REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Imagini din momentul IMPACTULUI în urma căruia au MURIT 3 constănțeni! VIDEO

Imagini din momentul IMPACTULUI în urma căruia au MURIT 3 constănțeni! VIDEO

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:14 487

Au apărut imaginile din timpul impactului în urma căruia au murit mai mulți oameni, între care și constănțeni. Pe imagini se poate observa cum unul dintre autoturisme intră pe contrasens, cu o viteză foarte mare, impactul fiind nimicitor.

Teribilul accident a avut loc pe DE 85, în comuna Călimănești, localitatea Pădureni, din Vrancea, duminică, 23 septembrie. În urma accidentului rutier au rezultat şase victime. "Patru victime au decedat, printre care şi copilul aflat iniţial în şoc cardio-respirator. Alte două victime au fost preluate de SMURD şi transportate la spital", a anunţat ISU Vrancea. La faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD. Un elicopter SMURD de la Galaţi s-a deplasat la locul accidentului pentru a prelua copilul, dar acesta a murit între timp. Copilul şi părinţii decedaţi călătoreau într-o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa, din care a supravieţuit un al patrulea pasager, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Adjud. Din cealaltă maşină implicată în accident, înmatriculată în judeţul Bacău, şoferul a decedat iar o pasageră a fost transportată la UPU Focşani.

L.C.

Sursa Video digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masina alba depasea duba in urma unei alte masini care a depasit duba si s-a retras repede pe sensul ei.De aceea masina alba a ramas fata in fata cu cea tamponata din cauza acelei manevre de a depasi in urma alteia fara vizibilitate.Masinile se lovesc pe partea soferilor.Masina neagra are viteza mai mare,se pare ca are si greutate mai mare.Masina alba suporta deformarea caroseriei mai mult.Nu cred ca e vorba ca a adormit la volan ci e greseala de a depasi pe increderea ca ala din fata poate deci se poate imediat dupa el fara ca e timp.Pe acea sosea nu e timp.E foarte circulata.
1
0
Dumnezeu sa te odihneasca in pace Maria SAVU si pe familia ta! Este o tragedie cumplita, inimaginabila si fara sens. Tu spuneai ca in viata toate lucrurile se intampla cu un anumit scop. Pe acesta eu nu-l pot intelege ori cata credinta as avea. Poate doar daca Dumnezeu are nevoie numai de oameni buni cu suflet mare ca tine si nu de lepre. Este o pierdere imensa pe care o vom resimti in suflet pentru totdeauna. Pacat! Mare pacat! Asa un om nu se va mai naste prea curand ..................
6
0
asa mi s-a parut si mie, masia alba pare ca este proiectata pe contrasens si la momentul impactului are pozitie aproape perpendiculara pe axul drumului ceea ce arata clar ca nu era in depasire!
1
0
naiba sa va ia... acum ceva zile un om a evitat un bou care a virat stanga fara sa se asigure si ghici ce, a intrat pe contrasens unde din victima a devenit vinivat si victima, deci, in cazuri gen cand un idiot iti apare in fata evitam sau nu? sa inteleg si eu naiba ce fac cand dau de un bou gen
5
0
Ati vazut pe filmare ca masina neagra depaseste un tir care se retrage pe jumatatea de banda.Si masina neagra i depaseste axul drumului.Apoi apare din sens opus o duba rosie tot pe jumatea de banda ptr a putea fi depasita.Si brekul alb depaseste duba trecand peste axul drumului si loveste masina neagra.Ptr ca de ce? Cel din masina neagra nu a last si el loc ptr depasire alora care veneau din sens opus.Jumatatea ai de banda face diferenta daca unii mai ajung acasa ori nu.Chiar daca e interzis a o folosi sa stiti ca doar asa se merge fluent bucuresti-iasi.Altfel ar fi niste cozi de zeci de km.
3
3
Nu sunt comentarii la articolul unde stroe spune ca vrea sa aiba o felatie foarte buna cu moga ,fagadau,tutuianu
7
1
Frate suntem pe primu loc in Europa , la morti din accidente auto , indiferent ca rezulta din ciocnirea dintre masini sau pietoni omorati pe trecerea de pietoni. Parca suntem indiferenti , fata de semeni nostri . A ajuns o bucata de tabla , fier si plastic sa ne conduca pe noi...sau era invers ?!
6
0
A fost o sicanare in trafic , inainte sa iasa pe cotrasens masina alba a avut o '' altercatie'' cu duba rosie , clipul poate fi vizionat pe you tube la calitate maxima si se poate oberva cu usurinta...
4
2
E 85 are o banda de circulati si acostament consolidat. Repet, acostament consolidat. Poti sa-i spui si trotuar mai intarit. Deci nu ai voie sa mergi cu masina pe acolo. Daca cumva vei accidenta vreun biciclist sau vreo vaca va fi numai vina ta.
1
0
Amandoi puteau evita impactul dar niciunul nu a avut vreo reactie. Pacat ca din prostia lor au murit si alti 2, nevinovati.
4
1
Cine conducea masina alba si cine cea neagra?,
2
0
bai rahatule , cel din masina alba , care a produs accidentul era constantean
9
0
Baiete esti prost? Tu nu intelegi ca banda normala de mers e ingusta ptr tiruri?Latimea pe banda principala nu are nicio treaba cu siguranta rutiera. Jumatatea de banda e cel mult suficienta ptr ciclisti.Nu are nicio treaba cu urgenta.E drum expres,corect.Si daca nu este folosita banda de urgenta pe fiecare sens de mers cum se pot face depasiri nu zic regulamentare ptr ca traficul e masina dupa masina,ca sa zi asa,dar in conditii de siguranta cand o masina e in depasire peste axul drumului masina din sens opus se retrage pe jumatatea aceea de banda?In plus nu sunt pasarele ptr pietoni.
2
1
pentru "E85" - este un drum exrpres cu banda de urgenta. Daca s-ar respecta legea ar trebui sa nu circule nici o masina pe jumatatea aia de banda. Si daca politia ar aplica legea ar trebui amendati toti cei care circula pe banda de urgenta. E imposibil sa mergi pe acel drum normal, deoarece fff multi "conducatori", dau flashuri. Condusul agresiv deasemenea nu este sanctionat. Asa ca este imposibil sa mergi legal, pe banda normala de circulatie din cauza retarzilor care iau permise pe bani. Si tot din cauza asta politia inchide ochii, pentru totul pleaca de la ei sa fie ttul normal
4
2
In ct la oras traseu se da 300 euro spaga la sala teorie se da intre 2000mii daca stii sa citesti si 3000 euro daca nu stii sa citesti
7
3
ala cu masina neagra a stiut sa conduca. In mod sigur de la el din masina au scapat toti.
1
4
astae expresiamdefinitorie in n centenar!!! coaie, coie, coaie! futu va n gat de analfbeti
0
7
Acest drum european e o capcana.Si nu o capcana pe o portiune ci pe sute de kilometri.Din cauza caselor aproape de sosea nu s-a putut face 2 benzi pe sens ci una si jumatate.Un tir depasit inseamna depasire peste axul drumului.In unele locuri exista doar o banda pe sens.Ochii soferilor sunt permanent derutati de marcajele soselei.Sunt numeroase cazurile cand pe acest drum tirurile si autocarele isi trosnesc oglinzile ptr ca latimea benzii de mers e foarte ingusta.Trebuia exproprieri si facuta o sosea normala cu 2 benzi pe sens incapatoare.E drum european dar are morti pe el cat la un razboi.
21
1
Sunt convins ca dobitocul moldovean era in masina alba...si a adormit la volan...asa pare...a curmat 3 vieti nevinovate din care una a unui copil...Asa sunt moldovenii spurcati se dau destepti dar sunt cei mai dobitoci din toata lumea nu numai Romania
11
17
Si va mai numiti soferi? Cel cu masina alba a fost un idiot notoriu dar nici cel cu masina inchisa la culoare nu a avut nici o reactie! Amandoi sunt vinovati, mai mult sau mai putin! A conduce o masina nu inseamna numai sa apesi pe pedale si sa te tii de covrig!! E nevoie de intuite si minte iar din pacate unii nu poseda deloc aceste calitati!
15
6
..........
3
5
O tragedie care putea fi evitata !
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108