REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Impact grav între două mașini, pe DN22 A Constanța-Tulcea; o persoană a murit

Impact grav între două mașini, pe DN22 A Constanța-Tulcea; o persoană a murit

A.F. 19 ianuarie 2023 | 21:27 3165

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă, pe DN 22A Constanța – Tulcea, în zona localității Cataloi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Impact grav intre doua masini, pe DN22 A Constanta-Tulcea; o persoana a murit

În jurul orei 21:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență  “ Delta” al județului Tulcea, a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, la ieșire din localitatea Tulcea. Către locul indicat de apelant, au fost direcționate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. 

Impact grav intre doua masini, pe DN22 A Constanta-Tulcea; o persoana a murit

La fața locului, echipajele de intervenție au constatat că este vorba despre o coliziune între două autoturisme, rezultând o persoană încarcerată. S-a intervenit pentru extragerea victimei( o persoană de sex feminin în vârstă de 52 de ani) din autoturismul grav avariat.

 

Impact grav intre doua masini, pe DN22 A Constanta-Tulcea; o persoana a murit
Din păcate, echipajele SAJ prezente la locul intervenției, au constatat decesul acesteia.
Cele două persoane aflate în cel de al doilea autoturism, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Update:

Șoferul era drogat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din direcția localității Cataloi, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din județul Tulcea.

Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 52 de ani.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Totodată bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a fi stabilite cu exactitate toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt delicii la masa ma chedonului, le mananca cu toata familia
9
2
Și voi pe brânză de CAPRE.
3
1
Q7 de cypanezi... carnet luat pe branzadeoaie.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212