REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

INSPECTORII ANAF, LA POARTA COMBINATULUI PETROMIDIA!

INSPECTORII ANAF, LA POARTA COMBINATULUI PETROMIDIA!

Replica API 15 iulie 2017 | 00:21 2085

Inspectorii ANAF continuă acţiunile pe linia combaterii evzaiunii fiscale pe litoral! De data aceasta, nu vorbim despre agenţii economici din domeniul turismului, ci despre un mare contribuabil la bugetul de stat. Mai exact, inspectorii ANAF s-au aflat de miercuri, 12 iulie, dar şi joi, 13 iulie, la poarta combinatului Petromidia din Năvodari, unde au oprit toate cisternele care ieşeau din incintă, pentru a le verifica documentele de însoţire marfă, în vederea depistării eventualelor omisiuni la plata accizei pe combustibili. Şi în cursul zilei de vineri, inspectorii ANAF verifică cisternele.

Zeci de cisterne au fost astfel verificate.

Mai amintim că inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat, în perioada 3-9 iulie, 255 de firme de pe litoralul românesc şi au aplicat sancţiuni totale de 952.918 lei. Potrivit Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), inspectorii antifraudă au aplicat 215 de sancţiuni contravenţionale, din care 171 amenzi şi 44 de avertismente, valoarea totală a amenzilor fiind de 931.500 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au numarul au ziua si ora pot afla foarte usor cine au condus-o DACA SE VREA. Dar corb la corb nu-si scoate ochii are dreptate pasarica de dinainte
1
0
Daca un sofer obisnuit opreste asa pe contrasens apare instant garcea cu teasca de amenzi dar fiind vb de alti bugetari corb la corb nu-si scoate ochii nemernicii
1
0
Mai sa stea la mata la poarta
0
0
In tot orasul la toate institutiile de stat se comercializeaza cu traista , haine , detergenti, parfumuri , bijuterii aur si argint de catre persoane fara firma , autorizatii sau sa plateasca taxe, inspectorii de control cumpara pe caiet de la aceste persoane care introduc in tara prin Vama veche fel si fel de produse din Turcia fara sa plateasca nimic, noi cei cu firme autorizate si cu angajati , chirii , taxe platite suntem urmariti de controale la tot pasul, oare in Germania, Italia si toate statele europene sunt oameni care vand cu traista prin birourile bugetarilor????
0
0
Tu esti cumva sofer oe cisterna?ANAF-ul sa verifice cite rezervoare de peste 200 litri se afla sub platformele cisternelor.e unul TAVI in Agigea care are 12 cisterne.fiecare cisterna are cite 2 rezervoare suplimentare sub platforma.eke se umplu automat la umplerea custernei.la golirea ei,ele ramin pline.la garaj e un adevarat PECO.si uite asa unii se fac miliardari si sfideaza pe oricine si orice lege.deci ANAF,cautati unde trebuie.nu mai inchideti ochii.
9
0
La colegul vostru Busu machedonu din Costinesti ati fost? Are vila TRIUMF la intrare in Costinesti de la bariera gara halta pe partea dreapta cu marea .Este vizibila atata ca inaltime cat si ca reclama .Incepeti cu ai vostri si terminati cu ai nostri !
9
2
stau degeaba, nu pleaca nimeni din rafinarie fara documente legale
5
0
Sa-l pupi in pula pe Boureanu ! Esti un sifon infect !
2
3
La Mangalia in Gara e plin de tigani cu masini de tx care fac taxi la piraterie si ANAF ul avea 2 masini parcate langa ei. Mi e scarba. E a nu stiu cata oara cand lumea reclama tigania din gara si politia trece la 5 minute pe langa statia din Gara si nu ii pasa . Huoo , bine ca stiu sa dea in Boureanu
6
1
Lasa evaziunea, aia are cursul ei, te poti judeca , dureaza pana la verfictul final.Mai la indemana ANAF este amenda aplicata pe loc si care trebuie achitata, sa fie banutul pentru maririle haotice de pensii,salarii, indemnizatii si alte gogorite scoase pe teava de psd si care nu au acoperire in bugetul.de stat.
4
1
excelenta metoda. ar fi binevenita prezenta permanenta a unui echipaj ANAF la intrarea in targul de legume si in piete
8
1
Astazi este a 3-a zi de cand ANAF-ul sta la poarta Rompetrol...mai informati-va inainte de a scrie ceva.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108