REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

HOTELUL din MAMAIA al fostului VICE al GALAȚIULUI, SCOS la VÂNZARE

HOTELUL din MAMAIA al fostului VICE al GALAȚIULUI, SCOS la VÂNZARE

Replica API 6 aprilie 2021 | 00:28 7058

Hotelul unui cunoscut om de afaceri din Galați a fost scos la mezat. Hotelul Ges Mamaia, căci despre el este vorba, a fost scos la vânzare de o firmă ce se ocupă cu imobiliarele iar costul este de 3.200.000 de euro.

O agenţie imobiliară a scos la vânzare un nou hotel din Stațiunea Mamaia. De această dată, este vorba despre un hotel de patru stele, situat în apropierea Cazinoului. Se pare că pandemia a făcut ravagii serioase în buzunarele celor din industria HoReCa și de la zi la zi tot mai multe locații sunt scoase la vânzare, rând pe rând. De această data este vorba despre Hotelul Ges Mamaia. Acesta este situat în centrul stațiunii Mamaia, exact pe promenada din zona Cazinoului, la doar 15 metri de plaja și la 2 minute de mers pe jos de Telegondolă. Hotel Ges beneficiază de o construcție nouă, inaugurată în anul 2016.

Date despre hotel

Hotelul funcționează pe tot parcursul anului fiind compus din 30 camere duble cu o suprafață de 22 - 30 mp; 3 camere duble twin cu o suprafață de 38 mp; 4 apartamente cu o suprafață de 52 mp; 2 suite junior cu o suprafață de 42 mp; 2 restaurante; bar cu terasă; sky bar (skylounge) situat la ultimul etaj; sală de conferință cu 60 locuri; plajă private; 39 locuri parcare privată.

Cine este proprietarul?

Proprietarul hotelului de patru stele situat în „inima târgului” este afaceristul Radu Cosca. Publicația Impact Est scria în iunie 2017 că afaceristul a cumpărat hotelul Ges, iar ca drept răsplată, a plecat „să se relaxeze” în Indonezia. „După ce a dat una din marile lovituri ale anului pe piaţa afacerilor imobiliare, cumpărând Hotel GES din centrul staţiunii Mamaia, Radu Cosca şi-a acordat drept primă de succes o excursie în luxurianta Indonezie. Orice gălăţean normal ca structură fizico-politico-financiaro-mentală, care şi-a putut permite să-şi treacă în proprietate o bijuterie ca GES, clasificat la patru stele, dar care oferă condiţii de cinci, şi-ar fi tras unul din cele patru apartamente prezidenţiale, şi se muta acolo un secol. Dar numai unul ca Radu Cosca îşi permite astfel de extravaganţe, când are totul la picioare în Mamaia”, este notat în publicația Impact Est.

Radu Cosca

Cine este Radu Cosca

Însă, revenind, cine este acest Radu Cosca? Ei bine, Cosca este un afacerist gălățean, putred de bogat, așa cum îl cataloghează presa gălățeană. Acesta a fost viceprimar în municipiul Galați, pe timpul primarului Marius Stan. Tot în acea vreme, în 2016, Cosca a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, însă, Curtea de Apel Galaţi a anulat raportul ANI, la finele anului 2016.

Mai apoi, afaceristul a fost director general la CSM Galați, însă, până la începutul lunii martie 2021. Radu Cosca este unul dintre proprietarii blocurilor Privilege, din Galați.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si tu si popa stoica care tia vandut hotelul sa o sugeti si popa sa nu uite ca lingla nasusu e locul ia ghiciti cine e nasul incepe cu C
2
2
Acel hotel este construit pe un teren dat abuziv de Mazare si prietenii!
1
2
De ce il vinde? pt ca a fost facut din bani fu ati si acum i se ia. Asa se plate ste
1
2
nu e nicidecum putred de bogat acest parvenit...este unul din miliardarii de carton ai galatiului
4
1
TOTI CU PARTIDUL IN SPATE...
8
1
mai aveati putin si puneati si preturile pe camera in functie de perioada ,aproape ca BOOKING .COM.
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468