REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

În benzinării bate vântul, vânzările au SCĂZUT cu 50%!

În benzinării bate vântul, vânzările au SCĂZUT cu 50%!

Replica API 23 aprilie 2020 | 00:00 2414

Preţurile carburanţilor au scăzut în Europa în această perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus. În România, la pompă, un litru de benzină costă în jur de 4,5 lei, iar litrul de motorină între 4,7 și 5 lei. Cu toate că prețurile carburanților au scăzut, iată că situația nu e chiar atât de roz pentru benzinării, care reclamă o scădere a vânzărilor, din cauza măsurilor luate de autorități pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Vânzările au scăzut cu 50-60 la sută

Conform reprezentanților unei benzinării din Constanța, în această perioadă vânzările au scăzut foarte mult din cauza măsurilor impuse de autorități: ”Vânzările au scăzut cu cel puțin 50% în această perioadă. Oamenii pur și simplu nu mai alimentează la pompe, din cauză că nu mai ies din casă cu mașinile preferând să meargă pe jos dacă au ceva de cumpărat. Pe lângă asta, și vânzările din shop (produse din interiorul benzinăriei) s-au redus foarte mult. Nu știu cum o să supraviețuim dacă o să continue această stare de urgență. Angajații trebuie plătiți, taxele trebuie plătite dar încasările scad”.

În parcările benzinăriilor bate vântul

Dacă înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus parcările benzinăriilor erau pline de șoferi dornici nu numai să alimenteze mașina ci și să savureze un sandwich sau o cafea, iată că acum prin parcări bate vântul, lucru deloc benefic pentru veniturile benzinăriilor. Majoritatea benzinăriilor care aveau și această componentă de servit mâncare sau cafea, au fost nevoite să închidă terasele unde serveau, singura variantă rămasă pentru clienți fiind aceea de ”take and go”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernantii care acum ne tin in casa si nu mai pot ei de sanatatea noastra au dat petrolul romanesc pe degeaba la sraini.
0
0
Sa dai explicatii dupa ce inveti sa scrii corect, analfabetule! Daca nu stapanesti termenii stai dracului pe curul tau de postac prost! Ai vrut probabil sa spui ELUCUBRATII?!
4
2
La 100 $ barilul pretul la pompa era pe la 5 lei ,la vreo 27 $ barilul pretul e tot pe acolo ,inseamna ca pretul nu e functie de materia prima.Ce sa fie?
12
0
nu uitati ca pretul petrolului cumparat incluse si pretul transportului de la sursa la beneficiar, plus costul cheltuielilor de rafinare, ca doar banuiesc ca va dati seaama , la pompa nu se vinde petrol brut, asa ca astia cu 2 lei litrul de benzina , mai ganditi putin, inainte sa scrieti eculubratii
2
5
De unde plm are austri petrol si gaze astia sant un intermediar iau gaz romanesc si rusesc de la gazprom si il dau la pret artificial marit
7
0
Sa dea faliment nemernicii astia , sunt in stare de orice !
7
0
OMV ule de ce mai tii preturile sus, bagi toti banii profit in Austria. Nastase PSD a vandut PETROM Austriei care duc toti banii nostrii acolo. Austriecii n-au bani...
14
0
daca pretul petrolului a scazut sau e negativ , cumparati-l voi si rafinati-l . poate vindeti voi benzina la 2-3 lei . nu uitati ca din leii astia 75 la suta ii dati la stat , pe accize . greu cu matematica cand vrei totul moca
2
9
FOAME LUNGAAAA BAAAAA!!! Jegosi infecti dar mandri ca suntem slugi!LASA TI PRETUL JIVINE CU BULETIN! La cate e pretul pe baril ar trebui sa pun benzina si sa imi mai dai si rest de la accize stiti voi nu va prefaceti ca nu!Sper sa muriti in chinuri vaccinati de BILL GATES si BIGPHARMA
5
3
Si guvernul ar trebui sa scada accizele, daca e bal bal sa fie.
5
1
PRETUL BENZINEI IN MOMENTUL DE FATA AR TREBUI SA FIE INTRE 2 SI 3 RON, IAR IN CONDITII NORMALE INTRE 3 SI 4 RON .... LA CE "PRAF" ESTE !!! IN ROMANIA SE PARE CA NU CONTEAZA ... LA NOI CRESTE DE 100 DE ORI SI SCADE DE 10 ! O SA MERGEM PE JOS MAI MULT CA TOT VINE VARA ... PANA O SCADA CUM TREBUIE PRETURILE !!! HAI SANATATE !!!
12
1
atata timp cat barilul se tranzactioneaza pe minus, pretul la pompa nu ar trebui sa fie mai mare de 3 lei benzina sau motorina!!!
12
1
Sa scada si pretul carburantului la pompa.
10
0
Asa va trebuie, in conditiile in care barilul este cum este la noi litru a scazut foarte putin, la ora asta trebuia sa-l cumparam litru cu 2 lei.
10
1
A SCAZUT CU APROXIMATIV 1 LEU IN 6 LUNI. PE BUNE ? DECI, IN ROMANIA SE PARE CA NICI MACAR O PANDEMIE DE ASA ANVERGURA NU PREA AFECTEAZA PRETUL BENZINEI, INCREDIBIL PE PRAFUL ASTA PRETUL BENZINEI AR TREBUI SA FIE 3 RON SI IN CONDITII NORMALE INTRE 3 SI 4 RONI ! AR TREBUI SA FACEM TREABA ASTA MAI DES SI DUPA PANDEMIE ... MERGEM PE JOS NU O SA FOLOSIM MASINILE SA VEDEM CE SE INTAMPLA !!! SA SCADA CUM TREBUIE PRETUL BENZINEI SI REVENIM LA POMPE, PANA ATUNCI STATI SA VA PLANGETI, ASTA MERITA !
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212