REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Huţucă, „urmaşul” lui Dragomir la cârma PNL Constanţa

Huţucă, „urmaşul” lui Dragomir la cârma PNL Constanţa

Replica API 28 aprilie 2017 | 08:41 397

Preşedintele dinainte ştiut

Preşedintele dinainte ştiut

PNL și-a ales în cursul zilei de joi, 27 aprilie, a.c., noua conducere județeană. La aceste alegeri au participat peste 700 de delegați din întreg județul. Prezidiul a fost format din: Gheorghe Dragomir - președinte, Cristian Bușoi - Secretar general Biroul Politic Național, Teodor Atanasiu - prim vicepreședinte BPN, Mihai Voicu - vicepreședinte BPN, Septimiu Bourceanu - secretar general PNL, Marilena Dragnea, Marius Enescu, Costel Stanca și Manole Adrian.

Câștigătorul alegerilor a fost în cele din urmă Bogdan Huțucă (nici o surpriză, de altfel!), cu 580 de voturi, Mihaela Andrei obținând doar 41 de voturi. În total au fost exprimate 629 de voturi din care 8 au fost anulate.

„Au trecut doar câteva luni de când, tot aici, candidam unei săli pline de liberali la alegerile parlamentare. Și nu pot să nu vă mulțumesc pentru votul acordat și, mai ales, pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o, aceea de a vă reprezenta în Parlamentul României. Mi-aș fi dorit ca echipa de parlamentari liberali constănțeni să fie una mult mai numeroasă. Din păcate, grupul parlamentar de liberali este unul restrâns, sub nivelul la care am mizat la alegerile electorale, iar PNL nu guvernează.

Totuși, am convingerea, că odată cu finalizarea acestor alegeri vom reuși să facem opoziție mult mai constructivă, mult mai eficientă și mult mai coerentă. Consider că suntem în această situație datorită unor decizii strategice nefericite luate la nivel național și datorită unor vulnebarilități organizaționale pe care nu doresc să le inveterez acum, dar pe care le vom regândi, clarifica și îndrepta în perioada următoare. Închiderea acestei perioade de interimat ne obligă la o diagnoză, la o analiză a decalajelor față de performanța pe care dorim să o obținem în viitor, dar ne obligă la un demers, acela de a valorifica oportunitatea de a construi pentru viitor. Sunt astăzi în fața dumneavoastră din două motive.

În primul rând, din nefericire domnul președinte, George Dragomir, nu mai candidează. Iar pe de altă parte, sunt aici datorită faptului că o parte din mine, formal și informal, anumite persoane consideră că aș fi persoana potrivită pentru această funcție, pentru a coordona activitatea organizației”, a precizat în discursul premergător votului, Bogdan Huțucă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziar care cenzureaza comentariile!!!
2
1
Ce mai cauta pe acolo aratari ca Bourceanu sau ca Manole? Ce politica fac astia si pe unde? Cine stie de ei?
6
2
ceea ce se astepta. Hutuca papusoiu lui Dragomir, PNL Constanta va fii de kkk
5
3
Cascadorii rasului!!!... sa ne radem cu Hutuca!...
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108