REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hoții au ”vizitat” o biserică din Mangalia. Li s-a pierdut urma la ”Barăci”

Hoții au ”vizitat” o biserică din Mangalia. Li s-a pierdut urma la ”Barăci”

Replica API 8 mai 2018 | 00:00 494

Hoții au dat iama în biserica Sfântul Nicolae din Mangalia și au furat toate ghivecele cu flori. ”Ieri, duminică, 6 mai, au fost furate toate ghivecele cu mușcate, care împodobeau exteriorul bisericii noastre. Rog persoanele, care ar putea deține informații legate de caz, să ne contacteze. P.S. am mers pe urma lăsată de petale și am ajuns la barăci”, a scris pe Facebook, reprezentantul Parohiei Ortodoxe ”Sfântul Nicolae”. Momentan nu a fost depusă plângere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta maghernita de spalat creiere parca nu am avea destui retardati in Ro !
0
1
Nu exista biserica in Constanta , care sa nu aiba arondata de la mama natura 30 - 40 de ciori . De asta se bucura in primul rand popicii pentru ca toate ajutoarele de la stat , ONG-uri si privati , dar si din strainatate , se dau si ca urmare a prezentei acestora in peisaj . Si , sigur , acestea pot fii la greu vamuite de popici . Beneficiul este si pentru cra-cra-cra , care in anumite zile mananca pana la spargere , de la dulciuri pana la pizza , conserve pentru caini si pisici si carne de broasca testoasa ... Cand popicul ii ignora cateva zile , acestia se supara si dezmembreaza biserica
0
1
Tiganii au deja loc de munca la acea biserica. Stau acolo si efectiv te cam cearta daca nu le dai ceva,cu orice ocazie,fie sarbatori,fie inmormantari. Nu poti merge linistit la biserica din cauza lor,cei care probabill au si dat informatii hotilor despre ce se poate fura . Astia nu au nici o credinta,multi le spun musulmani,dar la moschee nu si-au dus inca paduchii,tot la biserica asta vin,pentru ca preotii sunt ingaduitori si cine i-ar apara de tigani ? At cam fi cazul ca jandarmii sa se mai plimbe si prin locuri din astea,mai sunt si batrani vulnerabili in fata tiganilor. Sa cerseaca munca!
1
0
sa lasam pedeapsa divina sa lucreze
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108