REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

„I-aș invita o săptămână în locul meu!” Oana Roman a izbucnit pe Internet! Cine a scos-o din minți pe vedetă

„I-aș invita o săptămână în locul meu!” Oana Roman a izbucnit pe Internet! Cine a scos-o din minți pe vedetă

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1038

Oana Roman a fost scoasă din minți pe rețelele de socializare și nu s-a mai putut abține să nu le transmită gurilor rele un mesaj tăios. Vedeta a izbucnit în fața fanilor și nu a mai ținut cont de nimic.

Ultimele luni au fost pentru Oana Roman un lanț de provocări, cărora le-a făcut față cu brio. Deși a trecut printr-un divorț dureros, ea și Marius Elisei au găsit o cale de mijloc de a comunica deschis și amiabil în scopul creșterii fiicei lor. Cei doi au postat un mesaj plin de emoție în care au făcut public planul lor de viitor în ceea ce privește familia.

Oana Roman, mesaj dur pentru internauți

Cu toate că acum este o mamă singură, Oana Roman este ocupată până peste cap cu proiecte, filmări, dar și educația fiicei sale. Acum vedeta trebuie să se împartă în mai multe locuri, iar timpul este unul dintre cei mai mari dușmani. Nu de puține ori fiica lui Petre Roman posta imagini când ajungea acasă tocmai seara, după o zi plină și agitată.

Pe de altă parte, gurile rele o acuză pe Oana Roman că doar... pierde timpul și că, de fapt, nu ar avea un program atât de încărăcat pe cât susțne ea. Vedeta nu a putut rămâne indiferentă în fața acuzațiilor și a ținut să le transmită răutăcioșilor un mesaj dur, prin care să se apere. Potrivit spuselor ei, Oana Roman se împarte cu greu între viața de familie, în care fiica sa este prioritatea numărul unu, dar și proiectele profesionale pe care le are.

„După fix 15 ore mă pun în pat. Apropo de cei care zic că noi ăștia fără serviciu fix tăiem frunză la câini. Păi să tot muncești 15 ore cu întâlniri, filmări, emisiuni, proiecte, copil și altele. Eu nu îmi permit să judec niciodată munca altora, dar nici nu e ok să-și dea alții cu părerea despre a mea. I-aș invita o săptămână în locul meu și să vedem dacă li se mai pare că e simplu. Dacă n-ai fost în papucii mei, nu ai cum să îți dai cu părerea. Noapte bună”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman este un adevărat exemplu pentru femeile care se confruntă cu situații similare. Vedeta a demonstrat nu doar că este o fire puternică și că poate face față oricărei situații, indiferent de cât este de dificilă, precum divorțul de tatăl copilului ei sau problemele de sănătate ale mamei sale, ci și că le poate face pe toate cu capul sus și zâmbetul pe buze.

Oana Roman s-a separat de prieteni

Cu toate acestea, vedeta a decis ca după evenimentele tensionate din viața ei să se retragă puțin din grupul său de prieteni, sau mai bine spus „presupuși prieteni”. Oana Roman a declarat în urmă cu puțin timp că nu mai are același anturaj și că îi este mai plăcută o seară petrecută acasă, în pat, decât o ieșire în oraș cu amicii care doar își urmăresc interesele.

„Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu de unde scoateti articolele aste de kkt cu viata individei si serialelel ei turcesti si grasimea de care slabeste .
4
0
acuma pot sa flatulez linistit stiind ca mormanul de oana roman sta in casa la seriale si e foarte obosita shawormista
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108