REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Individul care AGRESA minore la Năvodari, 'SĂLTAT' și INTRODUS în PENITENCIAR

Individul care AGRESA minore la Năvodari, 'SĂLTAT' și INTRODUS în PENITENCIAR

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:12 493

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au depistat pe Șerban Nicușor Petcu, în vârstă de 48 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Precizăm că totul a început după ce o femeie a postat pe Facebook un episod în care fiica ei, în vârstă de 13 ani, a fost victima acestui bărbat. ”Prin intermediul acestui grup din oraşul nostru (Orașul Năvodari), doresc să precizez că astăzi (luni – n.r.) a fost o zi devastatoare pentru mine, când am aflat de la copilul meu, care ieşise la o mică plimbare cu căţelul, lângă parcul de lângă Școala 3 (zona cu iarbă din apropierea terenului), pe la ora 16.00. Un domn, care are şi el un câine de rasă, cocker, se pare că ar locui prin împrejurimi, în zona Alfa Beta, a fost atât de nemernic încât mi-a acostat fata, ademenind-o cu întrebări şi alintături despre căţelul nostru, un junior de cinci luni, rasa bichon havanez. Fata a realizat imediat că ceva este în neregulă cu comportamentul individului, în momentul când îi explica câinelui că o să-l lase fără mama şi în secundă doi a prins-o de antebraţ, a strâns-o şi, pentru câteva momente, i-a pus şi mâna la gât, apoi, fără neruşinare, pe coapse, efectiv lipind-o de el, urmând şi gestul de palpare sau cum s-o numi al sânilor. Este groaznic să i se întâmple aşa ceva unei fete, la o ieşire în parc, la doi paşi de casă. Copilul s-a zbătut efectiv să se elibereze din braţele vânjoase ale lui, spunându-i că spune părinţilor şi la poliţie”, a scris Iulia pe Facebook. Tot ea a relatat că o în urmă cu ceva timp o fetiță de 3 ani a pățit același lucru. Și oamenii s-au mobilizat și au început să furnizeze informații. Polițiștii au declanșat cercetările și l-au prins imediat, individul fiind arestat. Apoi a fost trimis în judecată și acum condamnat.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in penutenciarul Poarta Alba,valea seaca,sa-l vezi pe dl.puscarias SERBAN NICUSOR PETCU, cum se vaicareste, ca nu sunt conditii,ca dorm pre multi in camere,ca nu este mancarea buna,ca spatiul din curtea unde trebuie sa se plimbe galanii,este prea mica...etc...etc...atunci dlor.golani..de ce nu va bagati minte-an cap si faceti magarii,hotii infractiouni de tot soiul la puscarie,trebuie sa fie mult mai rau...sa va invatati minte...
1
0
impuscat si gata, asta asa o sa faca cat traieste
3
0
Eu o prindeam pe Iulia cu bratele mi vanjoase o trimeteam pe fata cu cainele sa ii ia ceva si o dezbracam incet , ii rupeam hainele cu forta si o violam salbatic nu inainte de ai dezmierda prelung cu limba pasarica doritoare oferindu i o seara de neuitat cum nu a avut niciodata. Asa se face nu ca ala, doamne cati nemernici sunt pe lumea asta.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108