REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Imagini cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai fericiți ca niciodată

Imagini cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai fericiți ca niciodată

Replica API 4 octombrie 2021 | 22:27 1601

În ultima perioadă, Anamaria Prodan e tot mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde e foarte vocală de fiecare dată și unde răspunde și răutăcioșilor care se bagă în viața sa și încearcă să o despartă de soțul ei. În ciuda acestor lucruri, vedeta nu ezită niciodată să-și exprime dragostea în mod public față de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, iar asta a făcut și în urmă cu puțin timp, atunci când vedeta a publicat un nou videoclip cu ei doi, în care fericirea pare că a atins cote maxime scrie spynews.ro

Știm cu toții că gurile rele nu-i lasă deloc în pace, asta după ce s-a tot zvonit că relația lor nu merge deloc bine, ba chiar sunt în pragul divorțului. Ei bine, sexy impresara știe de fiecare dată cum să le demonstreze răutăcioșilor că totul merge de minune în viața ei, fiind foarte împlinită alături de soțul ei, tatăl copiilor pe care-i au împreună.

În urmă cu scurt timp, vedeta a făcut public pe contul său personal de Instagram un videoclip în care ea și soțul ei sunt cu zâmbetul pe buze, aruncându-și din când în când priviri din care se înțelege clar cât de mult se iubesc.

De ceva vreme, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în centrul atenției și datorită zvonurilor legate de divorțul lor. Se presupune că mariajul acestora ar ajunge la final, însă de nenumărate ori impresa a ținut să spună că lucrurile nu stau deloc așa.

Vedeta a precizat că relația ei cu Laurențiu Reghecampf e una foarte bună, se înțeleg de minune și nu se pune vorba de niciun divorț, ci sunt doar oameni răi care vor să se bage în relația lor din diferite motive.

Ea a precizat că nu va renunța la soțul ei, așa cum nici el nu o va face, iar pentru a arăta că lucrurile chiar așa stau, ea postează des imagini care mai de care cu antrprenorul pentru ca toți să știe cât de mult se iubesc. Cu doar câteva ore în urmă, sexy impresara a făcut public un videoclip în care ea și Laurențiu Reghecamp își zâmbesc neîncetat.

Anamaria Prodan spune că nu divorțează

Multe s-au spus în ultima vreme legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă vedeta a mărturisit de nenumărate ori că nu e nimic adevărat și că oamenii vor să se bage în familia sa.

Ea susține că are o relație foarte bună cu Laurențiu Reghecampf, au un cuplu perfect și nu s-a pus vreodată problema de a se discuta despre un eventual divorț.

”Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani...”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, PARASUTA lui reghe, face circ ieftin. Ce bine ca s-a trezit reghe.
1
0
ea e o mare para sutista, merita facuta ..
1
0
stiri cu parvenitii astia .sunt doar niste tzarani imbogatiti.
4
0
Parasuta, oportunista, tradatoarea..... Ce tupeu are ? L-a inselat pe reghe cu alexa, acum plange dupa reghe. Jigodie!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108