniul public fara autorizatie .Merge si asa
30
2
Bai frate da numai machidoni???dna??...ani????... el la parnaie daca are prima culpa cu suspendare si ea cu suspendare......nu se poate ma....burciu,babus,pilat....si aia cu0 angajati profit......evazionisti....probabil...cand am zis la parnaie n-am zis pt scara,dat daca se sapa putin aproape sigur sunt patati si cu altceva...
35
3
trotuarul ocupat abuziv de porcul obosit pe eminescu ??? Ca averea furata nu i-a luat-o nimeni !!! Si nici la parnaie nu sunt cei care au semnat hotiile !!!
39
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468