REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

IMAGINI HORROR! Un câine ar fi fost împușcat la Costinești

IMAGINI HORROR! Un câine ar fi fost împușcat la Costinești

Replica API 5 martie 2018 | 00:00 277

Imagini incredibile la Costinești! O postare pe o rețea de socializare a încins spiritele printre iubitorii de animale. Din nefericire, un câine a fost omorât, iar cei doi pui ai săi stau lângă cadavrul mamei. Potrivit autorului postării, câinele ar fi fost împușcat de către o persoană necunoscută. „În Costinești, „un om” a împușcat un câine, lăsând doi pui fără mamă. Distribuiți, vă rog, poate le găsim stăpâni, încă sugeau la mama lor, vor muri de foame și de frig dacă nu le găsim stăpân”, a scris femeia pe Facebook.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo doarme sau e la sprit.cu.cristea
0
0
Nu va e Putin rusine cu postarea asta si promovarea maidanezilor , clar nu e impuscat , sunt probleme mai serioase decat maidanezii astia care musca lume si iti e frica sa treci de ei ,nu iti poti lasa copii LA joaca , o zii buna va doresc
1
3
Nici vorba de impuscare...pare devorat de alti caini dupa o fatare incompleta...adica trebuia sa aibe cel putin 4 catelusi . Din cauza ca nu au iesit si ceilalti pui , i-au provocat moartea...
1
1
Imbecilitatea atinge cote alarmante, din pacate!
0
0
Il voi corecta pe domnul...Costinestiul oras? Este o comuna in cadere libera, pustie, sinistra, fara locuri de munca....doar cativa smecheri care vin vara si pleaca cu sacii de bani. In rest....Dumnezeu cu mila.
0
0
Voi sunteti dementi?Ziaristii lui Peste? De ce Dzeu nu blurati imaginea? Sunt si copii care pot avea acces la informatie! Sau oameni bolnavi de inima! Cine Dzeu v-a facut pe voi ziaristi? Cat despre nemernicul care a facut oribilitatea asta, sa arda in focurile Iadului!
0
1
Eu nu cred ca incalca nimeni legea in afara de acel "criminal" Cel care a impuscat acel caine nu cred ca era un copil.....este imposibil sa nu fie gasit criminalul cati poseda astfel de arme in acel oras? Doar ca nu intereseaza pe nimeni de cele mai multe ori
4
0
sugerez sa va documentati putin legat de postul asta. pot vedea imaginea cand intru pe site DESI POATE NU IMI DORESC SA O VAD. nu primesc NICAIERI o intrebare legata de varsta de minim 18 ani. si totusi, poza aia e DIRECT PE SITE. nu incalcati voi putin legea ?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468