REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

În goană după bani, Copos și-a scos la vânzare... saltelele de la hotelul Europa

În goană după bani, Copos și-a scos la vânzare... saltelele de la hotelul Europa

Andreea VREJOIU 10 iunie 2023 | 00:00 5362

Hotelul Europa din Eforie Nord, deținut de familia fostului finanțator al echipei FC Rapid București, George Copos, a scos la vânzare mai multe bunuri. Vorbim despre mai multe saltele de pat și de șezlong. Anunțul a fost publicat pe rețelele de socializare, iar mai mulți oameni au profitat de chilipiruri. Prețul pentru o saltea de pat era de 150 de lei, iar o saltea pentru șezlong se vindea cu 50 de lei. Potrivit anunțului, saltele se prezintă într-o stare bună și se oferă chiar și factură și bon fiscal.

in goana dupa bani, Copos si-a scos la vanzare... saltelele de la hotelul EuropaGeorge Copos

În goana după bani, George Copos a scos la vânzare mai multe bunuri din Hotelul Europa pe care îl deține în stațiunea Eforie Nord. Mai exact, au fost scoase la vânzare saltele pentru pat, dar și saltele pentru șezlonguri.

in goana dupa bani, Copos si-a scos la vanzare... saltelele de la hotelul Europa

O saltea de pat, cu o dimensiune de 160 cm x 200 cm, se vinde la prețul de 150 de lei, iar salteaua pentru șezlong la prețul de 50 de lei. Un chilipir... ținând cont de faptul că, în magazine, prețul unei saltele de dimensiunile celei amintite anterior, pornește de la 600 de lei, iar în cazul unei saltele pentru șezlong, prețul pornește de la 150 de lei.

in goana dupa bani, Copos si-a scos la vanzare... saltelele de la hotelul Europa

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de un angajat al hotelului. Conform anunțului, saltelele se află într-o stare bună, iar viitorii cumpărători vor primi și bon și factură fiscală. Așa să tot faci afaceri!

in goana dupa bani, Copos si-a scos la vanzare... saltelele de la hotelul EuropaHotel Europa, Eforie Nord

Societatea Ana Hotels SRL a fost înființată în anul 1993 și are sediul în București, sectorul 1. Anul 2020 nu a fost unul extraordinar pentru societatea care deține mai multe hoteluri pe întreg teritoriul României, bifând datorii de peste 41 milioane de lei. În 2021, acestea s-au triplat, ajungând la 129 de milioane de lei.

George Copos este proprietar al mai multor firme din holding-ul Ana. Din acest grup fac parte, între altele, grupul de cofetării Ana Pan, Ana Hotels - cel mai mare grup hotelier din România, după cifra de afaceri, (cu unități de ospitalitate și centre de wellness în București, Poiana-Brașov și Eforie-Nord), Ana Tower, Ana Teleferic, Athenee Palace, Ana Foundation, Ana Yacht Club și Ana Residences.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astea din poze-s saltele de hotel de 4 sau 5 stele cat are Europa ?
1
0
sa scoata la vanzare si hartia igienica folosita! Pe o parte.
5
0
p*****l
2
0
paduchelnitzele alea de saltele sint bune de pus pe foc.europa,o mizerie asfaltata si cimentata,pprostanul a taiat toti pomii.daca pui korul bucatar iese harat arafat.
6
0
Pai ce faci mai Copos itzi platesti datoriile sau faci misto de credidori,cate saltele in valoare de 150 si 50 de lei trebuie sa vinzi pentru ca sa iti acoperi datoria de 129 de milioane de lei ?,cred ca cea mai mare datorie o are Copos la stat caci pe functionari statului de la ANAF sau care or mai fi ii doare in basca de bani statului pe care trebuie sa aduca la bugetul de stat,cu toate ca astia sunt platitzi destul de bine de la bugetul de stat.
5
0
Asta stie se plateasca impozite sau prejudiciul de la transferuri din 1990 incoace. Trebuie blocate toate conturile.
7
1
Le cumpara pe toate Anca Nedea, care a fost managerita si iubitzika utc istului !
9
0
Cumpărati și gunoiul cal dă ieftin nu stați la coadă Intrați în față Vă mai întrebați de ce romanul e ultimul in Europa Preturi mocangeală ptr fraierii din țară
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468