REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ilie Năstase, noi declarații după ce a fost dat afară de la parada militară

Ilie Năstase, noi declarații după ce a fost dat afară de la parada militară

Replica API 2 decembrie 2017 | 12:00 415

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat vineri seară că așteaptă scuze după ce nu i s-a permis accesul în tribuna oficială de la Arcul de Triumf, unde a avut loc defilarea de Ziua Națională.

Întrebat de ce nu a fost lăsat să stea alături de oficiali, Năstase a răspuns: „Nu știu, că mai erau vreo 20-30 de generali din aceeași armată ca mine. Ei au putut să meargă, eu nu am putut. Nu am avut invitație, era pe invitație. Au confiscat țara asta, și politic, și economic, și presă, acum au confiscat și Ziua României. Asta e grav, e foarte grav”.

”Oamenii care erau acolo au spus că nu sunt pe listă și nu mă lasă să intru, atât. Nu pot să fiu eu supărat pe oamenii de la poartă. Pe cei care organizează, da, sunt supărat și aștept scuze de rigoare. Că e președintele României, cine o fi, nu mă interesează. Eu am făcut ceva pentru România, am fost îmbrăcat militar, în general, ca și ceilalți care erau în spate. Nu văd de ce eu nu pot să intru”, a spus Ilie Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati sau nici macar nu stiti ca Ilie Nastase este printre putinii romani care la vremea aceea comunista a facut ca ROMANIA sa fie cunoscuta in toata lumea.Asa suntem noi ne batem joc de propriile valori. Da Ilie merita sa fie acolo in tribuna oficiala asa pamfletar cum il considerati voi, mai mult ca multi alti pitifelnici care ca si voi nu au facut chiar nimic pentru tara asta. Rusine sa va fie.
0
1
Uite avem si noi un general golanas.
1
0
Generali actuali.Acum se avanseaza la gradul de general la 40 de ani stand cu nevasta la aer conditionat.Sa mearga la razboi 4 ani si apoi general.Sa lupte ptr tara asta nu sa frece pula acasa.Generalii plmele facuti pe spagi la apelul de seara.
3
0
Ceilalti generali erau tunsi regulamentar nu latosi ca tine!
10
1
ai recunoscut singur..ai fost imbracat militar,general...adica ai fost avansat la...APELUL DE SEARA...cei din tribunele aficiale, erau cu adevarat...GENERALI...au sluzit patria si drapelul ROMANIEI...au muncit zeci de ani sub juramantul de credinta....dta ai dat cu paleta in basica,si vrei sa ai aceleasi merite...scuze...
21
2
Tigan...dute si plangete la cwrva aia de nevsta
8
4
Din pacate varsta nu vine la pachet cu intelepciunea.Nasty a ramas cu mentalitate de mahala.
20
4
jigodie, nu general!
15
4
Un destoinic general al bravei armate romane,distins pentru bataliile duse cu aprigile curveturi pe care le a muit sa fie refuzat?Pai cand se mai imbraca el in tunica de general aducatoare de pensie ?Cand ii vor trage salvele?
27
4
Pe unde a spart Nasty lemne voi nici in visele voastre nu veti aduna macar surceluse.Limbistii lui Iohanns & Codruta !
5
27
Da,un general facut la apelul bocancilor ca multi altii.Cred ca putea sa aiba si el acces pe o scandura mai inalta sa se traga in poze.Dar asa este,cand te lepezi de diavolul comunist al ciumei rosii ,trebuie sa fii pregatit sa o incasezi.Astia nu iarta asa usor!
22
4
Draga Simona,promit sa am grija sa nu mai faci rani in palme anul viitor cand te voi pregati sa castigi si tu macar un g.s.Nasty saracu macar n-a luat batai in halu tau,a cunoscut gloria pe bune.Acesta e u pamflet.
1
16
Draga Nasty, ai fost o legenda a tenisului romanesc, acum ai ajuns un limbist la Brigitte. Asta e, il tempo se ne va!
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108