REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Interlop din clanul Duduianu, așteptat cu lăutari, artificii și șampanie, la ieșirea din pușcărie! VIDEO

Interlop din clanul Duduianu, așteptat cu lăutari, artificii și șampanie, la ieșirea din pușcărie! VIDEO

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 774

Cel mai mare dintre fraţii clanului Duduianu, Emi Pian, a ieşit pe picior mare din închisoare.

Interlopul din Capitală a fost întâmpinat cu artificii, lăutari, șampanie şi invitaţi speciali, la ieșirea din Penitenciarul Rahova. Familia şi apropiaţii interlopului l-au aşteptat în faţa Penitenciarului Rahova, iar când acesta şi-a făcut apariţia, au început să aplaude.

După primii pași făcuți de Emi Pian în afara penitenciarului, lăutarii au început să cânte, dopurile de la sticlele de şampanie să sară, iar artificiile să lumineze cerul.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politia era mana in mana cu el iar gaborii au facut to ce au putut ca sejurul interlopului la facultate sa fie cat mai placut
2
0
Proxeneti ar trebui sa moara in inchisoare si nici un puscarias nu ar trebui sa stea pe bani tari in puscari pentru ca puscaria nu e hotel,adica cum vine asta oameni cinstiti muncesc pentru painea lor si astia au doar dtepturi.
7
0
Probabil ca acasa l-au asteptat si cu fetite minore adunate de prin sate ca sa se rasfete interlopul.
5
0
Fara acest articol eram mai saraci.multumim redactiei ca ne tine la curent cu viata interlopilor ca ne da de stire cand un proxenet scapa de puscarie.defapt cu viata de dupa gratii.astea sunt stirile de care constanta si romania are nevoie.nu analize economice nu investigatii sociale in judet.nu nu. Astea trebuiesc promovate.lautari puscariasi interlopi camatari proxeneti hoti banditi talhari violatori samd.multumim replica.fara voi viata e "pustiu"
7
1
Borate!Reportxj a la REPLICA! CULTURA NU GLUMA!
9
1
Sper sa nu stai prea mult pe afara ca iti duc dorul fostii colegi de"facultate".
12
0
Daca pot face ce vor ,in fata penitenciarului si oriunde in alta parte,ce dracu ma nu puteati sa-l bagati inapoi cu tot cu ciorile de afara..Politiaaaa unde dracu erati!!!pirotechnist aveau???
10
0
De ciori imputite
12
0
Calusarii au din ce in ce mai mult tupeu, in fata sistemului din Romania. Psd ul nu face altceva decat sa intretina aceasta stare de fapt, in care cioropinele fac ce vor, fara sa fie deranjati.
10
2
Felicitari emi
0
17
sa va iau famiia n pula
8
3
Bine ati venit in RROMania
14
0
Emil Pian o javra de om, peste care vinde femei in strainatate, bate si violeaza fete minore, un pedofil jegos. l-au eliberat javrele PSDiste dupa ce a taiat un om.
30
6
Aceasta este Romania ff in cur de Iohanis! ma bucur ca sunt in Belgia de 11 ani si imi merge chiar bine, curand voi rupe pasaportul romanesc si sa numai vin niciodata in mizeria aia de tara!
24
16
Asa ceva este inadmisibil!Este o sfidare totala a bunului simt. De ce au drepturi ciorile astea? De ce nu se iau masuri de limitare ale scenelor de genul....m-am saturat sa fiu roman!
38
2
Mai curand a PSD-ului si a oamenilor ca tine!
28
13
Asta-i Romania Normala...a lui Johannis
22
30

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212