REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

IATĂ ce spun polițiștii EROI care au INTERVENIT la INCENDIUL de pe strada SOVEJA. VIDEO

IATĂ ce spun polițiștii EROI care au INTERVENIT la INCENDIUL de pe strada SOVEJA. VIDEO

Replica API 6 martie 2021 | 00:28 2612

Cei doi polițiști, Cătălin Boiangiu şi Bogdan Popescu, care au intervenit la incendiul de pe strada Soveja au făcut declarații de presă și au descris modul în care au acționat pentru a salva copilul de 9 ani și pe cei doi vârstnici. Cătălin Boiangiu lucrează de 20 de ani în Poliţie, este căsătorit şi are 3 copii iar colegul său, Bogdan Popescu, este necăsătorit şi este poliţist de 4 ani.

„Astăzi, în jurul orelor 15.10, în timp ce ne aflam în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi patrulam pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, breteaua ce leagă strada Soveja, am observat un grup de persoane foarte agitate pe trotuar iar şi am observat faptul că de la un imobil situat la etajul 1 al unui bloc iese fum dens pe fereastră. Am oprit maşina pe partea carosabilă şi împreună cu colegul mei am am ocolit blocul, am găsit scara şi am urcat la etaj. Pe scara blocului, am observat un minor de 10, 11 ani care era panicat. Copilul a fost preluat de colegul meu. În interiorul apartamentului, de asemenea, se mai afla o femeie în vârstă care a fost evacuată, moment în care ne-a comunicat că în camera de zi se află şi un bărbat, respectiv soţul acesteia, care încerca să lichideze incendiul şi care a fost evacuat“, a spus poliţistul Bogdan Popescu.

„Am intrat în apartament şi văzând că focul se manifestă violent, cu flacără deschisă, am întrebat proprietarii apartamentului dacă există recipiente de gaz în apartament aceştia confirmând că sunt 2 recipiente, unul pe hol pe care l-am scos imediat în faţa scării după care am urcat şi l-am luat şi pe cel de la aragaz, tăind furtunul cu un cuţit, după ce am închis butelia. Am evacuat şi al doilea recipient pentru a preîntâmpina o eventuală explozie“, a relatat şi Cătălin Boiangiu.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara de cimpanzei electrocutati,maimutoi curentati
2
2
Felicitari celor doi eroi! Merita respectul nostru, al tuturor
4
2
Politistii nu sunt eroi ci salvatori.De aceea invata carte sa fie in slujba dreptatii si sa-si faca meseria cu devotament si sa aplice strategii si planuri de a actiona cat mai favorabil pentru un eveniment cu final fericit.
5
1
Boiangiu vezi ca te cauta nea Costel
0
1
pentru 'Huooo si Politia CErnavoda"
0
1
In sfarsit si altceva decat amenzi aiurea. Bravo.
6
0
Bravo lor, politistilor ! Iar pentru nervosii care critica, le spun ca nu mai exista in sistem militieni mai disperatilor ! Toti politistii aflati acum in activitate, au fost incadrati dupa ce a fost asasinati sotii Ceausescu, ca sa puteti voi sa injurati acum ! Ca daca nu se intampla asa, nu mai aveati voi tupeul asta jegos de cocalari cocliti !
8
3
Exact cum a spus politistul...in primul rand suntem oameni, era normal sa ajutam! Dar asa suntem noi, nemultumiti mereu! Doar sa aruncam cu pietre!
6
3
Daca si militieni au ajuns eroi suntem vai de steaua noastra, adica se merge pe ideea ca daca eu ma duc la munca sunt erou.Tara de babuini
6
5
de ce eroi? ei nu iau salariu pentru asta? eroi sunt si brutariii, si coritorii, si copii care muncesc pe camp!
4
5
Doar daca interveniti cu cascavalul la timp putem sa va salvam.
4
3
astia merita pensii speciale???
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920