REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ilie Năstase, tată pentru a șasea oară?! Fostul tenismen vrea o fetiță: „ Vor zice ăștia că sunt Superman!”

Ilie Năstase, tată pentru a șasea oară?! Fostul tenismen vrea o fetiță: „ Vor zice ăștia că sunt Superman!”

Replica API 26 septembrie 2021 | 00:00 764

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, vin după o perioadă destul de delicată în care au fost la doar un pas de divorț. După un scandal care a ținut primele pagini ale tabloidelor, bruneta a decis că vrea să se despartă de fostul sportiv, dar pe parcurs a renunțat la idee și cu doar câteva zile înainte de prima înfățișare la tribunal, Ioana Năstase și-a retras cerea de divorț.

Relația celor doi se pare că merge mai bine ca niciodată, cel puțin asta reiese din ultimele lor apariții publice. Cei doi își retrăiesc dragostea, iar Ilie Năstase nu ar spune nu unui nou urmaș! În urmă cu puțin timp, într-un interviu, fostul tenismen a declarat că și-ar dori să devină tată din nou, la 75 de ani!

Ilie Năstase vrea ca Ioana să-l facă tată la 75 de ani!

Ilie Năstase a scris istorie pentru tenisul românesc. El a fost primul tenismen român care s-a făcut remarcat la nivel mondial și a repușit să ajungă pe primul loc în clasamentul ATP. Are cinci copii, dar niciunul nu-i calcă pe urme. În ultimul interviu acordat, Ilie Năstase spune că ar vrea un copil cu actuala lui soție, Ioana, iar dacă va fi fetiță vrea să o facă „următoarea Simona Halep”.

„Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase.

Ioana Năstase, ultimul compromis făcut în relația cu Ilie Năstase

Bruneta spune că a făcut mari sacrificii după ce a renunțat la divorț. Ioana Năstase i-a redat toată libertatea soțului ei, zicând că acesta este ultimul compromis pe care îl mai face de dragul de a-și păstra căsnicia, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Totul e posibil cind ai vecini potenti...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108