REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMAGINI cu polițistul din Constanța care a resuscitat victimele de pe A4

IMAGINI cu polițistul din Constanța care a resuscitat victimele de pe A4

Replica API 4 august 2017 | 19:36 461

Imagini surprinse cu polițistul erou, agentul Aurelian Coliș, cel care a RESUSCITAT un copil și a oprit hemoragia tinerilor rămași fără picioare în urma teribilului accident de pe A4.In film se pare că si agentul a primit de la salvatori îngrijiri medicale survenite in urma accidentului grav de ieri, potrivit paginii de Facebook Special Guys All Over The World.

Din nefericire, femeia a decedat.

DETALII AICI: TRAGEDIE în urma accidentului de pe A4: o persoană A MURIT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dl politist oensionar a lipsit de la orele de educatie si nici cei 7 ani de acasa nu i are .daca ar fi intelept ar fi fost mai amabil in exprimare ca meseria si a ales o nu l a obligatr nimeni si de acolo a trait si traieste Trebuie sa accepte ca pe pamant siunt tot felul de caractere si din cate vedem multi cand scriu ori sunt beti ori drogati ori nu au nimic in cap iau totul in derizoriu si si varsa nervii si ""Cultura ""facand comentarii vulgare ori foarte malitioase Nu le putem pretinde mai mult Totul e sa ne rugam sa nu ne intersectam cu ei pe drumurile vietii
0
0
un sincer MULTULESC acestui politist erou , sunt convinsa ca oricare dintre noi, ce detinea minime cunostinte in domeniu, ar fi procedat ca dvs. Cand este in joc viata cuiva suntem datori sa actionam in masura in care ne pricepem Sunt contrariata vis a vis de comentariul anterior, corect pana la un punct, dar expresiile finale nu pot fi agreate, ati fost politist, asta presupune si o decenta in exprimare, acesta este punctul meu de vedere
2
0
A m muncit 26 de ani numai la Politia Rutiera . Acum m-am pensionat. La inceput nu prea am fost incantat de alegerea facuta , obligat de noile legi care vor intra in vigoare dupa 15. Sept. Dar acum , citind comentariul tau , ma felicit ca nu mai sunt in slujba unei vaci sau bou ca tine ! Mi-am riscat viata de zeci de ori , ca tu sa dormi linistita noaptea , sa nu fii violata cand te plimbi prin parc , sau sa nu fii talharita .... IN MORTII MATII DEC ZDREANTA ORDINARA ! Acum, ca pensionar , ti-as da o flegma pe muie . SICTIR !
0
2
Altceva decat sa behai aiurea in tramvai nu ai de facut? Sunt curios daca era cineva din familia ta in locul acelor oameni si primeau acest ajutor din partea politistului.....gandeai la fel? Intrebarea este....tu gandesti?
3
0
Cred ca lu' mata. Poate intr-o zi, tu sau neamurile tale va infigeti intr-un parapet, iar politistul sa-si vada de patrularea lui. Sa nu opreasca. Apropo, politistul nu a fost trimis la acea interventie. A oprit el din omenie.
14
0
Am vazut ca ministreasa de la MAI cauta granit sa-i faca statuie politistului ...
0
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108