REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Înjunghieri într-o sală de jocuri din Mihail Kogălniceanu

Înjunghieri într-o sală de jocuri din Mihail Kogălniceanu

Virgil STOIAN 10 noiembrie 2022 | 00:00 1691

Achin Ercif a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și  portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Inițial acesta fusese trimis în judecată și pentru lovire și alte violențe, însă, în urma retragerii plângerii a încetat procesul penal.  Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 3 noiembrie 2022 și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că, pe fondul unui conflict anterior, a înjunghiat o persoană, în incinta unei săli de jocuri.

La data de 16.07.2022, ora 02:10, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în sala de jocuri Tu Caffe din localitate, o persoană a fost înjunghiată. La faţa locului a fost identificată victima, ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul umărului stâng, şi care a declarat că în urmă cu aproximativ 30 de minute un bărbat intrase în bar, având în mână un cuţit, cu care l-a lovit. Potrivit declarațiilor victimei, autorul este Achif Ercin cu care victima ar fi avut un conflict anterior, în Satul de Vacanță din Mamaia. Acesta ar fi provocat persoana vătămată la o bătaie, în pădure. După ce victima a refuzat acest duel bărbătesc, inculpatul a reintrat în bar având în mână un cuţit, a venit direct la el şi i-a spus că vrea să îl omoare. Apoi l-a lovit cu cuţitul în zona umărului stâng. Toți clienții au fost indignaţi şi speriaţi de ce se întâmplase, părăsind sala ulterior.

 


Elementul material al laturii obiective este reprezentat de acţiunea inculpatului de a se manifesta agresiv faţă de cei prezenți la faţa locului și de a exercita violențe asupra unora dintre aceştia, cu consecinţa tulburării ordinii și liniştii publice. Instanța a reținut că inculpatul, pe timp de noapte, într-un local public, a purtat, fără drept, un cuțit și a lovit persoana vătămată, pe fondul unor divergențe avute, comportament care a tulburat ordinea și liniștea publică. Cu toate acestea, se reține că persoana vătămată și-a retras plângerea prealabilă formulată în cauză. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea inculpatului la 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tentativa de omor se considera mai nou tulburarea ordinii și liniștii publice? ( LOL )
1
1
s.au umflat gogosile in ttiganii turci.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212