REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

IMAGINI DEZOLANTE și DUHOARE în Autogara Sud

IMAGINI DEZOLANTE și DUHOARE în Autogara Sud

Replica API 3 martie 2020 | 00:00 1184

Păcăt că nu se poate fotografia și mirosul

Păcăt că nu se poate fotografia și mirosul

Autogara Sud din Constanța, amplasată chiar în vecinătatea Gării CFR, este locul în care întâlnești un mix de mirosuri, oameni și „stiluri arhitecturale”.

Locul de unde ar trebui să plece călătorii, dar să se și întoarcă, asta dacă mai sunt în stare, a fost lăsat în paragină de cel care deține proprietatea. Autogara Sud Constanța nu are doar curse interne, ci și internaționale, în orașe din Anglia, Italia, Spania, Germania, Grecia, Turcia etc. Deși, lumea se ferește să spună numele proprietarului sau să spună câteva cuvinte despre el, o simplă căutare pe Google, ce-i drept, puțin mai amănunțită poate fi de folos. Este vorba despre Mircea Constantinescu, directorul firmei Herli Sof.

Taximetriștii din zonă, dar și cei care tranzitează autogara, sunt nemulțumiți de condițiile precare din aceasă zonă. Mirosul de urină, stâlpii scorojiți și trotuarul crăpat nu oferă deloc imaginea unei autogări moderne dintr-un oraș port al Uniunii Europene, ci seamănă mai degrabă cu refugiu ce a fost recent bombardat de către inamici.

„Nu se va face nimic. Situația asta persistă de mulți ani. Lipsesc toaletele și oamenii își fac nevoile pe unde apucă, de aici și mirosul urât.

Trebuie să te duci la subsol și să dai 1,5 lei sau 2 lei la toaleta de la subsol și multă lume nu știe despre ea.

Mulți merg până la toaleta de la gară”, au spus taximetriștii din zonă. Ei condamnă proprietarul autogării pentru felul în care arată, însă sunt neîncrezători că se poate face ceva pentru această zonă în viitorul apropiat sau chiar îndepărtat.

„Suntem prea mici pentru așa ceva. Deciziile se iau acolo sus. Dacă nu s-a făcut nimic până acum, cu siguranță nu se va face nimic. Până nu îi cade cuiva ceva în cap, nu se va face nimic”, au mai spus taximetriștii.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar mai mult ,Fagadau este chiar complice.Vom afla mai devreme sau mai tarziu ce relatii exista intre proprietar,PSD si acest nemernic de primar rosu.
0
0
Asa se putea sa fie si in Germania numai ca acolo poprietarul are niste obligatii prin contract,obligatii pe care daca nu le respecta ii da primaria o amenda de nu mai uita el de obligatii toata viata,aici se poate ca Fagadau sa nu stie ce se intampla,pentru ca pe el il intereseaza doar spagile sau alte inverteli pe care le are in programul de prioritati pt.orasul Constanta.
3
0
Unde este politia locala? Are autorizatie de functionare, cine a eliberat-o?
2
0
Bangladesh.Asta este adevarata fata a PSD-ului.Aici este un PSD in oglinta.Sictir PSD. Este obligatia voastra sa-l faceti pe slinosul ala de proprietar sa-si varuiasca proprietatea.Imputitilor !
8
0
Chici chici
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212