REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ianis Hagi nu înțelege ce i se întâmplă la Genk: „Jucam bine, eram titular și dintr-o dată n-am mai jucat deloc. Nu știu de ce”

Ianis Hagi nu înțelege ce i se întâmplă la Genk: „Jucam bine, eram titular și dintr-o dată n-am mai jucat deloc. Nu știu de ce”

Replica API 12 noiembrie 2019 | 00:00 454

Ianis Hagi (21 de ani) nu mai prinde echipa la Genk, însă totul se poate schimba pentru că antrenorul Felice Mazzu ar putea fi dat afară miercuri, conform presei din Belgia.

Mijlocașul român a fost convocat la naționala României și a vorbit despre situația sa la revenirea în țară.

„Nu știu despre schimbarea antrenorului, ce am văzut și eu tot așa în presă. Vom vedea în următoarele zile. Normal că sunt puțin dezamăgit de situația în care am fost în ultima perioadă. Înainte de perioada asta am avut meciuri consecutive în care am fost titular, jucam bine, mă simțeam bine. Dintr-odată nu am mai jucat, nu știu de ce.

Asta e situația, astea sunt deciziile antrenorului. Sper ca după națională, când mă voi întoarce, situația să se schimbe, mă refer la situația mea”, a spus Hagi, la revenirea în România.

Locul 9 în Jupiler League, cu doar 20 de puncte în 14 etape (6 victorii, 6 înfrângeri). Eșecul cu Gent (0-2, Ianis a fost lăsat iar pe bancă) nu i-a mai lăsat nicio șansă lui Felice Mazzu. Conducerea lui Genk l-ar vrea pe Wouter Vrancken, antrenorul lui Mechelen.

Genk l-a transferat pe Ianis Hagi de la Viitorul în luna iulie a acestui an în schimbul a 4 milioane de euro.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ianis e fotbalist fuoriclasse cum spun italienii. e neymarul nostru cu diferenta ca neymar e din sticla,asta baga osul.Vom vedea ,vorba maestrului zen
1
2
Daca ce ai scris este o caterinca atunci e buna gluma,daca e pe bune adica chiar crezi ce ai scris atunci esti orb.
2
0
Jucam bine, eram titular si, deodata m-am trezit din somn. Eram ud de la mijloc in jos. Sa fii alergat asa de mult?
9
1
Are talent ,dar este firav fizic. Daca il mai tine mult acolo il termina si psihic.
6
0
Nu intelege. Eu un geniu neinteles.
8
2
sa se duca la barcelona sau spartak ca era cerut pe milioane de euro .apropo tasu o fi votat de data asta ?
9
1
Natia lor makidoneasca este una spurcata rau insa baiatul asta chiar este talentat. Si taucasu la fel fotbalist de nota 10. Nu rege cum latra prostimea dar ca sportivi si tatal si fiul de nota zece
9
4
Din pacate baiatul asta e un pariu pierdut.E muncitor dar nu poate mai mult. Il asteptam la Farul.
13
3
Am citit si articolul dar si comenturile de mai jos. Adevarul este undeva la mijloc. Cred ca ar fi indicat ca tu intr-adevar sa joci, sa-i lasi pe altii sa vorbeasca, lauda de sine nu miroase a bine si mai cred ca domnul Hagi ar fi mai bine sa fie mai retinut in promovarea ta. Stiu ca e greu din postura de tata dar in continuare cred ca este putin subiectiv. In rest sunteti o familie de 10 si va respectam pe masura. In incheiere pe dl Hagi nu vorbele l-au facut rege ci evolutiile din teren. Succes in cariera! Drumul e lung!
16
2
Daca esti prost cum sa joci.vino la tantari.
11
2
Duhurile rele din Ro !
5
1
Cine-i penibilul asta?
13
2
Reclama ieftina.ianis hagi n-are valoare,e doar reclama de 2 lei.Ba,cine da banul are dreptate,Intotdeauna.Nu-ti convine,pleaca! Si aia de la genk nu pot fi aburiti cu articole de 2 lei,vezi ca ala e bun ,scrie in ziar.Si ce daca?
15
2
ce nu intelegi cumetre? la fotbal in plm faci 3 schimbari la sporturi pe terenuri mai mici faci cate schimbari vrea pulicica ta.Aia e reguli de acu 150 de ani.Asa ca joaca pe playstation si cultiva trufe
13
1
Este tinut pe tusa ca sa fie scos din forma pentru a nu prinde nationala Romaniei ! Belgienii au datorii la suedezi si invers ! Cred ca Ianis a fost cumparat si transferat in Belgia pe banii suedezilor !
4
14
hagi gheorghe nu cara bagaje la real madrid ??? daca nu il lua lucescu la brescia ....il lua fane englezu' la portul constanta , ca il luase si pe zahiu si avea nevoie de un mijlocas ! nu radeti ca asa e , hagi se intorcea in romania !
16
3
Dute ma Hagi da bani belgienilor inapoi si adu-ti copilul acasa pentru ca el s-a ratacit acolo, nu intelege ce se intampla cu el in acel club.
27
4
au vazut si ei valoarea ta printule, asta este daca nu te ridici la nivelul echipei faci tusa, asta ca sa sti de ce
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108