REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ilie Năstase, prins BĂUT la volan. A fost dus cu cătuşe la INML

Ilie Năstase, prins BĂUT la volan. A fost dus cu cătuşe la INML

Replica API 26 mai 2018 | 00:31 326

Poliţiştii bucureşteni au deschis dosar penal pe numele fostului jucător de tenis Ilie Năstase pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce acesta a fost oprit la un control, pe Şoseaua Nordului din Capitală. El era în stare de ebrietate şi i-a înjurat pe agenţi, care i-au pus cătuşele.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, în zona ambasadei Chinei, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Potrivit sursei citate, este vorba de fostul jucător de tenis Ilie Năstase.

Întrucât se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, acestuia i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi dus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.

La poliţie, a acceptat totuşi să sufle în alcooltest, care a ieşit 0,54 la mie, potrivit România TV. În mod normal, nivelul de alcool în sânge este dublu faţă de nivelul indicat de etilotest.

Fostul tenisman era însoţit de două femei în momentul în care a fost oprit de poliţie, mai informează sursa citată.

A recidivat după numai 6 ore

UPDATE. Fostul tenismen Ilie Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter, plecând de la Spitalul Floreasca, au declarat vineri, pentru AGERPRES, oficiali din Brigada Rutieră.

Năstase a fost luat de oamenii legii şi dus din nou la secţia de poliţie. Poliţiştii urmează să îi întocmească un nou dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Brigitte la Timisoara,ma faceti sa rid.
0
0
Toti Nenorociti astea si aroganti facuti si generali au contribuit la Nenorocirea Ro.
1
2
ati vazut incatusati precum.Ilie Nastase?.In Romania doar oameni cinstiti si fraieri patesc asa ceva.Daca fostul tenismen numarul 1 mondial avea in talon pregatit 2 bucati de 500 de euro acesta astazi nu mai avea 2 dosare penale.Nu vreau sa va dau exemple domnilor de la SPR al politie romane dar sunt n proxeneti care si au luat permise fara sa stie sa citeasca sau sa scrie sau umbla in stare de ebrietate sau cu folii pe toate geamurile masini inclusiv parbriz.Deci domnilor cand veti face curatenie si mai ales in ograda dvs a ti vazut cazul colegului dvs pedofil,Sinesti,etc atunci mai vorbim
9
2
Ca nu ne-ar mira !
4
0
Luati stelele acestui marian obosit
12
1
L-am vazut azi p.m., la o televiziune, pe Surugiu, liderul de sindicat al politistilor. Scria, pe un flipchart, ca greseala lui Ilie Nastase a fost ca "sa urcat la volan dupa ce a consumat bauturi alcoolice". Rosca Stanescu, aflat in studio, i-a atras atentia ca a uita cratima acasa.. Astia sunt politistii, astia le sunt liderii... Ha, ha, ha!
7
4
Il doare n carici
8
3
Brigite Sfat l a turnat la politie , nu este o intimplare ,nu este o coincidenta ! Femeia te ridica , femeia te coboara , sa tinut de promisiune il face pe ilie
6
4
Ca si sportiv a fost bun spre foarte bun. Ca om insa este ultima scursura si are un caracter infect!
12
8
Toata haita de caini nu valorati cat valoreaza Ilie.
12
17
cand dormea beat ca un porc in masina in intersectie,cum a scapat atunci?si alti mafioti?Zilnic?pun intrebarile pentru ca daca tot avem militieni cu salarii si pensii speciale,macar sa aplice legea tuturor nu doar unora.Sper sa nu va apuce excesul de zel doar cu nea Ilie iar fatza de altii sa taceti precum rahatul camuflat in iarba.Ia sa vedem rutiera ca taraste in lanturi si tiganii si machedonii beti si drogati la volane si in general interlopii de pe sosele.
17
1
Ce-aveti mai cu omul,e si el un sufletel zbuciumat la cat s,o fi canonit cu cele doua!
6
1
Ca si fost . . . si fost .... ar fi trebuit sa fie un exemplu de urmat! Elce a facut ? Si-a luat o mahalagioaica recidivista de nevasta care il suge de bani si face pe intangibilul! Pai mai tataie, legea e pentru toti mah! Du-te-n mm si invata sa fii civilizat. Nu mai improsca cu kkt pe toata lumea ca deja esti la lada de gunoi a istoriei ! Toata lumea sportiva ti-a intors spatele. Nu vezi ca esti senil ? I-ati matracuca si emigrati in Albania ! Dura lex, sed lex , tataie !
11
5
Se spune ca unii oameni la batrinete devin mai intelepti , ori comportamentul asta infantil demonstreaza ca degeaba a imbatrinit !
16
2
ca daca era in america, anglia sau alt stat civilizat, se purta astfel?
15
0
EU POT CIRCULA CU MERCEDES ALB CU NR INMATRICULARE B-63-YSY CU FOLII PE TOATE GEAMURILE SI PARBRIZ PENTRU CA AM FETITE LA PRODUS SI DAU SPAGA LA POLITISTII DIN CERNAVODA SI ROMANIA.
8
2
Urat mai imbatranesc unii....Dar mai este ceva...naravul din fire nu are lecuire.Nastase a fost un tip infect si in tinerete....Un jeg de om....Lasati sportul la o parte ca rezultatele din sport nu-ti justifica caracterul infect.
15
3
la butoane si-i cheama pe rahateii care i-au facut lui Ilie dosar. Ii cheama si-i pune la punct cum stie el: ii pune in genunchi in fata lui Ilie, apoi se desfac amandoi la slit si ii pisa-n ochi pe rahatei.
4
4
Ilie Nastase a fost si va ramane un mare om. Respect.
8
20
Vedeti ca aschimodia are un al 2-lea dosar penal pt circulatie cu motoscuter fara permis.
17
7
O fi fost nr.1, dar in prezent este UN GUNOI
29
6
Sa nu fim asa caustici.Are multe defecte,insa au fost momente cand ne facea fericiti.Fata de un rahat de politist care isi permite sa conduca beat,Nastase a fost o personalitate.
8
36
tot un cocalar ramane,,ca destept nu e,
27
5
un golan ordinar, face de ras si armata romana
31
4
Misoginul acela Grobian care fara Tiriac ar fi murit de foame?Curvarul acela obosit la care se inchina tabloidele si televiziunile de cacat? Cine l- a facut pe boul asta senatorsi mare colonel este de vina...
29
4
ai politiei romane pot circula morti de beti si cu folii pe parbriz si toate geamurile?.La Cernavoda politia rutiera nu vrea sa starpeasca acest fenomen.Legile sunt ptr toti romanii indiferent ca este Nastase sau Piron cu spagile de mii de euro.
24
3
legea e aceeasi pentru toti, asta trebuie sa invatam
29
3
curvar si betiv fostul nr 1 in tenisul mondial si-a dat iar arama pe fata ca asa-i place lui
27
4
Cioara jegoasa tot cioara jegoasa ramane oricati bani si faima ar avea!
35
4
Acesti comunisti s-au invatat sa incalce legea .Avem primari ,sefi de post care procedeaza la fel si ne mai intrebam cum tineretul sa respecte legile tarii cand acestia le ignora.Primarul Cristea Traian si seful de post Racaru din comuna Costinesti au facut un sport din a urca beti la volan.
31
3
Dezbracati lepra de uniforma statului care l-a facut general.Grade militare pt aratarea asta latoasa ca sa pape pensia speciala?!!!!Merita pensie speciala maimuta asta care nu respecta legea???
47
4
iar o sa vrea sa plece din tara asta pentru ca nu il respecta lumea, trebuia sa ii dea ca lui boureanu sa ii sara dintii din gura nu este mai presus de lege, oriunde in lumea asta , civilizata, daca injuri organul te impiedici si iti rupi dintii sau la unii chiar te impusca daca insisti in prostie , nu avea bani sa ia un taxi ce dracu dar hai sa fim jmecheri, unul din asta te omoara pe strada si dupa aia ia cu suspendare ca nu a vrut
52
2
Urat mai imbatranesc unii....
59
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108