REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

În CARTIERUL Henri Coandă, COPACII NU au VIAȚĂ lungă. VIDEO

În CARTIERUL Henri Coandă, COPACII NU au VIAȚĂ lungă. VIDEO

Replica API 21 decembrie 2020 | 00:24 2119

Cartierul Henri Coandă a fost de la momentul construirii o zonă problemă. Dacă până acum cele mai multe probleme le făceau adulții de aici, iată că de la un timp și copiii lor le calcă pe urme. Ziua în amiaza mare, aceștia se chinuiau din răsputeri să rupă crengile unui copac din imediata apropiere a cartierului. Cu toate că trecătorii au încercat să îi oprească, singurul răspuns cu care s-au ales au fost câteva înjurături bine ticluite.

Cu toate că în jurul cartierului Henri Coandă vegetația nu rezistă foarte mult, municipalitatea a plantat câțiva copaci în jurul cartierului, însă se pare că aceștia nu vor avea viață lungă. Un grup de 10-12 copii foloseau crengile unui copac pe post de leagăn străduindu-se din răsputeri să îl rupă. Cu toate încercările oamenilor de a-i opri, aceștia nu s-au lăsat până nu au reușit să rupă câteva crengi ale copacului.

”Nu avem ce să le facem. Dacă încercăm să le atragem atenția, ne înjură. Chiar dacă sunt mici, sunt răi și needucați.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, un vecin nemulțumit.

În Henri Coandă vor fi instalate camere de supraveghere

Vă reamintim că Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța încheiat contractul de furnizare privind instalarea în Campusul social Henri Coandă a unui sistem de supraveghere video, menit să ducă la creșterea gradului de siguranță din ansamblul de unități locative modulare. Investiția presupune instalarea, configurarea și programarea unui sistem de supraveghere video cu camere de luat vederi de exterior, destinat supravegherii teritoriului Campusului și urmăririi eventualelor încercări de acces neautorizat sau pătrundere prin efracție. Poate că odată cu instalarea acestor camera, cei din jur vor putea să doarmă mai liniștiți.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Asa e rasa, incercau sa se suie in el.
0
0
au invatat si ei de la aia care taie padurile
4
1
sapunul de cioara va fi la mare cautare ! A venit AUR la putere !
11
0
Se flutura des ideea ca trebuie sa avem camere pe fiecare metru patrat , netinand cont de costurile imense pt tehnologie, supraveghere si pedepsire.E mai ieftin sa gasim solutii pentru integrarea lor in munca.Aducand asiatici pentru munca necalificata nu integram oamenii saraci si fara scoala autohtoni .Am eliminat sursele de supravetuire precum oborul impingandu i la alte surse mai putin elegante Toate statele civilizate lasa supape de supravetuire pentru saraci
3
0
Polutia romana nu are timp de ciori! Ei trebuie sa faca planul de amenzi! Ciorile astea borate ar trebui relocate la Polul Nord!
15
0
Transformati complexul in azil si pe astia sa-i duceti in balta brailei sa-si faca tara lor si ce produc aia sa manince si gura lor Le dam presedinte pe ciolacu ca si asa viseaza el sa fie vataf si mai ales ca-i simboolic in parlament
12
2
Romii locuiesc in Rominia si vorbesc limba Romani
6
7
tiganului,tatarului,firmei polarislui iorgus zznfir si radu cristian Nu lemplac copacii.Nu aduc niciun ban decittaiati si pusi pe foc de tigani,tatarului crescut in stepa ni.i trebuie,asa ca hai sa.i taiem.De aia arata mangaliacta,mamaia,statiunile olimpneptunvenus,saturn,jupiter ca in zabrauti.tiganie si ciment,atit au in cap borfasii. iar tiganii cum vad un copacel,cum ilrup. Nu mai cumparati si dati pomana tiganilor,ydiotilor!!!
4
1
gard electrificat, santuri adanci de 5 m lat de 3 , drone cu glont pe teava,castrati,sterilizate ciorile de mici ...
23
0
Ce se invete boratele de ciori de la ciorile batrane? O infectie de loc in buricul Ctei. O rusine a orasului acest ghetou. Daca le ati dat cotete de pomana, puneti si bata pe ei. Nu stiu decat de bici , ca animalele.
24
0
din pacate sunt foarte multi romani care-i pupa-n cur pe tigani .
22
0
ce sa...camere...acolo treb sa dai cu bata si apoi sa intrebi cine e vinovat.
15
0
...............
10
0
Asta a filmat din masina niste puradei ca e o mare pizda de om. Nu avea tupeu sa-i filmeze afara din masina hahahah
2
21

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407