10.4° Constanța Mar., 4 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6142
10.4° Constanța Marți, 4 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6142

Încep LUCRĂRILE de RENOVARE la PENITENCIARUL Poarta Albă

Replica API 12 octombrie 2020 1948

O serie de investiții urmează a fi făcute la Penitenciarul Poarta Albă. În curând vor începe lucrările de renovare a penitenciarului, în prim plan fiind secția exterioară, ce se află la Valu lui Traian. În plus, conducerea penitenciarului intenționează să mai achiziționeze o serie de materiale și echipamente de protecție pentru combaterea noului coronavirus, dar și a altor boli transmisibile de la o persoană la alta.

Cât costă investițiile

Lucrările de renovare vizează reparații generale și intervenții minore la clădirile din cadrul secției exterioare de la Valu lui Traian. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 503.632.02 lei. În ceea ce privește furnizarea de materiale și echipamente de protecție pentru combaterea Covid-19 și a altor boli transmisibile, valoarea totală estimată a contractului este de 235.510 lei.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Situația epidemiologică impune investiția

Autoritatea contractantă a optat pentru această investiție ca urmare a situației create la nivel național de către pandemia cu coronavirus. Pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și în vederea asigurării protecției personalului din cadrul Penitenciarului Spital Constanța Poarta Albă și unitățile arondate acestuia, pe durata programului de lucru, se impune achiziția de produse care să asigure protecția individuală și, astfel, limitarea posibilitaților de extindere a pandemiei, in timpul desfășurării activității.

Autoritatea contractantă a optat pentru încheierea unui acord-cadru pentru o perioada de 6 luni, având în vedere evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și pentru că, la momentul actual, stocurile produselor în cauză, asigură necesarul pentru o perioadă de maxim 30 zile. Printre echipamentele ce urmează a fi achiziționate se numără combinezoane, capeline, bonete și șorturi impermeabile.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ma dax,tu esti suparat pe parlamentari si nu stii asta.
0
0
MUIE TUTUROR PUSCARIASILOR.
1
0
Foarte bine! daca avem pretentia ca suntem in Europa si suntem un popor crestin!
1
2
confort la maximum , mancare si de sarbatori, dumineca putina bauturica langa o pastrama si un vanat usor,apoi la sala , somn de voie cu televizorul deschis! Asa iti atragi clienti si iti faci reclama!
3
0

Local

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347