REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL! VIDEO cu bărbatul BĂTUT şi LOVIT cu MAŞINA în parcarea unui club din Mamaia!

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL! VIDEO cu bărbatul BĂTUT şi LOVIT cu MAŞINA în parcarea unui club din Mamaia!

Replica API 17 august 2019 | 00:00 2064

În urma scandalului din parcarea clubului Ego din stațiunea Mamaia, acolo unde s-au tras focuri de armă, oamenii legii constănțeni au declanșat o anchetă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Astfel, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis,vineri, 16 august, în jurul orei 6.20, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia. Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie. Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit. De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletală. Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

De precizat că, până la sosirea ambulanţei şi a oamenilor legii, martorii l-au filmat pe rănit - atenţie!, imaginile pot avea un puternic impact emoţional!:

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Liliana CHIRU, A.C.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce javra de actor mimeaza ca il doare fata si se arunca pe spate. s-a si pisat pe el, cand vroiai sa o iei pe blonda cu forta sa o duci la produs erai tare in gura, ai cazut ca o zdreanta dintr-un pumn , Claudiu Montana 2 asa facea si tiganul ala mor mor, da ce esti urs h ha ha h aha
1
0
bai dar paznicii aia de la ko security sau cum se cheama ,ce au facut?le-a fost frica sa se bage?aaa ei bat doar copii de 18 ani am uitat.sunt buni pentru majorate chiar intervin!vi recomand!
1
0
Fagadau la puscarie ! Spaga mare , nu te a durut sufletul ?
1
0
salut baieti , ce se mai aude de Claudiu Montana , l-a penetrat Gabi Liutic pe montana, ia spart gaoaza? ? Unde-i zmeul , de Montana, Gabi nu iarta ..
2
0
Nu mai e Babai ca azi stiti ce faceati?Erati la obor dimineata sa va vindeti masinile si sa faceti cheta si plata futu va in gura de caini fara stapan,s au umflat muschii pe toti!Uita agresorii si victimele trecutul dar asa e cand esti caine fara stapan.Cine raspunde de Nas sa faca plata si Nas stie el ce patea ca pe vechi,muistii aia cu Bmw plata si ei si sector pe mamaia 2 ani n au ce sa mai caute,poate i primeste cineva la Mangalia sau pe statiuni
0
0
Va credeati smekeri...sa umflat umpic muschii pe voi si gata...se vede cum reactionati cand mai baga cate unu acul in voi...aoleoo mor..mor...teai dezumflat ca o "basica"...tia dat de tea julit grav pretenas
4
0
pleaca de la curvistine
0
0
Nu mai esti interlop ? Urgent salvarea si politia. Cand stateai in piept in fata lu Nas nu te asteptai la KO? Invatare de minte pt toti baietii care stau drepti in loc sa stea cu morcovu in cur
8
2
Cluburile din zona aduc numai probleme
2
0
Tiganii trebuie lasati sa se omoare intre ei.
11
0
toti meltenii si sclavii care nu deschid gura in afara internetului se gasesc sa fie smecheri in comentarii
2
5
Nu i intreaba NIMENI
3
0
Pentru toti lachetii care se cred antonescu si vlad tepes si cine stie ce alti eroi inchipuiti...voi nu sunteti in stare sa votati dar vreti sa i bagati pe astia la sapun. Din cate stiu oamenii astia umbla prin oras zi de zi, ii gasiti in toate localurile din oras...de ce nu ii bagati la sapun? Sapunarilor basiti...
7
5
Mi se pare incredibil cu cata lipsa de empatie si respect fata de viata unui om vorbiti. Nu conteaza etnia, e un om. Mie mi s-a facut rau efectiv la vizionarea videoclipului si voi sunteti de un cinism si cruzime cum doar la psihopatul din Caracal se mai poate intalni. Si va ziceti oameni...nu meritati!
3
12
caut material pentru sapun..
9
0
Era frumos pt deranj toti bulangii implicati insclusiv patronii sa faca o plata de cel putin 30-40 de mii asa doar ca vreti sa fiti smecheri,sa fi smecher la Constanta platesti baga mi as pula in copiii vostri de maxim a 2 a generatie in pantofi!Chemati la Cotton Club sa dea banii pisa m as pe ei de zdrente dar unde sunt vremurile alea?
4
2
Nu mai esti bombardier, ti a dat doua peste ochi gata mori ti ai dreaq de zdrente
11
1
daca traia maresalul sapun erau garoii astia infractori
19
1
oameni buni suntem prea plini de noi . . . suntem in stare sa facem orce sa fim o secunda in fata tuturor . . . neau zapacit rau baniii . . am uitat ca suntem oameni . . . pacat da suntem mai rau ca animalele ...
8
0
Jeguri de oameni , astia trebuie sa stea la cusca pe viata. Platesc eu 2000 lei lunar sa il tin in puscarie.
5
1
Ce X6 e ala ma daca il calci pe cap si nu o mierleste? Dute la biemer fratelo, vezi cei cu ea
8
4
Ce cacat de masina... calci pe cap si nu moare... nici nemtii nu mai fac lucruri calumea
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614