REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Infractorii se ASCUND sub masca lui Moș Crăciun: iată ce a făcut un bărbat din Mihail Kogălniceanu

Infractorii se ASCUND sub masca lui Moș Crăciun: iată ce a făcut un bărbat din Mihail Kogălniceanu

Replica API 18 decembrie 2019 | 00:56 744

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI!

ATENȚIE, CONSTĂNȚENI!

O persoană care a plătit serviciile unui Moș Crăciun pentru mai multe evenimente susține că s-a trezit fără telefon, acuzându-l pe bărbatul în cauză de furt. Au ajuns la Poliție, iar persoana vătămată și-a recuperat bunul, susținând că nu a mai depus plângere. Acest fapt este confirmat și de către oamenii legii, care au precizat că s-au autosesizat în speța de față.

”Această persoană se numeste Constantin Vișan zis si (Codiță) din localitatea Mihail Kogălniceanu județul Constanța. Am solicitat serviciile dumnealui pentru 5 spectacole ce le avem organizate în județul Constanța dintre care unul fiind la Buzău. Ne-am înțeles la preț, am bătut palma (prin telefon) si a doua zi a venit și am plecat către Buzău. Am făcut spectacolul pentru acei copii ia angajaților de la aceea fabrică, iar la întoarcere am avut o mică problemă cu mașina (rupt un amortizor). Am chemat pe cineva să mutăm bagajele dintr-o mașină în cealaltă, timp în care acest Constantin Vișan (Moș Crăciun) mi-a luat telefonul din bordul mașini cât timp noi mutam bagajele. A doua zi ne-am dat seama că telefonul lipsește (telefon de serviciu al firmei) si am cotrobăit toată mașina, între timp el a intrat pe telefon pe profilul de Facebook ce era logat cu parolă și toate cele. Telefonul nu suna deoarece a scos cartela, însă noi avem toate telefoanele sincronizate și am găsit locația curentă a telefonului: Mihail Kogălniceanu. Așa ne-am dat seama că moșul a facut să dispară telefonul”, a scris o persoană pe Facebook.

Așa cum este precizat și mai sus, bunul a fost recuperat, persoana vătămată spunând că a găsit în telefon un video în care Moș Crăciun vorbea cu o altă persoană, iar discuția se referea chiar la acest furt.

”Acest om înseamnă că el cu așa ceva se ocupă, mergând în grădinițe, școlii, case de oameni ce vor să facă o bucurie copilului si aducându-l pe MoșCraciun la ei acasă, iar moșul la final plecând cu câte ceva din casa oamenilor. Atenție pe cine băgați în casă și în cine aveți încredere, în ziua de azi și MoșCraciun te fură, deci nici moșul nu mai e ce a fost odată”, a mai scris persoana vătămată.

L.I., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu Boldea de la aeroport. A furat banii de pacanele a liderului de sindicat machidon - Fotu si acut trebuie sa dea inapoi banii. Au furat si cotizatiile sindicatului.Acum cauta de furat sa puna banii inapoi.
0
0
INTERLOPII SI PROXENETII ROUMANIEI SUNT LEGEA SI EI FAC CE VOR OMOARA CAND VOR, TRAFICHEAZA PERSOANE INDIFERENT DE VARSTA CAND VOR ATATA TIMP CAT ORGANELE M.A.I SUNT IN APARAREA LOR.EI SUNT SPOSORII ORGANELOR M.A.I PANA LA PRESEDINTELE ROMANIEI.TOTI SUNT CORUPTI PANA IN MADUVA OASELOR.DACA FURI UN COVRIG SCRIE TOATA PRESA SI ESTI IN LANTURI LA OCNA.DACA ESTI IN GASCA SPONSORILOR TOATE TI SE CUVIN IN CONCLUZIE MUCLES.ZICALA ESTE DAI MAI DEPARTE CA MERGE NU ITI TINE SPATELE.SEMNEAZA ARTICOLUL FAMILIA DINCA INTERLOPII SI PROXENETII ROUMANIEI
3
1
FAGABOU ERA !!!
4
1
Un mos cu apucaturi urate !
4
0
de doi bani , sa furi un telefon !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272